Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Heeft iemand een verklaring voor dit aub?

9 mei 2012

Hey allemaal,
ik wou graag even mijn verhaal doen.
Jaren geleden is mijn pepe gestorven. Een week na zijn dood zag ik allemaal gezichten toen ik mijn ogen sloot. Ze bewogen niet, ze hadden een neutrale expressie op hun gezicht. Ze zeiden ook niks, ze keken gewoon... Een tijdje daarna kon ik deze ook overdag zien, maar deze bewogen wel. Ze kwamen door de muren, schreeuwden soms, keken in het rond,... Verder kon ik ook in mijn straat een witte gedaante opmerken. Deze heeft nooit gesproken ofzo, die stond altijd op een langere afstand van mij en keerde me de rug toe.
Wat vervolgens gebeurde: ik luisterde muziek in mijn kamer toen ik opeens het gevoel kreeg dat ik bekeken werd. Ik ben toen snel uit mijn kamer gelopen omdat ik best wel wat bang was op die moment. Toen ik terugkwam die avond was het gevoel daar weg. Dit is meerdere keren gebeurd.
Enkele jaren later stierf mijn opa. Enkele weken nadien kon ik hem herkennen op de speelplaats. Ik heb naar het schijnt de hele tijd vooruit gestaard zonder te knipperen. Ik zie ook wel schimmen op diverse plaatsen. Witte en zwarte. En nog steeds het gevoel op zijn momenten dat er iemand aanwezig is. Ik kan het zelfs situeren waar het vandaan komt.

Nu is het zo dat een tijdje terug mijn mama ineens mijn kamer binnenkwam. Ze vroeg me of er iemand op haar kamer geweest was. Ik zei dat dat niet zo was (ik was klaarwakker op die moment, en enkel ik en mijn broer waren thuis, en die was zeker niet van zijn kamer gekomen) Toen vertelde ze me wat er gebeurd was: ze lag in bed, het was donker in de kamer. Ze sliep nog niet, toch voelde ze ineens dat er iemand op haar was gaan zitten, ze voelde de beweging van de matras en hoorde het ook. Ze had wel niemand gezien. Sindsdien praten we over 'de Jos'.
Een paar maanden terug stond de stofzuiger in de keuken. Ik was er net iets te drinken gaan halen, ben zelfs niet in de buurt gekomen van dat ding. Toen ik terug in de living was viel die steel van de stofzuiger. Ik dacht eerst, lol er is iemand thuis, maar bleek dat ik alleen was toen ik ging kijken.
Ik heb ook een periode gehad dat ik gezichten zag die me eerst bekeken met zo'n pokerface, wat overschakelde naar een dreigend gezicht en een expressie maakten alsof ze schreeuwden. Het waren verschillende gezichten, maar heb er nooit een van herkend ofzo.
Nu moet het overlaatst lukken dat ik thuis kwam van mijn training en mijn fiets in de garage wilde zetten. Dus ik doe de zijdeur open, alle lichten waren uit beneden. Ik stap binnen en toen zag ik het. Een wit gezicht met donkere contouren (donkere kringen rond z'n ogen, en nog wat benadrukte zones van het gezicht) en ik hoorde ook een heldere korte schreeuw terwijl het me doordringend aankeek.

Kan iemand me meer wat meer uitleg geven aub?

alvast bedankt,
Aliera e'Kieron

MagischMeisje
7 juni 2012

Hee,
ik ben op dit moment ziek, dus sorry als er wat spelfoutjes zijn.
Jij wilt weten of iemand hier een verklaring voor heeft. Misschien dat dit een beetje helpen wil; Misschien heb je wel contact met de bovenwereld. Het klinkt angstaanjagend enzo, maar het kan. Weet je moeder al dat je dit alles ziet? Want zij had zelf ook al zoiets meegemaakt, lees ik uit je verhaal. Misschien helpt het om het haar te vertellen. Misschien dat ze je niet gelooft, maar dan kun je zoiezo nog kijken naar website's voor heksen. Nee, niet van die heksen met een puntmuts en een wrat op de neus. Maar dit zijn gewone mensen die zich meer openstellen voor natuur, geesten en van dit soort gedoe. Zoek die maar eens en vraag daar eens hulp. Die hebben ook meer ervaring dan mij. Succes!!
Groetjes!

31 juli 2012

Bedankt voor de tip, ik zal zeker kijken op zo'n site's.
Ik heb alles wel verteld tegen mijn mama, zij gelooft mijn verhalen wel, maar ergens wil ze dat ook niet geloven. Toch zou ik graag mijn ervaringen willen delen.
Er hangt een vreemde sfeer in dit huis, niet echt de leukste die je wil ervaren. s' Nachts hoor ik soms geluid op mijn kamer, de kast die precies ergens luid kraakt (en dat is iets wat al heeeeel lang voorkomt), ik hoor soms voetstappen op de zolder als iedereen al slaapt, of stoelen die beneden precies verschuiven.
Gisteren bewoog er een doosje met muntjes op mijn nachtkastje uit het niets, toen ik in mijn bos stond achter in de tuin stond er een man in een maatpak schuin achter mij, ik voel soms een hand op mijn rug.
Gisterennacht lag ik met mijn laptop in bed terwijl de rest van mijn kamer donker was, maar ik voelde alsof er iemand was en toen ik opzij keek zag ik precies iets weggaan. Het was in een oogopslag. Wat me ook opviel was dat ik mijn oortjes in had van mijn Ipod, maar ik hoorde geluid in mijn kamer door de muziek heen. Ik kan het niet thuisbrengen.
Ik lijk ook soms een diepe liefde te voelen voor iets wat van hogerhand lijkt. Het is moeilijk te omschrijven. Het is een andere liefde die ik voel voor mijn vriendje.

Dit voorlopig ter aanvulling van mijn verhaal, ik weet niet of dit al dan niet gevaarlijk is, maar ik zoek graag antwoorden voor deze gebeurtenissen en zou het graag een plaats geven.
Bedankt om mij tips te geven en om mijn verhaal te lezen!

Lieve groeten

20 augustus 2012

Je kan gewoon geesten zien, en eventueel als je er steeds mee bezig bent zou je ook met ze kunnen leren communiceren..