Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Waarschuwingen ?

29 maart 2012

Hallo ,

Enige tijd geleden heb ik voor het eerst sinds hele lange tijd mijn moeder gezien in een droom. Mijn moeder is al 15 jaar overleden en alleen in het begin heb ik een paar keer over haar gedroomd. Maar nu had ze een boodschap'Wil jij ook zo vroeg sterven?'' vroeg ze me.

Op dat moment lag een vriend van mijn zoon in het ziekenhuis , was uit het water gevist met onderkoeling en een hartstilstand, en Prins Johan Friso had ook net zijn ongeluk gehad. Hij is 42 , ik word dit jaar 40. Even voor de duidelijkheid, mijn moeder is op haar 46ste verjaardag begraven , haar moeder , dus mijn oma is al overleden op 42 jarige leeftijd. (beiden aan kanker)

Ik heb lang haar,, bijna tot op mijn broek en een tijd geleden bedacht ik me ineens dat het wel een goed idee zou zijn om mijn haren af te laten knippen voor Haarwensen, zodat kinderen met kanker en een kaal hoofdje weer een mooie pruik konden krijgen. In de afgelopen paar jaar heb ik daar geen moment aan gedacht maar nu laat het me maar niet los. Ook het feit dat ik de behoefte heb om een algeheel onderzoek te laten doen bij een arts. iets in me zegt dat het niet goed zit. Veel meer dan normaal denk ik na over kanker.. de chemo's en het verlies van haren en misschien wel mijn leven. Hoe ga ik dit mijn kinderen vertellen.. Kan iemand mijn duidelijkheid geven hierover is dit een waarschuwing waar ik naar moet luisteren zodat ik op tijd ben en het op kan lossen of is dit onderbewuste angst om net zo vroeg te sterven als mijn oma en moeder?

Bedankt voor het lezen en evt beantwoorden van mijn vraag

"Once you make a decision, the universe conspires to make it happen"

31 maart 2012

Hoi AmaraS

Als in je droom je overleden moeder verschijnt dan dien je dit als serieuze waarschuwing te nemen. Wat de waarschuwing of de boodschap inhoudt moet de rest van de droom duidelijk maken.

In je verhaal zit een veel angst en dat is niet goed, omdat angst energie vreet, blijf daar niet langer mee rond lopen dan nodig is en misschien valt mee.

Laat je zo snel mogelijk onderzoeken, vertel ook waarom, ook aan je kinderen, opdat zij jou kunnen steunen nu je het moeilijk hebt

Heel veeel sterkte.

Groeten H@ns.

11 juli 2012

Absoluut een veel te late reactie maar als nog hartelijk dank voor de genomen moeite. Dat er veel angst is dat klopt wel .. de gedachten zijn wel minder maar nog niet helemaal weg. In ieder geval heb ik al wel wat onderzoeken laten doen. Bedankt!!

11 juli 2012

Hallo,

Het allereerste wil ik zeggen 'het komt goed als jij vertrouwen hebt, en positief blijft elke dag' dat is een bepaald kracht wat iedereen hebt en jij zeker.
Het is lastig zo'n droom maar het helpt je wel je krijgt een inzicht van wat er niet moet gebeuren ik denk zelf dat je moeder wilt dat het niet gebeurd en je alvast gaat waarschuwen als jij het hebt, het klinkt niet leuk maar het is misschien toch zo.
Ik zal u wel alvast onderzoeken of iets anders, soms kunnen dromen ook bedrog zijn als u die dag eraan heeft gedacht dan komt dat wel terug in de droom. Ik wens u veel succes in de jaren en maanden ik hoop dat u vertrouwen blijft hebben en nooit opgeeft want wie weet heeft u misschien iets anders waar je moeder je voor wilde waarschuwen.

Veel succes.

''Bad Is Not Real, Good Is Not Real, You Make's Bad & Good''