Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Help alsjeblieft! Nare geest valt mij lastig

10 jaar geleden

Beste allemaal,

Ik heb last van een vervelende geest. Ik heb hem 1 keer gezien. Ik weet dat hij door een brand om het leven is gekomem want ik zag hem zoals hij dood was gegaan. Ik denk dat ik langs het huis ben gelopen waar deze geest is overleden en dat hij zo bij mij terecht is gekomen. Sindsdien wordt het alleen maar erger. Zowel overdag als 's nachts voel ik me bekeken en als ik op bed lig voel me benauwd en bedrukt. Ook droom ik vaak dat er een brand is bij mij in huis.

Ik merk dat mijn zoontje van 2 ook last van hem heeft. Hij slaapt heel slecht wordt krijsend wakker en is heel erg bang. Ik heb een camera op zijn bed staan en daarop heb ik wel eens een zwarte schim in de contouren van een man gezien. Toen heb ik hem gelijk eruit gehaald en ben ik weggegaan. Ik heb al meerdere keren gevraagd en bevolen dat hij me met rust laat, zelfs uit wanhoop gevraagd wat hij van mij wil maar ik krijg geen antwoord.

Help me alsjeblieft want ik durf niet meer te slapen!!

Alvast bedankt!!

Met vriendelijke groet,

IreneE1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door IreneE.

10 jaar geleden

Je moet nooiit een camera neer zetten..!! Dit zijn bewijzen van hun bestaan..
Dit maakt ze kwaad.. En dan laat ie je niet meer met rust waar je ook heen gaat..

10 jaar geleden

Zet nooit een camara neer!! Het beste wat je kan doen is salie branden op in de kamers of zout in de hoeken van de kamers strooien. Of als ik jou was kan je beter hulp zoeken bij iemand die er verstand van heeft en die nare geest weg kan halen.

10 jaar geleden

Wat vervelend voor jullie.
Je kunt ook de aura's van jou en jouw zoontje goed reinigen met witte salie.
En natuurlijk elke kamer in je huis.
Heb je dat wel eens gedaan en weet je hoe het werkt?

10 jaar geleden

Ik moet zeggen dat sinds ik ben gaan zoeken naar berichten over zijn overlijden (iemand die omkomt bij een brand staat altijd wel in de krant) dat het veel rustiger is. Alsof hij zich heeft beseft dat ik voor hem open sta. Ik heb hardop die krantenberichten voorgelezen en eerst voelde het heel gespannen en daarna werd het ineens een hele ontspannen sfeer zoals ik me meestal voel als er een positieve geest om mij heen is. Ook mijn zoontje is een heel stuk rustiger en slaapt weer gewoon door!

Ik denk dat hij misschien niet wist wat er was gebeurt en bij mij bleef in de hoop dat ik het voor hem kon oplossen. Misschien dat hij er nu rust bij heeft.

Bedankt allemaal voor jullie hulp! Ik heb er heel veel aan gehad!

Liefs,

Irene

10 jaar geleden

hey, ik ben 13 en elke avond lig ik bang in mijn bed.ik durf niet meer in slaap te vallen, ik voel altijd een klein briesje of ik voel echt een koude hand op mijn schouder. een paar jaar geleden woonde ik nog ergens anders en op en nacht voelde ik allemaal handen/handjes op mijn rug. dat was zo eng.
nadat mijn hond is gestorven wou ik dat ik geesten kon zien. maar nu besef ik dat ik dat hellemaal niet wil. het is eng.
maar nu, dit jaar droom ik over een meisje met lang blond haar ze vertelt me een verhaal maar het lijkt wel of ik doof ben, ik zie alleen
haar lippen bewegen maar hoor alleen maar een suis, wat zou dat betekenen ??
en wat moet ik doen om haar of het weg te krijgen ?
groetjes,
Elisa

10 jaar geleden

Of zij kan niet spreken en probeert dat of je kunt liplezen.. zodat ze haar verhaal wel kan vertellen..
Ze gaat vanzelf wel weg als jij weet wat ze wilt vertellen.. het zal vast een belangrijk bericht zijn..

Yves
7 jaar geleden

Het is al lang geleden maar ik vertel het sowiezo ik ben 17 jaar en heb dit nog nooit meegemaakt, Ik was playstation 3 was bijna klaar, Ik zet de ps3 af, ik was van plan om in me bed te gaan slapen. Maar ik moest nog even naar de Wc, was ik ook klaar mee me kamer was een kamer verderop, Ik zat op me bed wou rustig liggen en gelijk toen ik ging liggen ging iets me hoofd in ik maakte vuisten van me handen kneep in me kussen verstijfde tegelijk en kreeg een hardroepende stem binnen in me hoofd
Ik wou verder slapen maar had er een gevoel bij en kreeg een gedacht van iets anders enz ik werd er gek van ging me kamer uit met een lichtere hoofd Ik wou een sigaret roken me vuur lag nog boven moest ik weer naar me kamer tegen me zin me kamerdeur stond op beetje open kon via me ooghoeken iemand zien in me kamer in de hoek wit zwart Kreeg schock ging weg ben niet meer terugekomen volgende dag niks meer gezien DIT WAS GEEN GRAP DAARBIJ IK WAS VAN PLAN OM TE SLAPEN!

7 jaar geleden

Ik weet niet zo goed hoe je van negatieve geesten af kunt komen. Als ik jou was zou ik een nieuw forum maken. Dan krijg je meer reacties.
Ook kan je hier wat hulpvolle reacties vinden:
[www.droominfo.nl]
Hopelijk kun je daar wat hulp vinden.

SWSNIE
6 jaar geleden

Ja schade was toch wel ff

Bad Sleep Night 1.15
6 jaar geleden

Sow Je reclame was al telaat

NIkS
6 jaar geleden

Dan zal het wel niks zijn!

Deze discussie is gesloten.