Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Iets of Iemand.

Lance
13 mei 2012

Heel vaak als ik alleen op m'n kamer ben (overdag en 's nachts) is er in het begin niks aan de hand, tot op een gegeven moment er iets gebeurt. Dan krijg ik het gevoel alsof iemand mij staat te bekijken enzo. Soms lijkt het ook alsof iets of iemand een hand op mn schouder legt. Ik voel het niet fysiek, maar toch weet ik dat ''het'' dat doet. Soms zie ik een groot gezette, blanke man met bruin haar schuin naast me staan. Op een rare manier doet die verschijning me aan m'n opa denken, die ik heel weinig levend heb gezien. Soms heb ik ook het gevoel dat het overal in m'n kamer is, ik voel het in mijn rug, ik voel het mij recht aankijken, ik voel dat het me aan alle kanten bekijkt. Heel erg raar, op sommige momenten erg beangstigend. Zou iemand me kunnen vertellen wat het is, wat het wilt, en hoe ik het kan accepteren dat het er is. Want altijd als het er is raakt mijn lichaam in paniek, maar mijn geest blijft heel kalm.

-Lance, 12 jaar

21 mei 2012

Als je het gevoel hebt dat hij je opa zou kunnen zijn dan is dat waarschijnlijk ook zo, je moet uitgaan van het eerste waar je aan denkt. Ik denk dat als het je opa is dat hij gewoon wil kijken of alles goed is met je, is de geest van de man heel licht of wat donkerder? als hij heel licht is dan is hij al naar 'het licht' geweest en is hij dus een goede geest. Als de geest wat donkerder is kan het een slechte geest zijn maar dat is waarschijnlijk niet het geval aangezien je dacht dat het je opa kon zijn. Je hoeft niet bang te zijn voor de geest want je moet gewoon accepteren 'it is mijn opa en hij komt kijken of alles goed met me gaat' als je het toch een eng idee blijft vinden dat er een geest in je kamer is dan kan je vriendelijk tegen de geest zeggen dat alles goed met je gaat en daarna vragen of de geest weg zou willen gaan. Je moet ABSOLUUT niet tegen de geest schreeuwen dat hij weg moet gaan ... ik heb jaren geleden helaas deze fout gemaakt.. Maar ik hoop dat ik geholpen heb veel succes! x

22 mei 2012

dromenmeisjex

Misschien een rare vraag, maar waarom mag je absoluut er niet tegen schreeuwen?
Heb niet zoveel verstand van dit soort dingen maar het interesseert met wel altijd.

Groetjes

22 mei 2012

ikzelf heb dromen over geesten. Toen ik 4 was had ik ook een droom en ik wist niet wie die geest was. Ik vroeg mijn moeder wat te doen ze zei zeg Ga weg dit is nu mijn huis(Ze had er niet zoveel verstand van ;P) Ik heb toen nooit meer iets met geesten te maken gehad oid. Maar ik heb laatst een nachtmerrie gehad en dat was echt geen fijne, de nachtmerrie ging over dezelfde geest als toen ik 4 jaar was (ben nu 13) sinds kort voel ik ook dat er tussen 1uur snachts en 3 uur snachts iemand in mijn kamer staat soms verstijf ik dan helemaal van angst terwijl ik helemaal niet zo bang bvoor geesten. Dus nogmaals schreeuw alsjeblieft niet tegen de geest hij is gewoon maar een mens net zoals ons maar dan zonder lichaam..

MagischMeisje
7 juni 2012

hee,
het kan prima je opa zijn. familieleden blijven vaak bj familie spoken, uit bezorgheid en als bescherming. zij willen hun familie beschermen tegen andere geesten. iets wat neit altijd lukt..

felice .s
4 juli 2012

waar jij het over hebt .ervaar ik ook zelf nu . onder het lezen heb ik het gevoel achter me iemandtr staat te kijken is zwaar kloote en eng ik dus overal steeds alle lampen aan .jij bent nog maar 12 maar je bent niet alleen en ook niet gek. pas alleen op met wie je er over praat.groetjes iemandt die het ook heeft