Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

krachten van dieren?

10 maart 2012

Ik denk vaak over mijn dromen na, maar dit keer kwam ik er maar niet uit wat de droom betekende. Het ging allemaal heel snel,

In het begin van me droom stond ik op een grasveld, voor mijn gezicht stonden de huizen, een dorpje. Achter mijn rug stond het bos. Ik sprak met een boswachter over iets, hij zei dat ik niet in het dorp mocht komen. Toen ik vroeg waarom niet, zei hij dat ik slecht was voor het dorp, en ik ze zogenaamd kwaad zou doen. In mijn droom besefte ik dat ik helemaal niemand kwaad wou doen. Toen zei de onbekende boswachter dat hij me had gezien met onmenselijke krachten, en dat dat een gevaar was voor het dorp. Hij had gezien dat ik voorwerpen met mijn ogen kon verplaatsen en vlammen (van vuur) kon maken met mijn ogen door het voorwerp geconcentreerd aan te kijken. Het waren in zijn ogen negatieve krachten van hekserij. Het leven leek ook in die tijd in de middeleeuwen.

Meteen zette ik het op rennen, en vluchtte ik mega snel het bos in, ik hoorde ineens allemaal mensen achter me aan rennen van het dorp, o.a jagers. Ze schoten met bijl en boog op me. Al snel toen ik in het bos rende besefte ik dat ik hele rare kleding droeg, het was van een leeuwenhuid. (Zelf ben ik tegen echt bond in het echte leven) ook al snel rende er cheetah's om me heen, die me af en toe aankeken tijdens het rennen alsof ze nadachten als normale mensen, ze hielpen me te vluchten en boden bescherming aan, ook raar was dat ik ineens zo snel kon rennen als de cheetah's.

Heel me droom ben ik met cheetah's, leeuwen en panters en andere katachtigen dieren op de vlucht geweest. Een gedeelte van de vlucht sprong ik snel op de rug van een leeuw (ik reed vroeger paard, misschien heeft dat ermee te maken) maar kortom, de leeuw bracht me naar een huis waar volgens hun betrouwbare mensen woonden.

Toen was het avond en al die dieren waren zomaar ineens weg, ik zat bij die mensen en voelde me alsnog bedreigd, in mijn droom probeerde ik het rolgordijn dicht te doen omdat ik bang was dat ik gevonden zou worden. UiteindelijK wou het rolgordijn met veel moeite eindelijk naar beneden. Ik viel op de grond in slaap en schrok daarna wakker in het echte leven.


Ik vind het nogal een bizarre droom, want nergens staat wat die dingen betekenen??

Weet iemand wat het inhoud?

Xxx