Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Help me, ik mis je

12 jaar geleden

Heei iedereen

Mijn oma is pas overleden en laatst heeft een vriendin van mij er contact mee gemaakt, maar na twee vragen was mijn oma weg, kan iemand hier contact met mijn oma maken? Want ik mis haar enorm
Als iemand het fijn vind, kan ik een foto sturen
Gr IkMisJe

12 jaar geleden

ik heb wel eens contact gemaakt met de geesten wereld met iemand die ik als oma beschouw (ze is dood en ik heb haar hond geƫrft).
ik kan je vertellen wat je moet doen om met haar te praten.

1e: ga veel mediteren als je nog niet zo bekent bent met geesten. na een tijd je kun je ze voelen als ze in de buurt zijn.
2e: daarna kun je geesten die nog in deze wereld leven oproepen.
3e: later kun je tijdens het mediteren je ziel laten vliegen naar de geesten wereld. dan zie je een witte wereld (niet met sneeuw maar echt wit) en sta je op de locatie waar je wilt beginnen, denk aan waar je wilt zijn en dan sta je in dit geval voor het huis van je oma. als je daar aanklopt is het net of het in deze wereld is (ze loopt gewoon, gze draagt de kleren zoals je ze kent en heeft een gewone stem (wel lichter)). jij kan met haar praten en haar zien.

p.s. het huis waar je oma in woont is precies zoals zij dat wilt en gebruik geen wierrook want dat jaagt geesten weg.
p.s p.s blijf niet te lang weg, korte bezoekjes zijn beter want andere geesten gaan anders met je lichaam spelen (je wilskracht houd ze maar voor een tijdje weg).