Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

enge droom over mijn zoontje en ex

12 juli 2012

Ik heb vannacht een engge droom gehad...

Mijn zoontje is nu 4, maar in deze droom was hij nog een baby.
Ik was bij me vader en zijn vriendin thuis met mijn zoontje, en mijn ex zat achter mijn zoontje aan. Hij heeft mijn zoontje toen opgepakt en laten vallen. Mijn zoontje had hier een bloedneus aan over gehouden. Doordat iedereen achter mijn ex aan zat, had hij gelukkig die kleine terug gegeven.
Maar toen ik even rustig met mijn zoontje zat, wilde hij bij me moeder zitten en terwijl hij daar zat zag ik ineens dat hij ademnood kreeg. Raakte helemaal in paniek. Ook stond ineens een meisje wat ik kende van de basisscchool bij me vader op balkon met haar moeder en zij bleek ook lastig gevallen te worden door hem. Daarna werd de politie gebelt en werd hij opgepakt.

Nu is het zo dat mijn zoontje laatst bij een incident betrokken is geweest en zijn vader is daarvoor opgepakt. Mijn zoontje mag nu van mij ook niet meer naar zijn vader toe. Weet niet of het hiermee te maken heeft. Heb de laatste tijd ook veel dromen over dat mijn ex en zijn broer die kleine van. Me afpakkken en dat ik er alles aan doe om hem terug te vinden, maar op de een of andere manier kom ik niet bij 'm en raak dan helemaal in paniek. Weten jullie misschien wat dit inhoud ?

desiree35
8 augustus 2012

hallo ik had laast ook een droom , over mijn ex mijzelf en mijn zoontje van 2 en een zwarte geit. we zijn net pas uit elkaar. we waren bij een famillie van 2 jongens waar mijn ex problemen mee heeft. toen op het laast kwam er een zwarte geit en voor die gaat stond ons zoontje met eenm grauwe tint in zijn gezicht. vraag me af wat dit betekent. nu was onze relatie niet echt goed. 4 jaar lang. mijn ex kan ook niet acepteren dat het uit is.