Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Schaduwen & Orbs in mijn huis

boyyyyy83
10 jaar geleden

Hallo mensen,

Schaduwen

Ik weet niet wat er aan de hand is met mij de laatste tijd, maar ik word 's nachts steeds wakker in verlamd lichaam. Zodra ik wakker ben (echt wakker) kan ik me niet bewegen en wil praten maar dat gaat allemaal niet. Ik kan alleen maar met mijn ogen bewegen. Paar keer heb ik een schaduw op me zien afkomen. Ze kwamen op me af en gingen voorover buigen om naar mij te kijken. Ik zag hoe het gewoon vanuit de slaapkamer deur bij mij naar binnen kwam.

Wat ik wel raar vind is dat bij mijn 1e ervaring een blond man heb gezien bij mijn computer.
Bij de 2e ervaring zag ik alleen maar mijn slaapkamer en verder niks.
Bij de 3e x zag ik een schaduw op me afkomen.
Bij de 4e was ik weer in mijn slaapkamer, maar ik liep rond mijn bed en ging naar het raam toe. Toen ik een geschreeuw hoorde ging ik weer terug naar mijn bedje, maar dat schaduwachtig ding was zo snel dat ie bij mijn armen greep. Ik was toen inmiddels weer klaarwakker en schold hem voor alles uit eigenlijk en werd met mijn vuist in de lucht klaarwakker. Was al klaarwakker, maar kon me eindelijk bewegen.
Bij mijn 5e ervaring zag ik een schaduw bij mijn bed-rand gehurkt zitten naar mij staren.
Bij mijn 6e ervaring (na al die bovengenoemde ervaringen was ik het uiteindelijk zat en ben naar een vriend in belgië gegaan) Ik zat op mijn slaapkamer te slapen en was dus niet alleen en het overkwam me weer. Zodra ik maar eventjes in slaap viel voelde ik die druk van verlamming bij mijn armen. Heb veel gedaantes gezien die nacht en geloof me die slaapkamer was pikkedonker! Hoe donkerder hoe krachtiger ze zijn.

Wat kan ik hier tegen doen? Ik slaap niet meer normaal sinds deze ervaringen en heel gek genoeg mijn hele leven lang heb ik er geen last van gehad. Ik ben 28 jaar inmiddels en sinds de dood van mijn zus (vorig jaar) maak ik in ene deze dingen mee. Sta ik te veel open misschien? Wierook/kaarsje branden werken allemaal niet. Ik slaap nog steeds met het lichtje aan omdat het mij een rust gevoel geeft. Ik trek dit niet zo veel langer moet ik zeggen. Moet ook werken namelijk en dit is te veel.

Orbs

Ik heb ook foto's gemaakt met aardig wat orbs op de foto. Ook heb ik filmopnames gemaakt waar je ze actief ziet rondvliegen. Ik schrok me rot de 1e x want wist niet echt wat ik er van moest denken.

Heb dus last van orbs en schaduwen. Heel gek genoeg is dat ik in mijn ooghoeken tegenwoordig ook zoveel meer zie. Is het misschien een gave wat zich verder ontwikkeld? Mijn oma zag ook altijd dingen waar geen verklaring voor was. Misschien heb ik het van haar deze gave, maar waarom nu pas op zo'n late leeftijd?

Heeft iemand er ook last van? Wat kan ik er tegen doen? Sommige mensen zeggen dat ik juist met die schaduwen moet communiceren, maar ik ervaar dat helemaal niet plezierig. Ik voel me best aangevallen door ze. Ik heb paar x die greep in mijn armen nog gevoeld de hele dag door.

M
9 jaar geleden

hallo

ik heb je bericht gelezen als je meer wilt weten dan kan je je snel achter komen wat het is.

mvg

giorgio
9 jaar geleden

heeft een groot deel te maken door jou zelf kijk toen je het voor het eerst meegemaakt had vond je het raar
en wist nie waarschijnlijk of ze u gingen geloven als je het zou vertellen tegen iemand
je je was mischien ook bang van het voorval en dat is de oorzaak
telkens je er aan gaad denken bv als je in bed ligt en je begint te denken da je het niet meer wil tegen komen of wil meemaken wa er toen was gebeurt als je er teveel mee bezig bent gaat uw onderbewust zijn deze dingen oproepen zonder da je er besef van hebt dus niet meer teveel aan denken da help ik ben er van af en al een lange tijd

Vanasa
9 jaar geleden

Giorgio heeft wel een punt, als je ergens heel erg mee zit dan kan je je dingen gaan verbeelden, al denk ik niet dat dat het geval is.
De schaduwen die je ziet (hoe je het vertelde, over dat ze over je heen bogen, deed het me denken aan een personal encounter van aliens, maar ik heb dan ook weer een grote fantasie) als je net wakker bent en je je niet kunt bewegen, zijn waarschijnlijk deel van een slaapverlamming. Je lichaam raakt, op het moment dat je in slaap valt, in een soort 'beveiligingsmodus', zodat je jezelf geen pijn kunt doen in je slaap. In een slaapverlamming zit je tussen je droom- en wakkertoestand in. Het kan veroorzaakt worden door (al dan niet bewuste) stress, rouw, etc. Jouw symptomen komen zeker overeen met een slaapverlamming, dus misschien moet je de wikipedia pagina maar eens checken, het is bijna hetzelfde: [nl.wikipedia.org]

Over de orbs, het zou natuurlijk kunnen, maar daar maak je jezelf alleen maar bang mee. De wetenschappelijke verklaring is dat het stof- of waterdeeltjes zijn, die reflecteren in de lens. Het kan ook gewoon zijn dat je camera vies is, wat dan gelijk verklaard waarom de lichtbollen met je meebewegen.
Ik hoop dat je er doorheen komt, maar ik zou me er niet zo druk om maken. Als het je toch een slecht gevoel geeft, zet een pot zout naast je bed. Bijna geen enkel kwaad kan tegen zout. Als je de folklore zou geloven, dan.
En wat betreft je verlamming, zet gewoon al je wilskracht in om je alsnog te bewegen. Je bent sterker dan je geest.

inge van schooten
9 jaar geleden

ik heb de schaduwen als het waren in mijzelf opgenomen, zoals bij mediteren als je in de overgave komt. via mijn ogen en voorhoofd heb ik ze als het ware geabsorbeert. daarna waren ze gelijk weg , was een intuitieve ingeving en het gewoon gedaan. het heeft geholpen ik heb ze niet meer waargenomen. was wel even bang om mijn ogen open te doen maar zowel mijn lichaam als geest voelde rustig en goed aan
( dacht dat ze misschien nu in mij zouden zitten).bij mij zaten ze tegen en onder het plavond
je moet helaas wel iets over mediteren weten, maar dit kan je leren. succes!!

9 jaar geleden

Hallo
Ik zou proberen tegen de schaduwen te praten. Je weet nooit of het iemand dierbaar is die is gestorven en contact probeert te maken. Ik heb ook al is gelezen dat iemand last had van schaduwen door dat haar huis was gebouwd op een plaats waar in de middeleeuwen mensen werden opgehangen. En van de orbs moet je niet zo'n veel schrik hebben.

mvg

9 jaar geleden

hallo

ik zie ook schaduwen.. orbs op de moment weer beetje minder wat ik ook zie zijn lichtflitskes die van en naar verlichting en kaarsen gaan...
gezichten zie ik ook en grote en kleine gekleurde vlekken...
ik zie ook energie voor mensen hun gezicht en aan mijn tenen en aan andere mensen hun voeten ..
ook zie ik soms een waterachtige lucht naast mij of voor mij...
ik zie gezichten lachen, verwonderd kijken met hun mond open en boze gezichten...
ik weet ook da mijn grootouders bij mij zijn en een paragnost dat hier op huisbezoek is geweest zei dat ik deze zomer nog een collega van hem zou worden en of zijn...
volgens hem ben ik een medium in wording ik vind het alleen spijtig sommige dingen te zien die beetje negatief zijn!!
ik stelde eergisteren een vraag met de oefening om mijn 3de oog te open en het antwoord was telkens nee ipv da ik zo wenste dat het antwoord ja zou zijn!!
ook het getal 60 kreeg ik door maar kan ook go geweest zijn en er kwam help op mijn voorhoofd...

ik zit soms beetje strop met mijn zien en denken.. zo heb ik steeds als ik iets zie dat ze me willen vertellen dat het niet gaat lukken met mijn vriend en of dat hij zou vreemdgaan...
het valt mij ook op dat ik veel ogen zie.. kheb een handtas gekregen met pareltjes op de ogen en een foto van overleden grootmoeder waar een bril is in afgedrukt lichtgevende oogjes t is nu al wa minder maar ze duiken soms echt nog wel terug op... het gevoel dat ik heb bij de ogen is dat ik beter moet zien ofwel is het mijn overbezorgde overleden rootmoeder die mij duidelijk wil maken dat ik mijn bril moet opzetten (kheb al sinds kindertijd minder goede ogen)
haar doodsprentje staat her op de kast en ik zie haar ogen bewegen en knipogen met haar rechtse oog en ze drukt soms haar lippen op elkaar..

deelt er iemand deze ervaringen of weet er iemand raad????
ik heb eigenlijk een zeer goede band met mijn vriend en toch denk ik alsmaar dat het fake zou zijn!!
terwijl het super goed gaat!!!

iemand da mij kan helpen ik zou graag in contact komen met iemand dat ik er is over kan praten!!!

dank u wel

tineke

Cara
6 jaar geleden

Ik denk dat je last hebt van sleep paralylis. Dan ben je net voor het slapen , tijdens het slapen en net als je opstaat even verlamd , dit kan gepaard gaan met het zien van schaduwen.

Jeanette offermans
5 jaar geleden

Ik zie steeds vaker schaduwen naast me .soms wel beangstigend

Jeanette Offermans
5 jaar geleden

Ik Zie steeds vaker schaduwen en hoor geluiden

Jeanette offermans
5 jaar geleden

Steeds meer schaduwen Zien

Jeanette offermans
5 jaar geleden

Ik zie schaduwen op mijn werk als ik de mensen naar bed breng.
Ik werk in de ouderen zorg

5 jaar geleden
Beheerder

Het is niet vreemd als je in die sector werkt om dichterbij de geesten of de dood te staan.
In feite zijn bijvoorbeeld dementerenden en wie dicht bij het einde staat al deels ontzielden.
Hun geest bereid zich voor op een losmakingsproces.
Omdat er relatief veel ouderen overlijden kun je die indrukken zeker verwachten.
Maar dat houdt niet in dat je er bang van hoeft te zijn.
Dementerenden zijn zombies geworden waarvan hun geest dolende is.

Tegelijk zijn de schaduwen angsten.
Je wordt onbewust onvermijdelijk beïnvloed door je omgeving.
Daarmee zul je ook een deel van hun angsten en twijfels oppikken.

Dementerenden hallucineren vaak. Vergelijkbaar met een psychiatrische indicatie.

annoniem789684
5 jaar geleden

hallo ik ben van jong af aan al heel erg nieuwsgierig over geesten en gedaantes wat ik denk (klinkt raar) maar dat het de geest van je overleden zus is dus wees niet bang en probeer te praten tegen het gedaante zoals wat het hier brengt en wat je doet ik heb hetzelfde ook gehad en als je er in verdiept is het super gaaf om mee te maken maak je dus geen zorgen

Lisa Postma
5 jaar geleden

Hoi,

Zou je mij misschien die filmpjes die je hebt gemaakt willen mailen??

BasvdVen
5 jaar geleden

Als ik op al die sites kijkt dan lijkt het alsof orbs moeilijk te pakken zijn met de camera nou daar heb je bij mij thuis geen last van bij mij thuis zie je met een camera zowel met infrarood als gewoon met je mobiel 10 tallen orbs tegelijk op elk moment van de dag. War betekend dat? Ook heb ik in het verleden dingen zien bewegen gelukkig ik niet alleen maar ook mijn dochter ook hebben wij 2x een stem gehoord heel duidelijk en hard de ene keer riep hij mijn naam de andere keer riep hij gewoon he en ik zeg hij omdat het duidelijk een stem van een man was, wat betekent dit allemaal en wat moet ik ermee.

5 jaar geleden
Beheerder

Orbs zijn vaker het gevolg van de onvolmaakte techniek van de moderne camera.
Ze kwamen bij mijn weten nooit voor in het analoge tijdperk.
Stofjes kunnen orbs veroorzaken.

Wat je omschrijft lijkt op poltergeistfenomenen.
Soms zijn die plaatsgebonden, maar vaker persoonsgebonden.
Je dochter zou daar best de bron van kunnen zijn.
Chaotische energieën kunnen worden aangewend door poltergeisten.
Chaotische energie is ongerichte energie.
Vooral jongeren dragen veel chaotische energie met zich mee.

Het is niet juist te menen dat orbs altijd iets met geesten te maken zouden hebben.
Kunstmatig is het vrij eenvoudig om orbs op te wekken, dat heeft Fuji uitgebreid bewezen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

Deze discussie is gesloten.