Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn verhaal

Aliera e'Kieron
10 jaar geleden

Hey allemaal,
ik wou graag even mijn verhaal doen.
Jaren geleden is mijn pepe gestorven. Een week na zijn dood zag ik allemaal gezichten toen ik mijn ogen sloot. Ze bewogen niet, ze hadden een neutrale expressie op hun gezicht. Ze zeiden ook niks, ze keken gewoon... Een tijdje daarna kon ik deze ook overdag zien, maar deze bewogen wel. Ze kwamen door de muren, schreeuwden soms, keken in het rond,... Verder kon ik ook in mijn straat een witte gedaante opmerken. Deze heeft nooit gesproken ofzo, die stond altijd op een langere afstand van mij en keerde me de rug toe.
Wat vervolgens gebeurde: ik luisterde muziek in mijn kamer toen ik opeens het gevoel kreeg dat ik bekeken werd. Ik ben toen snel uit mijn kamer gelopen omdat ik best wel wat bang was op die moment. Toen ik terugkwam die avond was het gevoel daar weg. Dit is meerdere keren gebeurd.
Enkele jaren later stierf mijn opa. Enkele weken nadien kon ik hem herkennen op de speelplaats. Ik heb naar het schijnt de hele tijd vooruit gestaard zonder te knipperen. Ik zie ook wel schimmen op diverse plaatsen. Witte en zwarte. En nog steeds het gevoel op zijn momenten dat er iemand aanwezig is. Ik kan het zelfs situeren waar het vandaan komt.

Nu is het zo dat een tijdje terug mijn mama ineens mijn kamer binnenkwam. Ze vroeg me of er iemand op haar kamer geweest was. Ik zei dat dat niet zo was (ik was klaarwakker op die moment, en enkel ik en mijn broer waren thuis, en die was zeker niet van zijn kamer gekomen) Toen vertelde ze me wat er gebeurd was: ze lag in bed, het was donker in de kamer. Ze sliep nog niet, toch voelde ze ineens dat er iemand op haar was gaan zitten, ze voelde de beweging van de matras en hoorde het ook. Ze had wel niemand gezien. Sindsdien praten we over 'de Jos'.
Een paar maanden terug stond de stofzuiger in de keuken. Ik was er net iets te drinken gaan halen, ben zelfs niet in de buurt gekomen van dat ding. Toen ik terug in de living was viel die steel van de stofzuiger. Ik dacht eerst, lol er is iemand thuis, maar bleek dat ik alleen was toen ik ging kijken.
Ik heb ook een periode gehad dat ik gezichten zag die me eerst bekeken met zo'n pokerface, wat overschakelde naar een dreigend gezicht en een expressie maakten alsof ze schreeuwden. Het waren verschillende gezichten, maar heb er nooit een van herkend ofzo.
Nu moet het overlaatst lukken dat ik thuis kwam van mijn training en mijn fiets in de garage wilde zetten. Dus ik doe de zijdeur open, alle lichten waren uit beneden. Ik stap binnen en toen zag ik het. Een wit gezicht met donkere contouren (donkere kringen rond z'n ogen, en nog wat benadrukte zones van het gezicht) en ik hoorde ook een heldere korte schreeuw terwijl het me doordringend aankeek.

Kan iemand me meer wat meer uitleg geven aub?

alvast bedankt,
Aliera e'Kieron

10 jaar geleden

volgens mij meid kan niemand je helpen dit is egt het vreemste verhaal wat ik ooit gelezen heb maar ik zou toch naar een paragnost gaan mischien dat ze je kan helpen heel geluk en sterkte er me mogen god bij je zijn van ilona