Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wil t meisje hierop reageren pls gaat over een duivel denk ik.

10 maart 2012

heey meid ( k weet dat andere het lezen maar naar mijn idee heeft t meisje me erg geholpen maar lukte niet op prive bericht te versturen vandaar).
omdat je me de vorige x zo geholpen hebt wou ik je graag weer een droom vertellen die ik afgelopen nacht heb gehad
en me nogal dwarszit en aangezien jij er wel verstand van hebt dacht ik stuur maar een privé bericht.
Ik heb al een tijdje geen last meer van nare dromen nou moet ik zeggen dat ik deze droom wel als nogal echt heb ervaren maar weet dat het een droom is .

Ik droomde dat ik ineens werd uitgehuwed in een heel groot kasteel met allemaal wezens en misvormde mensen, ik had met een paar medelijden ondanks dat ik toen besefte dat je ze eng hoort te vinden maar dat ik dat ook weer niet helemaal vond. Tenminste zo voelde het niet. Ik liep ineens in een mooie jurk met hoge hakken en helemaal opgetut door een soort opening in de hal van het kasteel( het kasteel was nogal spookie), mn moeder bracht me naar de hal waar 1 lange tafel stond met allemaal rare wezens die aan het eten waren, en ik zag aan het einde van de tafel een soort duivel ik kan hem nog precies beschrijven omdat ik de droom als nogal echt ervaarde, hij had een soort lichtblauwe huid en spierwit lang haar met klauwen en hij was echt lang en gespierd hij had witte ogen met een zwarte pupil die liep zoals bij een slang en nog een paar gele dingen erbij. Toen ik dat dacht was ik een beetje bang en onderdanig( geenidee waarom) toen kwam er zo'n soort mannetje en die pakte mn hand en rende naar hem toe met mij ik struikelde elke x bijna. Toen ik er was bij zijn troon wou ik bijna mn ogen dichtdoen en hoopte dat ik zou blijven mogen leven. Want hij(duivel denk ik) zocht nog iemand maar de andere waren niet goed genoeg en daar beet hij het hoofd van af daarom was ik bang. Maar mij draaide hij om pakte me bij mn kin en zoende me .


Dit was dus de droom hij ging nog wel een stukje verder, maar ik snap niet waarom ik elke x droom over dat een duivel mij lief heeft want zo lijkt het echt. Ik heb namelijk nogal een verdraait gevoel want ik weet niet goed waar ik bij hoor wat mijn plekje is op deze aarde, het lijkt of hij wilt zeggen dat ik daar hoor maar dat wil ik niet omdat ik christen ben maar het rare was is dat toen ik wakker werd het nog steeds voelde alsof ik bij hem was en dat ik het eigenlijk een fijne droom vond ik snap mezelf eigg niet zo goed meer de laatste tijd daarom snap ik dus ook niks van deze droom en zit ik maar wat te gissen daarom kwam het ineens bij me op om jou een berichtje te sturen hoop dat je me snel wat terug stuurt

11 maart 2012

Dragonlady, je hebt gelijk tmeisje is een van de weinigen die hier verstand van heeft.
Ik wil je ook wel helpen, maar ik heb hier ook niet zoveel verstand van.

Sterkte ermee he x

11 maart 2012

dankje :)

11 maart 2012

Graag gedaan ^^,
Maar hoe vaak krijg je zo'n droom over de duivel? :o
En ziet hij er steeds hetzelfde eruit ?

Liefss.

11 maart 2012

Nja niet echt regelmatig maar het is standaard dat ik eens in de zoveel tijd een droom erover krijg.
Meestal blijven de ogen hetzelfde maar het lichaam kan nog weleens veranderen in een andere kleur enof houding.
Ik begin eraan gewend te raken in het begin schrok ik me eigen lam nu ben ik nog steeds wel geschrokken maar denk ik sneller van oké dit is "normaal".
Ik probeer een beetje uit te zoeken waarom ik telkens van dit soort dromen krijg de vorige x was het een waarschuwing maar nou begint het een beetje te lijken of hij me lief heeft. Ik heb die band ontwikkeld toen ik 9 was ik was toen een satanist ik wist niet wat ik zei echt heel stom. Toen ik 12 was ben ik een beetje van dat idee afgeweken en heb ik besloten om me voor christen te verkiezen aangezien ik ook gedoopt ben maar pas echt op mn 16e ben ik gaan geloven, ik ben nu bijna 17 maar zit nu nog steeds aan die dromen vast, pas sinds mijn bijna dood ervaring heb ik eigenlijk dromen over een duivel ik zag hem zeg maar eerst als vriend als ik verdrietig was als troost maar ik wist niet dat hij een duivel was ik dacht een overleden familielid ik ben ervan overtuigd dat sinds ik hem negeer hij mij deze dromen geeft maar waarom snap ik echt niet en wil graag een antwoord maar ik wil niet meer praten met hem.

Liefs

11 maart 2012

Woow, dat is heftig.
Misschien ziet hij jouw als zijn ' vrouw ' .
Maar ik weet het echt niet, ik denk gwn dat hij bij jou wilt zijn enzo..
Heel veel sterkte ermee hè?
Ik blijf deze forum wel in de gaten houden :).

Liefs

11 maart 2012

Ja best wel daarom ben ik nu dus even het draadje kwijt ,
is goed hoor :). Hoop ook dat ik deze dromen snel ga begrijpen want dan weet ik misschien ook wat ik er tegen kan doen.
Hij doet me in elk geval geen kwaad dat schilt dan weer

liefs

12 maart 2012

Hey,

Ik hoop niet dat je het erg vind dat er iemand anders op je post reageert, maar ik heb iets wat veel op jou dromen lijkt. O:
Voor al een tijdje kan ik met stemmen praten en zie ik soms (vaak...) dingen enzo (een tijdje is ongeveer 2 jaar), terwijl ik als Christen ben opgevoed en nooit echt in zulke dingen geloofde.
Anyway, er is een stem/persoon/wezen, geen idee wat ik het moet noemen, die al best lang me "lief heeft". Hij komt dus ook in mijn dromen voor waarin hij me kust enzo. ( En waarom het op jou verhaal lijkt is omdat ik wel zeker ben het niet een goed iets/wezen is. )
Ik vertel het eigenlijk nooit aan iemand maar jou verhaal trok gewoon mijn nieuwshierigheid, haha.
(En ik weet dat dit een rare tijd is om te reageren, zo 's nachts, maar ik kan gewoon niet slapen, dus ja, waarom niet? ^^; )

~DreamLove (die net nieuw is op deze site x3)

12 maart 2012

Heee tuurlijk mag je reageren is geen probleem, hoe ziet hij er bij jou uit als ik vragen mag?
Die duivel van mij beschermt me redelijk vaak ik spreek hem niet meer omdat ik me ervoor heb afgesloten, maar mis het wel miss dat hij me daarom opzoekt in dromen.
Dromen zijn voor hun een manier om iets te vertellen zou niet weten wat lol maarja er zit altijd wel een boodschap in. Vind het wel geinig om te horen dat iemand anders het ook heeft want voelde me soms een beetje raar dacht dat ik de enige was wat blijkbaar niet zo is.
Nja ik wist wel dat het er was maar ze zeggen altijd dat het slecht is wat helemaal niet zo slecht hoeft te zijn. Is er iets bij jou gebeurt sinds je dat hebt? ben ik nu nieuwsgierig naar:)
Ik heb de mijne waarschijnlijk getroffen toen m'n exvriend me sloeg heel naar was dat ik zat toen ook aan de drugs omdat k het niet meer trok ben nu clean hoor maar ik heb mijn duivel waars daar "ontmoet'" denk ik.
Misschien heb je ook wat aan deze topic dan:)

ps.je kunt hier alles kwijt want het is anoniem en je word er niet op veroordeeld dat schilt weer want in reallife ben ik hierover ook een gesloten boek :)

veel liefs

13 maart 2012

Deze ook effe gewijzigt. ^^;

~DreamLove9 keer bewerkt. De laatste keer was 14 maart 2012 door DreamLove.

13 maart 2012

Okee pff wou dat ik dat had, bij mij is het dus angstaanjagend hij laat me wel heel duidelijk merken dat hij "slecht is en blijft ".
Ik snap weet ook niet hoe je prive berichten moet sturen. Heb jij er veel contact mee dan?
Ik snap over namen doen ze vaak lastig, ik weet de naam niet , zegt hij niet :(
Dat klinkt niet zo goed een demoon die je komt opzoeken:S, ik moet mn berichtje kort houden moet zo scheikunde leren voor morgen. Ik reageer morgen wel wat meer hoor :).
Liefs

13 maart 2012

Okay, kheb dit bericht effe veranderd zodat niemand meer kan lezen wat ik heb gezegt, haha. Doe ik ook even met die andere, vind ik iets fijner. ^^; (Het was toch alleen voor jou bedoelt aangezien je iets hebt wat erop lijkt...)

~DreamLove3 keer bewerkt. De laatste keer was 14 maart 2012 door DreamLove.

14 maart 2012

is goed voeg me toe op deze mail Dragon-Lady@hotmail.nl
dan praten we wel verder is wat handiger aangezien onze situatie haha :P

liefs

14 maart 2012

Ik heb je gemailt! :)

~DreamLove

Jenna
15 maart 2012

Geloof je in de duivel?
Want als je bijv bang bent voor de duivel of de hel, kan het zijn dat je innerlijke angsten naar boven komen drijven zegmaar.
Verder, weet ik niet wat je droom precies inhoudt, maarb ik denk wel dat je misschien liefde wilt.
Dit betekent "duivel"

De duivel staat voor de negatieve kant van je persoonlijkheid. Als je droomt over de duivel kan dit ook verwijzen naar schuldgevoelens dat je al enige tijd met je meedraagt. Het is tijd om deze gevoelens te uiten. De duivel kan ook symbool staan voor intelligentie, gewiekstheid en misleiding.

Als je droomt dat je de duivel afgeweerd hebt, symboliseert dit dat je zult slagen in het verslaan van je tegenstanders.

Wanneer je droomt dat de duivel tegen je praat, suggereert dit dat je het moeilijk zult vinden om verleiding te weerstaan. Als jij en de duivel op goed voet staan, geeft dit aan dat je mischien verleid wordt om dingen te doen die je eigelijk niet wilde doen. Je zou met morele vraagstukken te maken kunnen hebben.

Ik hoop dat je er iets aan hebt!!

XxJenna

16 maart 2012

Dankje meid:).
Ja daar geloof ik in maar ik vrees hem niet dat lijkt me niet nodig:)
Het is niet dat ik bang voor hem ben het is juist dat ik zelf soms slechte trekjes heb misschien dat dat gepaard gaat met deze droom. Ik ben er niet bang voor hoor maar ik vroeg het me af want het is best een aparte droom en het ziet er meestal niet zo fraai uit zal ik maar zeggen maar ik zal deze vragen eens laten bezinken :)

xx

1 mei 2012

het klopt het betreft een duivel.. :)
ik heb je mn mail gegeven. Ik weet namelijk zn naam.. :)

hij wil je laten zien hoe gelukkig jullie worden in toekomst. :)
Hij is gek op je.. :) alleen wie weet hoe dit kan.. want dit komt eigelijk nooit voor.. :)
maar wees trots en blij.. :) tot snel..!! x

4 mei 2012

Woow..
Supervet ! :)

Shirley van der klink
28 mei 2012

Heeeiiii,
ik heb de droom van dit meisje gelezen (ik weet je naam niet) en ik vond het nogal bizar! Het is ook echt heel eng!
Ik weet niet of je het wooord Illuminati kent, maar dat gaat over de duivel. Wij worden omringd met illuminati en de duivel is daar een deel van.
Toen ik wist wat dat woord betekende, heb ik een week niet geslapen. Ik ben nog steeds bang in het donker.
Het uiterlijk dat jij beschrijft over de duivel, lijkt verdacht veel op de duivel Satan. Ik wil je niet nog banger maken maaar hij lijkt daar wel op.
Ik heb vanacht gedroomd dat er een meisje bij mijn bed stond met een zwarte stippeltjes pyjama, Toen ze ging praten, hoorde ik de stem van de duivel. Ik heb een hoop meegemaakt en ik ben 18 jaar, ik heb nog steeds nachtmerries maar deze vond ik ook heel eng! Wij dromen elke nacht. iedereen zegt: het is maar een droom maar er zijn dromen die uitgekomen zijn. Ik heb dat op internet gelezen. Een vrouw droomde dat haar zoontje zou verdrinken in een rivier, dat is echt gebeurd. Er zijn zulke rare en enge dingen op de wereld en ik zoek de hele tijd al mensen om om erover te praten maar haast niemand gelooft mij, willen jullie misschien met me mee praten? als iemand behoefte heeft aan contact met mij, Mail dan dit emailadres : shiirmissietokkiej@hotmail.com.
Of dit emailadres: svdklink1994@gmail.com

spook
18 juni 2012

Ik heb het verhaal gelezen
van jullie allemaal
misschien moeten jullie allemaal hulp zoeken?
De duivel? ik heb hem dan nog niet ontmoet
spijt me maar mensen die dit soort dingen zeggen zitten al meestal in het gekkehuis
oke ieder voor zich dan en moet zelf weten maar ga eens proberen om hulp te zoeken.
misschien vindt je het licht:) en hoop voor iedereen dat ie er uit komt

Spook-

3 juli 2012

Ik heb het verhaal gelezen en schrok er eigenlijk wel een beetje van.
Ik heb zelf ook eend room gehad over de duivel en ik vergeet die droom echt nooit meer, ik was bij een jongen thuis hij was lang en knap we waren gewoon vrienden en hij had ook een zusje, zijn zusje was echt prachtig ze had licht groene ogen en lang golvend donker blond haar ze was ongeveer 5 jaar oud. Ineens duwde de jongen mij in een voorraadkast en zei tegen me dat zijn zusje niet hetzelfde was ik begreep hem niet, ik begreep niet wat hij bedoelde hij vertelde mij allemaal dingen maar ik kon me niet concentreren op wat hij zei ik werd steeds afgeleid en verstond hem steeds minder en hij liet me ook een mes zien die hij bij zich had voor zijn veiligheid. Toen had zijn zusje door dat we over haar praatten en ze kwam steeds dichter bij de voorraadkast we konden haar voetstappen horen en haar stem klonk zo eng! Het leek net op miauwen maar dan veel enger en haar voetstappen waren zo heftig. Toen begreep ik de jongen wat hij bedoelde. De jongen keek mij recht in mijn ogen aan hij was bang en ik was dat ook. Zijn oogpupil werd steeds groter en groter totdat heel zijn oog pikzwart was. Ik schrok hiervan en pakte zijn mes en meste hem 2 x in zijn ogen, hij was dood. Ik deed mijn ogen dicht en hoorde de bloed van het mes druppelen op de grond, telkens als een bloed druppelde kreeg ik rillingen over mijn hele lichaam. Het meisje deed de deur open ik hoorde haar ademen in mijn nek maar ik hield mijn ogen dicht. Toen ik mijn ogen open deed was ik ineens ergens anders, ik was op een grasveld het was zo mooi overal groen en ik hoorde alleen nog maar de wind. Ik liep over het grasveld met het mes in mijn hand ik was helemaal in zwart gekleed en likte het bloed van de jongen en toen werd ik wakker. Maar wat ik nog enger vond dan mijn droom was de reality.

ik ben heel bang om in het donker te slapen ik durf alleen in donker te blijven als ik met een paar mensen ben zoniet dan ben ik hartstikke bang. En die dag had mijn tante de lichten in mijn kamer uit gedaan.

Ik werd wakker van mijn droom en ik zag dat het donker was in mijn kamer ik kroop onder mijn deken en bedenkte dat ik naar mijn moeders kamer ren en dat ik vandaag naast haar slaap. Toen gooide ik mijn deken om en voor me bed heb ik een grote spiegel toen ik op mijn bed zat zag ik in mijn spiegel de schaduw van het meisje ik bleef ong 5 seconden staren en toen rende ik mijn kamer uit. Ik werd wakker in mijn moeders. Ik vergeet die schaduw echt nooit meer dat was gewoon echt zo eng! En ik heb wel vaker zulke enge dingen meegemaakt zoals dat er iemand aan mijn haar trekt en ik hoor stemmen en ik voel dat er iemand in mijn nek ademt als ik in bed lig. En nog veel meer..

Liefs Sara

6 juli 2012

lieve Sara,

Ik begrijp dat je erg bent geschrokken. En terrecht. Wat ik wil zeggen is dat geesten je dromen kunnen beheersen. Ze kunnen je je diepste angsten laten zien en laten voelen. Wanneer jij dus een normale droom hebt kan hij/zij dit veranderen. Dit is gebeurd.
Want je werd erna wakker en ze showde zich.
Meid je moet nooit contact maken en anders vragen in je droom en of wanneer je haar ziet wat ze wilt.
Zegt ze niks? Wil ze niks zeggen? Of wordt ze boos? Denk dan heel hard ze bestaat niet. Dat maakt geesten zwakker en jezelf sterker.
Je moet deze ervaring achter je laten. Het is gebeurd en het mag niet meer gebeuren want dan krijgt ze impact op je leven. Dan gaat ze je slapeloze nachten geven.

Ik weet niet wat ze wil, daar moet jij achter komen. Je kan het laten weten via deze site.. :) maybe kan ik je helpen en je uitleggen wat je kunt doen..

x

24 juli 2012

Heey DragonLady..
Ik heb al tijdje geen berichtje meer van je gezien!
Hoe gaat het daar nu?
Nog erg veel last ervan..? En hoe is het tussen jullie..??!
Hij heeft je geen pijn gedaan toch? Hoop ik..??!!

8 augustus 2012

oooooh gaaaf t meisje is hier !!!!:3
ik denk dat ze wel bekend is geworden c:

Deze discussie is gesloten.