Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten, ik weet het niet meer !

×CuteGirl
20 januari 2012

Heeii,,

In de zomervakantie 2011, had ik ruzie met m'n vader.
Ik sloot mezelf op in de wc , maar op een gegeven moment zie ik aan beiden kanten van de wc blauwe licht verschijnen met een mensenvorm erin.
Het maakte me rustig, het gaf me ook een goed gevoel, alleen ik heb het daarna nog 1x gezien in m'n wc.
Sinds die tijd zie ik steeds zwarte schimmen bewegen, of ik hoor m'n naam.

Maar op 3 december is m'n moeder overleden, ze was 48.. Ik was alleen met haar thuis toen ik haar vond. Ik moest ambulance bellen , en hulp halen.. Ze had geen ziekte, maar plotseling lag ze daar dood..

Maar een vriendin van me bleef bij me slapen om me te steunen, maar zij zei de volgende ochtend dat ze een kale man rond de 28 op m'n stoel zag zitten. Soort van bidden.
Mijn zus zei hetzelfde vroeger, dat er een man achter me stond die kaal is, en rond de 28, maar ik heb hem nog nooit gezien..

Maar ongeveer paar dagen na de dood van m'n moeder viel alles in de woonkamer om. Ik schrok me te pletter, want ik dacht: Ik hoor nu pas m'n moeder vallen, omdat ik m'n moeder niet heb horen vallen die avond..
Ik mis haar nu ook heel erg. Alleen heel vaak voel ik iets kouds op m'n armen, of door me heen gaan, maar soms geeft het een goed gevoel en is het warm.. Maar ook vaak gewoon heel koud.
Ik zie ook nu vaak witte ronde flitsen bewegen.

Maar ik wil weten, wie die man is en waarom het altijd in mijn kamer het koud is en m'n stoel steeds gedraaid. Het is wel een draaistoel. Misschien kunnen jullie me hiermee verder helpen, want ik kom er echt zelf niet meer uit..

Liefs Onzeker 15 jarige meisje.

23 januari 2012

Het kan kloppen dat deze man wil dat jullie hem zien..
hij wil dat jij weet dat hij bij je is..
en waarschijnlijk heb je een paranormale gave..
het is niet eng,, je hoeft niet bang te wezen,, je moet alleen de kwaadaardige die je treft nooooiitt in de ogen kijken..
ik weet niet wat deze man van je wil.. dat betwijfel ik.. je moeder is niet voor neits zomaar overleden,, (laat maar raden dokters zeggen hartstilstand?) Dat doen meestal de geesten..
is beetje gek maar echt waar..
ik hoop voor je dat hij nix met het overlijden te maken heeft..
ik dekn dat je hem gewoon met rust moet laten,, en er niet meer over moet praten of wat dan ook.. negeren en net doen alsof ze er niet zijn.. dat lost veel op..
en je kamer is koud, omdat geesten koudbloedig zijn..
die zijn altijd koud in onze wereld.. & je stoel wordt gedraaid door hem.. Misschien dat hij daar op zit ofzo..

maar dat alles omviel in jullie kamer kan ik niet plaatsen,, kan dat je moeder het was, maar ook die man.. vergis je niet..;)

Hopelijk heb je eerst genoeg antwoorden.. heb je meer vragen zeg dan maaar..;)

Dankje *..tmeisje..*
23 januari 2012

Heeii,,

Echt super bedankt, maar over m'n moeder. De dokters wisten niet wat ze had, ze zeiden alleen dat het een natuurlijke dood was, maar ze was wel in de woonkamer overleden.
Maar ik had vroeger ook opeens van die woedens uit het niets, weet je misschien wat dat is? en bestaan blauwe geesten? of weet je wat die blauwe 'dingen' zijn?

En bestaat het, dat je dingen voor je kan zien, als iemand iets verteld, en dan raad was ze aan hebben op die dag, en dan goed hebben?? Wat mensen zeggen steeds dat ik gelijk heb, maar ik weet niet of ze dat liegen...

En m'n laatste vraag misschien wel de domste ;$, Ik wil steeds een account aanmaken, en als ik dat gedaan heb, en ik wil me inloggen, dan is m'n wachtwoord niet goed.. bij elke account die ik maak..

Dus m'n vraag is, hoe maak ik een account ?

24 januari 2012

Oke eerst over je account,
Je moet gewoon registreren, en dan krijg je een e-mail, die moet je openen en daar staat een link in en die moet je aanklikken en dan kun je inloggen.. dat moet werken..;)

Oke, zie jij de mensen dan echt in de ogen aan? en ga je dan echt nadenken hoe hun het hebben meegemaakt?
en terwijl je daaraan denkt krijg je een beeld voor je?
het kan kloppen..
Mensen hebben gaves, veel zeggen dat is onzin maar het is zo,
de 1e kan in de toekomst zien, de ander in het verleden (ook van anderen) en weer een ander kan gedachtenlezen al die dingen bestaan..
Er zijn namelijk geesten met gaves, het komt daar ook niet vaak voor net als hier, en ik denk dat het hier nog minder voorkomt, en wanneer mensen overlijden en dus ook een geest of een demoon worden deze gaves daar verder ontwikkelen.. het kan dus dat je een gave hebt om in het verleden van andere mensen te kijken..;)

Het kan dat er een kwade geest is die bij jullie is/was..
geesten zijn gewoon ons, mensen maar dan zonder lichaam.. wij leven op aarde en hebben een omhulsel (ons lichaam) hun leven daar, als zoals wij hier leven..
dus hun gedachtes verschillen ook.. ik weet niet wat het hele probleem is van die geest, misschien haat of kickt hij op verdriet en pijn en zijn jullie daardoor de lul om het zo maar te zeggen..
het kan dat hij je meoder zo heeft vermoord,,

wat nu dus gebeurde met jou is denk ik, hij probeert jou lichaam over te nemen en omdat dat voor hem heel zwaar is en de eerste paar keer dus echt moeilijk maak jij dingen mee met zijn gevoel, je krijgt dus woede aanvallen door hem..je moet hierom denken.. jij moet vechten tegen deze gevoelens en positief en lief blijven, want het kan dat hij wel de overhand krijgt over jou lichaam..

Blauwe geesten? nee bestaan niet,, ik denk dat dit gewoon en beeld is wat je moet ontwikkelen.. je ziet een mens in een vaag soort blauw wolk idee dus.. ik denk dat het ontwikkelt na de juiste kleur dadelijk.. het wordt dadelijk wit.. en als het echt echt goed wordt krijgt het kleur..;) maar blijft toch schimmig.. het is zich dus nog aan het ontwikkelen denk ik.. dit ontwikkel je door deze geest die brengt bepaalde krachten en zintuigen tot gang die hij gewend is maar jou ziel niet,, en dus ontwikkel je het nu nog doordat hij het ingeschakelt heeft en het ontwikkelt verder omdat je erin gelooft..

maar,, ik waarschuw wel,, als het verder ontwikkelt.. kun je ergere dingen zien.. heel eng,, en je kunt dan ook erge dingen meemaken..;)

maar een andere vraag.. mag ik weten in welke stad je woont? geen naam nix verder hoef ik te weten,, ik trek je niet na.. maar ik kan je wel op een andere manier helpen.. ik hoef alleen dat te weten..

grtjss

24 januari 2012

Heeii,,

ten eerste bedankt, ik heb eindelijk een account ^^'

Oke, kijk als ik bij mensen hen 'verleden' zie, dan zeggen ze eerst wat ze die dag gedaan hebben, via de computer. Facebook enzo.. Maar dan zie ik het beeld voor me, wat ze deden enzo, maar dat kan ik niet bij iedereen..

Maar hoe ontwikkel je dan zo'n gave, om de verledentijd te zien & geesten beter te zien, want ik wil het wel en kan je in dromen warmte en kou aanvoelen, met je hand? want ik voel wel de warmte, of als ik pijn heb aan m'n been in m'n droom dan heb ik het ook als ik wakker word, maar misschien is het kramp ofzo? of verbeeld ik het me..

Ik woon in Den Haag..

Liefsss.

24 januari 2012

het kan net als dat je na de wc moet in je droom..
en je wordt wakker en je moet alsnog na de wc..
dat is normaal.. dit soort dingen..

die dingen kan je niet echt ontwikkelen.. dit soort dingen is gewoon oefenen,,
en concentratie.. had ik ook al bij meer mensen gezegd..
het is het werk van ontspannen en willen..
het ontwikkelt standaard verder maar het ligt aan jezelf hoe snel het gaat..
en de gave van verledentijd kunnen zien of toekomst dat soort dingen ontwikkelt zich nog..
het hoeft ook niet bij iedereen te kunnen,, sommige hebben een soort energie veld om hun heen waar jij niet doorheen kan..;) zo kunnen de geesten enzo nu bij mij wel alles zoals toekomst zien en verleden, maar gedachtenlezen niet,, heb ook weer iets aparts om me heen.. snap je?

kou en warmte kun je indd wel aanvoelen..
maar geesten zijn standaard koud.. die hebben geen warmte tegenover ons..
wanneer jij uit je lichaam bent en dus alleen je ziel,, dan kun je alles wel aanvoelen zoals hun voelen.. maar zodra je in je lichaam zit voel je hun alleen aan als koud..;)

en ik zal vanavond zien wat ik voor je kan doen met die geest..;)
vanavond is het weer de tijd van duivels en demonen.. die komen overdag niet uit hun plaats..;)

liefss..

24 januari 2012

Heeii,,

Hoebedoel vanavond met geesten & demonen..?
Komen ze dan naar mij toe of naar iedereen?

en mag ik missschien vragen hoe oud je ben? :P
Gewoon nieuwsgierigheid.. :)

Liefss.

24 januari 2012

Demonen en duivels komen dan bij iedereen..
donker is hun tijd zeg maar..
dan maken ze ook altijd mensen bang,, als dat nog niet opgevallen is..
dus jullie moeten goed opletten of die man er overdag ook is..
zoo jaa,, dan kan het best een normale geest zijn.. dan hoeft het geen demoon te zijn,,

maar ik ben zelf 19.. en jij?

Liefs.. :D

24 januari 2012

Ooh' ik zal dan wel goed opletten s'nachts & Overdag.. :)

Ik ben zelf 15.. (:
Okee, m'n hobbies zijn, Voetballen & Fotoshoots doen, :D.

En de jouwe? :P

Omg, Ik ben echt nieuwsgierig .

Liefss. :)

24 januari 2012

Ojaa, ik vond me m'n 9 uur s'avonds precies in de woonkamer aan..
Daarna, werd ze nog gereanimeert door ambulances.. maar rond 10 uur ofso, was het zeker dat ze dood was..

Misschien helpt dit een beetje??

Liefsss x

25 januari 2012

okee,, en het was natuurlijk donker..
ik weet niet wat ik hiervan moet zeggen..
ik heb een vermoeden,,
maar wat ik probeer nu lukt nog niet.. vanavond heb ik niet egnoeg energie om bepaalde dingen uit te voeren..
en ik niet alleen,, ik moet met iemand praten waar ik vanavond geen contact mee kan maken..
teveel afstand.. en ik zal erachter proberen te komen of er daad werkelijk iemand is die haar vermoord heeft..
want ik zal wat anders zeggen,, geesten kunnen ook dood en weg en al die dingen net als ons.. maar dan zijn ze ook voorgoed weg..
niet vergeten he..;) het komt wel goed..
komt omdat ik ook aparte dingen weet en bepaalde dingen ken en veel invloeden heb..

Ik heb eigen paarden waar ik helemaal gek mee ben.. Dus daar ben ik altijd mee bezig als ik niet op school of aan het werk ben..
en daarnaast veel veel bij mijn vriend..:)

maar hoe lang is je moeder al overleden dan?? hoe lang is dit terug..?

25 januari 2012

Ik heb 1x op een paard gezeten, en ik was bang O_O

Maar.. m'n moeder is 3 december vorig jaar overleden.. omg.. nu ga ik huilen :'(

En die man he, m'n zus zag hem ook in de avond achter me staan, en Kimberley zag hem bij mij op m'n stoel zitten in de nacht..

Ik kopier wel iets van hyves, hoe ik het meemaakte toen ik m'n moeder vond..

Mama!! Waarom moest ik jou om 9uur s'avonds 'DOOD' aantreffen in de woonkamer!! Waarom was iedereen weg!!, ik raakte in paniek, maar ik wist me onder controle te houden!! Buren halen, maar ze voelde geen hartslag meer, Ik heb je pols ook gevoeld, maar ik voelde ook niets..: Ik ben diegene die je het laatste levend heb gezien!! Nu zijn papa, Vincent & Ik hier nog alleen zonder een goed verzorgende moeder!! Ik heb niet nooit gewilt! niemand!! Maar ik ga me bewijzen!! Ik ga voor Vincent zorgen!! met iedereen! Ik had me gistere groot kunnen houden!!:'Maar nu red ik het niet meer.. Ik vraag me af! was je hulp aan het zoeken! Kon ik je nog redden!! Als ik er eerder achter kwam dat je daar hulpeloos lag!! Lieve Mam.. Rust in vrede.. 9-06-1963 tot 3-12-2011 48jaartjes oud..

Dit kwam ook op haar uitvaart... Ik heb gwn een trauma hierdoor.. :(

liefs..

27 januari 2012

ik vind het heel heel erg voor je..

maar ik moet wat zeggen..
praat er eerst maar even niet meer over met mensen..
want het mag niet van geesten erover praten..

voeg mij maar toe op mn hotmail dat is a.pruis18@hotmail.nl
mail me daar maar op..
kan ik je dan uitleggen waarom ik weet dat je hier niet meer over mag praten..

27 januari 2012

Ik heb gedaan.. ;)

29 januari 2012

Uhm..
Kan het dat ik s'nachts in m'n kamer eerdergistere ofzo, iets zwarts op me af zag komen, met dan 2 witte vlekken erin, ik dacht namelijk dat dat de ogen waren...

Liefss

14 februari 2012

heb je er met je vriendin over gepraat..?? omdat ze ergens last van heeft..
gewoon een vraag.. kan niet mailen op mn werk dus vandaar dat ik je op deze manieren berichtje stuur..

14 februari 2012

Ja ..
Maar dat meisje & en nog een meisje & ik , hebben een soort band..
Als zij pijn heeft if dat andere meisje.. dan heb ik dat ook, wij vertrouwen elkaar gwn.. en zeggen alles..
Maar, waarom mag ik er niet over praten.. Ik wil het wel weten..

14 februari 2012

Want weet je. als je het zegt.. Begrijp ik waarom ik er niet over kan praten..
Ik word nu alleen maar onzeker.. dus zeg plss..

2 maart 2012

dat is moeilijk uit te leggen.. heb je een periode gehad dat het even over was..??
dat je 2/3 dagen voelde dat de geest niet meer aanwezig was..?
dat was in de periode dat ik zei je mag er niet over praten met anderen..

2 maart 2012

Ik weet dat niet meer..
Maar ik heb er nu haast geen last meer van, maar ik praat er wel over..
Maar kan je pls proberen het uit te leggen..

5 maart 2012

geesten willen niet dat mensen over hun praten.. de kwaden in ider geval..;)
en op deze manieren gaan geesten verplaatsen en een ander lastig vallen..
en ik weet dat hij nu niet altijd bij je is..
komt omdat hij hier is.. door ons gepraat..;)

5 maart 2012

Woow..
Dus nu valt hij jullie lastig..? om het zo te zeggen..
Of is hij gwn vertrouwd bij jullie ?

& nog iets anders, weken voordat mijn moeder stierf, zag ik steeds 2 kraaien, op verschillende plaatsen en tijdstippen. 1x per dag dacht ik & paar weken lang. Ik had het nog tegen mijn moeder gezegt, maar haar reactie weet ik niet meer..
Maar 1 week voor de mei vakantie zag ik 2 of 3 dagen achter elkaar 1 kraai en een rotweiler. De rotweiler keek me dan aan. en de kraai zag ik op een dak zitten en een lantaarn. ik zag ze alleen wanneer ik naar school ging.. maar Ximena misschien heb je haar wel op het nieuws gezien, is vermoord in de nacht bij mij 10 minuten vandaan & vrienden kenden haar en de dader. Dus mijn vraag was, kan het zo zijn dat ik door kraaien te weten kan komen of er iemand sterft, want doen mijn moeder dood was, zag ik de kraaien niet meer en toen Ximena dood was, zag ik die kraai ook niet meer.. Maar het rare is bij de kraaien bij mijn moeder dat ze op een lantaarn zaten, ook soms in het bos alleen. En toen ik mijn moeder vond was het s' avonds en waren ik en mijn moeder alleen. & bij Ximena zag ik ook een kraai bij een lantaarn & bij een huisje op de dak zitten, maar dat meisje is in de nacht vermoord en voor de daders huis meegesleurd.. dus is dat een teken ofzo??
Oja, de kraaien en rotweiler zag ik trouwens overdag..

xxx

30 april 2012

Heej meid,,
Tijd niets kunnen laten horen wegens persoonlijke redenen.. :)
Heb je er nog veel last van?

kraaien zeggen nix.. denk dat dat eerder toeval zou zijn,,

xx

4 mei 2012

Hee lieverd,

Ik heb er haast geen last meer van gehad.
Maar ben wel naar een paranormale beurs geweest & een vrouw kon precies vertellen hoe mijn huis eruit ziet en dat mijn moeder daar loop tussen mijn kamer en die van m'n broertje.
Ze zei ook dat mijn moeder & de overleden man van mijn vader's vriendin, mijn vader & silvia naar elkaar toe hebben gebracht.

Maar heb ook nog meer dingen gehoord dat mijn broertje paranormaal begaafd is, beter dan ik.
Maar die vrouw wist ook alles te zeggen over mij wat ik doe enzo & over mijn zussen.

Maar zonder jou had ik dit allemaal ook niet geweten dus ik wil jou ook fócking erg bedanken, je hielp me zo goed :D.
Ik hou natuurlijk wel hierop contact enzo :D.

xoxo'Lobbi

5 mei 2012

Ooh, je kan me ook toevoegen op mijn msn, als je het wilt. :)

Gladys_ _Krooder@hotmail.com

xx





Deze discussie is gesloten.