Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mensen met een warme hand/iemand rustig laten maken.

10 juli 2012

Hallo,

Ik ben zelf heel veel bezig met leven en heb al een paar keer bijzondere dingen meegemaakt, ik heb heel veel goeie energie ik voel het zelf niet alleen de mensen om me heen voelen deze energie ik hoor er niemand over dus eigenlijk ben ik benieuwd of ik het veder kan ontwikkelen of zo moet laten.
Ik vertel wel even een paar dingen die ik bijv heb meegemaakt.

1; Ik was met me moeder mee naar iemand toe die had een grote hond en die is heel vaak afwezig bij mensen en groet alleen maar, maar bij mij deed hij heel anders. Ik kwam binnen en hij begon me kopjes te geven en hij wilde niet weg bij mij ik vond het best raar maak ook fijn, het leek net een ontmoeting tussen zielen van mens en dier.

2; Mijn twee tante's zeggen tegen mij dat ik een bepaald energie uitstraal wat bijzonder is, ik heb zelf ook vaak dat ik nooit koud ben maar meestal ben ik warm. Veel mensen vinden het fijn dat ik ze een knuffel geef dan krijgen ze een soort warm energie in zich of een fijn energie, ik wil dit veder ontwikkelen maar ik weet niet hoe dat moet.

3; Ik voel heel vaak de energie om me heen, dan heb ik het over emoties en andere bezigheden soms stoor ik me eraan maar ik wil het veder ontwikkelen om mensen ermee te kunnen helpen.

Ik vind het zelf heel mooi, maar ik vraag me af of ik het veder kan ontwikkelen.Jayson

''Bad Is Not Real, Good Is Not Real, You Make's Bad & Good''2 keer bewerkt. De laatste keer was 10 juli 2012 door Jayson.

faces
27 juli 2012

hoi hoi
Jayson ik heb dat ook een kennis van mij legde ooit aan mij uit dat ik genezing met mijn handen kan toe passen (magnetiseren) en sommige doen dit via reiki. volg je intuitie en het komt allemaal goed.

groetjes

sijmen