Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten Voelen

10 januari 2012

Hallo ik weet niet precies hoe ik beginnen moet. Okey. Ik ben alle twee mijn ouders verloren in mijn jeugd en heb sinds dien al het gevoel dat ik bekeken word dat gevoel heeft mij letterlijk gek gemaakt. Heb er met mijn psycholloog over gepraat. En mocht het nou net een psycholloog zijn die
zich in het verleden ook bezig hield met het spiritueelen, telekinese en dat soort zaken. MIjn psycholloog was goed als het ging om spiritueelen en telekinese en wist mij veel te vertellen. Ze kon ook letterlijk mijn gedachte lezen wat ik dan wel een beetje eng vond. En ook de pijn die ik in mijn lichaam voelde kon zij na even goed te concentreren precies aanwijzen. Zij voelde bij mij altijd een enorme positieve energie en zei
dat ik iets moet gaan doen met het spiritueelen want zij denkt dat ik er aanleg voor heb. Ze heeft me wel gewaarschuwd voor het Ouija bord.
Zij heeft mij zeer nieuwsgierig gemaakt en ik wil er wat mee.

11 januari 2012

Je moet niet nieuwschierig ernaar zijn..
Officieel horen we geen contacten te hebben met mekaar..
& wanneer je dat wel zoekt wordt je gestraft.. op hun manier..
hun willen geen contact met jou,, ik snap dat je het wilt want natuurlijk dan kun je communiceren met je ouders.. maar vergeet niet dat je dus niet alleen open stata voor je ouders maar voor alle geesten.. en het grootste gedeelte wat in de mensen wereld rond hangt is kwaad.. dus denk er goed om met wat je doet..
en je psycholoog kan wel zeggen dat je er wat mee moet doen,, maar kent zij de geesten en de wereld van hun? nee,, want anders zou ze je niet aanmoedigen..