Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

10 januari 2012

Zoals ik al verteld heb ben ik beide ouders veloren in mijn jeugd en voel ik me sinds bekeken mijn eerste ervaring was dan ook een half jaar na dat ik ze allebij kwijt ben geraakt. Het ouderlijk huis was nog niet verkocht en ben daar met vrienden heen gegaan om te Xboxen mijn vrienden zagen mijn elektrisch gitaar staan en vroegen mij daar op te spelen ik zij tegen mij vrienden dat het al veelste laat was om zoveel heriie te maken en dat dat dus
tegen de prenciepes van mijn ouders in zou gaan en dat als ze nog leefde dat ze dan boos zouden worden. Ze bleven maar zeuren ofdat ik een stukje wilden spelen dus ik dacht sorry pa en ma maar doe het togh even. Op het moment dat ik rond een uur of half 12 een hoop met kabaal begon te maken met mijn gitaar begonnen de lamp in de woonkamer keuken en in de hal hevig te knipperen totdat er nog de lamp in de hal klapte. Ik wist dat mijn ouders het waren dus was niet echt bang maar mijn vrienden hebben het huis rennend verlaten.

25 januari 2012

Heee,

Jouw vrienden weten denk ik niets af van de 'bovenwereld' .
Dus ik kan wel begrijpen dat ze bang waren weggerend..
Maar je moet nooit tegen je ouders wil ingaan, want ze zijn nog altijd bij, dat weet ik zeker, dus voor de volgende keer weet je het, niet doen.. ;)

25 januari 2012

Ze zullen altijd bij je zijn,, en je nog proberen zo goed mogelijk op te voeden net als in deze situatie..
niet zo laat herrie maken net als wat ze anderrs zeiden..
het is terrecht,, je moet bang zijn voor deze omstandigheden..!!
jij denkt dat het je oduers zijn,, denk ik trouwens ook.. maar wie weet wat het anders kan zijn..
denk er goed om dat niet alleen hun bij jou rond hangen he..
dus ga er niet mee knoeien,, wanneer je weer zoiets mee maakt doe dan wat je ouders altijd zeiden..
maar hou er rekening mee.. want je wilt niet weten wat er nog meer rond hangt.. en daar mag je ook geen contacten mee hebben..
zoo,, ga verder met je leven hoe moeilijk het ook is..
hou alleen in je achterhoofd dat je oduers er zijn en nog aanwijzingen geven.. maar volg de wijzingen alleen als je ook serieus weet dat het je ouders kunnen zijn..!!