Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten zien/horen

30 juni 2012

Hey, ik ben Anna en ik hoor/ zie al sinds groep 6 geesten, en het zijn geen goede het zijn slechte, mijn oma zag ze ook en ze zei dat ze duivels waren.. en ik zie ze steeds vaker en vaker, steeds meer en meer, en ik hoor en zie ook meer, net voelde ik me heel duizelig en ik had overal pijn toen ik opstond keek ik in de spiegel en kon ik niet meer wegkijken het leek alsof ik verdwaald was in mijn eigen ogen, daarna deed ik snel mn hand voor mn ogen en liep ik weg, ik kreeg het ineens heel koud en zag iemand heel snel weg gaan.. ik zag een arm die snel weg ging, ik hoorde van uit mijn kamer iemand die opstond van mijn bed, dus ik ging maar naar beneden toen ik aan het eten was brandde er een kaarsje naast mij, het brandde echt heel hard en het gaf ook heel veel geluid, het leek alsof mijn hart heel even stil stond, daarna toen ik weg ging van het kaarsje brandde het weer rustig toen ik weer terug ging was het vlammetje steeds naar mij aan het branden, en ging het weer te keer.. steeds in de avond hoor ik mensen vanuit mijn hal dat ik naar ze moet toe komen of ik droom dingen die gaan gebeuren ik voel mensen hun pijn aan en ik snap het niet meer.. want ik weet dat de geesten slecht zijn en heb ook contact met ze gehad maar het gaat me te ver omdat het lijkt dat ze me aan het bezeten zijn..

1 juli 2012

Hallo Anna,
Geesten zijn ooit mensen geweest en misschien woon je in een vrij oud huis.
Het is nooit leuk zulke dingen, maar je moet jezelf zien te afsluiten voor de geesten want als jij bang word vinden ze dat juist leuk.
Ik heb een oefening; Ga in je kamer met de deur dicht en dan moet je diep ademen en dan moet je lief vragen of ze weg willen,
Wel rustig niet te snel, als dat niet lukt zou ik een medium roepen, die zijn verstandig.
Ik zou ook de geschiedenis van je huis opzoeken, want dan kom je veel achter.
Maar wees nooit bang, want ze moeten hulp nodig, om naar het licht te gaan en je oma kan je daar bij helpen want die weet wat jij doormaakt.
Anna, Sluit jezelf af voor dit soort dingen!
En denk positief dan komt alles weer op zijn plaats en de geesten helpen.

Groetjes, Jayson(13)

1 juli 2012

Hey Jayson!

Ik heb zelf al heel veel dingen geprobeert.. en ook of z weg wouden gaan precies zoals hoe jij het zei, ik denk zelf dat ik een medium nodig heb, want het blijft maar door gaan.
wel een heel goed idee om over het verleden van mijn huis te gaan zoeken, want ik woon hier ook sinds net ongeveer 4 jaar en in mijn oude flat was er nog niet echt iets, het speelt zich vooral nu af sinds ik hier al woon.
Ik zal proberen om me hier voor af te sluiten want dat is wel echt het beste!
heel erg bedankt Jayson!

Groetjes Anna.