Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over kwade geesten die mijn kind willen

10 jaar geleden

Hallo,

ik heb deze nacht een hele rare droom gehad. En omdat ik het zelf niet goed kan begrijpen en plaatsen zou ik toch graag jullie mening kennen.

de hele droom weet ik niet meer maar enkele dingen zijn mij bijgebleven.

We zaten op een soort feest met vrienden en kennissen en onze jongste zoon was bij ons (hij is net 8 maanden oud) en op een bepaald moment wordt het feest verstoord door enkele kwade geesten die op onze zoon uit waren. Nu de eerste kwade geesten die verschenen en verdwenen onmiddellijk. Toen kwam er een kennis van mij die zei dat we een spreuk moesten zeggen waardoor de kwade geesten onder een of andere vermomming zouden komen en dat we ze dan een drank moesten laten drinken en als ze in die vermomming groen werden, dan weten we dat het de kwade geesten waren. zo gezegd zo gedaan en het werkte er kwamen drie katten op ons af en wij hebben ze laten drinken en ze werden alledrie groen. op dat moment komt er een soort van beschermengel van onze zoon tevoorschijn om deze te doen verdwijnen. en op dat moment vallen langs alle kanten demonen en kwade geesten binnen om onze zoon van ons weg te nemen. Een vrouw die er normaal uitzag maar toch een kwade geest was nam onze zoon weg en verdween onmiddellijk. uiteindelijk heeft de beschermengel hem terug in onze armen gelegd en tegelijk werd hij gedood door een kwade geest. toen hij gedood werd riep er iemand oh nee, hij was de enige die J.(onze zoon) kon redden. nu is alles verloren! en ik ben wakker geworden toen wij vluchtten voor de kwade geesten die ons achtervolgden...

wat ik raar vind is dat ik het niet uit mijn hoofd kan krijgen en als ik het vertel tegen mijn man en ook nu terwijl ik dit typ voel ik mij draaierig, de kamer tolt en ik ben er niet gerust in.

wie kan mij helpen?