Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

WAT WAS DAT?!

13 september 2012

Heey,,
Ik ben niet paranormaal begaafd en ik zie geen geesten of niets, alleen heb ik wel eens deja vu's. Maar vandaag gebeurde er iets heel geks! Ik liep door de school, naar mn kluisje. en toen ineens hoorde ik iemand mn naam roepen, ik keek rond maar er was NIEMAND! En kort daarna misschien 10sec voelde het als of iemand op mn schouder tikte weer keek ik om en niemand was er, ik ben erg bang geworden door dit en ik wil graag weten wat het is, kan iemand me helpen?
xxx

14 september 2012

hoi hoi....

ik heb precies het zelfde hoor, soms om gek van te worden zelf riep ik nog wel eens WAT! (Tijdens een toets)
maar sinds twee jaar weet ik dat het mijn overleden vriendinnetje is die dit doet.
soms ook andere, maar daar trek ik me weinig meer van aan.

misschien dat je er toch een beetje gevoelig voor bent?

p.s ik ben absoluut geen expert.... het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het jezelf verbeeld dat je wordt geroepen dit kan ook soms het geval zijn :)2 keer bewerkt. De laatste keer was 14 september 2012 door lin.

17 oktober 2012

Je naam horen roepen komt vaak voor als je een dierbaar iemand hebt verloren die contact met je wil. Eigenlijk is dit hetzelfde met een tik op je schouders. Het enige verschil is dat het ook een andere geest kan zijn. Wat je ook doet, wees nooit bang voor de geesten. Als een geest merkt dat je bang bent kunnen ze voorgoed verdwijnen of je nog banger maken. Als je er last van hebt denk dan in jezelf 'ga weg, ik wil dit niet'. Helpt het niet, dan willen ze iets van je. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen.

Manonn
27 oktober 2012

Heei,

dat heb ik ook heel vaak. Laatst liep ik alleen door de gang van school, en opeens iemand : Manon! Manon! Manon! Ik : jaa? Er was niemand. Ik heb ook vaak dat ik aan het fietsen ben, alleen mijn tas ligt achterop, en uit het niets begint mn fiets te slingeren en daarna voelt het alsof er iemand achterop zit. En ook vaak dat er iemand twee handen op mijn rug legt en er niemand is . Ik vind het zo eng..

6 november 2012

Hey,
Ten 1ste, er is niks om bang van te zijn.
Ik heb mezelf altijd voor gehouden; geesten die je geen kwaad willen doen, zijn er overdag alleen.
Het kan dus, net zoals Lin zegt, dat het een dierbare is.
Anders wou diegene enkel hulp, of je hulp bieden.

Groetjess