Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn papa

18 september 2012

Beste,

ik wou steeds dat ik droomde over papa die een maand geleden overleden is. Hij zei altijd als ik ga, zal ik je banden plat zetten zo weet je dat alles ok is. Maar ik merkte niets helemaal niets. Dus mijn geloof dat papa hier nog is bij ons is klein hoor. Nochtans heb ik vaak het gevoel dat hij gewoon nog in de zetel zit als ik bij mama ben, maar ik denk dat dat gewoonte meer dan iets anders zal zijn.

Deze nacht droomde ik dat papa en mama en ik en nog wat vrienden op een warme avond aan het terassen waren en iedereen wat wou eten. Ik keek naar papa en zag dat hij moeite had met ademen. Dus vroeg ik of hij wel mee wou en terwijl hij hapte met ademen keek hij naar mij met de angstige ogen waarmee hij de laatste keer naar mij gekeken heeft en zei ik kan maar beter hiermee stoppen want dat happen helpt ook voor geen meter. Ik zei het gaat niet he papa waarop hij knikte. Daarop wou ik mama halen om hem naar huis te doen. Toen schoot ik wakker.

Ben ik gewoon zijn dood aan het verwerken?

mvg,

MsDeevy

willempie
19 september 2012

Je verhaal is aangrijpend.

Inderdaad, je bent zijn dood aan het verwerken en je zit er duidelijk nog erg mee. Heb je iemand in je naaste omgeving waar je je hart kan luchten? Zeker doen, zolang je het nodig vindt !

Veel sterkte

Wim