Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

pas overleden schoonvader brengt een bezoekje

10 januari 2012

Gisteren droomde ik de vreemdste droom die ik ooit gehad heb. Maar voor ik hieraan begin. Wil ik even melden dat ik licht paranormale begaafd ben of denk te zijn. Ik Kan geesten of entiteiten aanvoelen wat voor mij vaak als vervelend word ervaren. Ik probeer dit al jaren anders te krijgen. Zonder succes. Nou is mijn schoonvader overleden en ik voel duidelijk iets rondhangen. Hij is 4 januari dit jaar overleden. Nou droom ik al 3 dagen zo levendig dat ik ze Kan opschrijven. Ook omdat het dromen zijn van vroeger. En een met mijn schoonvader dat was eergisteren. Ik weet dat ik een verkleedpartij had maar Waarop de buurman uit de slaapkamerraam zegt dat móet je met azijn en nog 2 dingen doen. Dus wij dat ook gedaan. Later bleek dit een geintje te zijn. Want ik zag de buurman weer uit zn slaapkamer raam lachend dat het een geintje was. Maar jonge zegt hij nu stinkt je haar zo. En terwijl ik door mn haar strijk zie en voel ik zon geel witte korrelige substantie. Toen ik weer naar boven ging om mijn haren te wassen vloog Er een schim uit de badkamer en rende de zolder op. Ik riep zijn naam en riep WACHT! maar hij was al weg. Dus ik ging verder de troep uit mijn haar wassen toen hij ineens voor me stond. En boos riep WAT! Wetende dat hij overleden is stelde ik een stomme vraag hoe het met hem ging. En terwijl ik m dat vroeg kon ik mezelf voor de kop slaan. Hij glimlachte en.... Boog lichtjes achterover en deed alsof hij machinaal zijn middelvinger opdraaide.... En werd wakker.

De droom van gisteren was nog maffer maar die reply ik later nog. Kort inhoudelijk. Omgeving veranderde constant. Op en neer en door elkaar. Dr werd een blonde vrouw verkracht door de mensen die mij aanvielen. alleen lukte dat niet want zodra ze probeerde te penetreren schoot Er een straal water uit haar vagina. Verafschuwd keek ik weg maar keek later weer en had ze een baby vast. Op de kop aan haar been vasthoudend. En toen iets wat me bekend voorkwam. Iets wat ik had gedroomd voor dat mijn schoonvader overleed. Namelijk de man met de dichtgehechte ogen vol met pus ed. De eerste keer schrok ik me kapot en werd wakker. Gisteren hielp ik hem door de pus met een spons te weken en zijn hechtingen door te knippen. En werd wakker.

Zojuist....
Oude dromen komen terug in vlagen. Vandaag voor het eerst geslapen met licht aan. Omdat ik het niet leuk meer vond dat ik steeds werd lastig gevallen door gene zijde. Ik ervaar het als onprettig. En sliep zoals je leest nogal freaky.
Ik werd net wakker uit een droom die ik al heel lang niet meer heb gehad. Als in echt lang geleden. Het Kan ook een stuk uit een film zijn maar heb Er na gekeken maar vond Er niks over.
Het waren 3 korte dromen want ik werd 2x wakker .
De eerste weet ik niet meer.
De tweede ging over een meisje die vermoord was of werd omdat een ander meisje jaloers was op een POP met licht gevende bolletjes in haar haar. Ik was hierbij aanwezig als een derde persoon. Kon niet sturen of Er iets aan doen ik zag het in flitsen gebeuren. De tweede droom ging over dat ik een meisje verkering vroeg. Ze oogde lief had strak blond haar achterover in een staart en knalrode lippen in vorm van een hartje. Opzich leuk maar ik ben al dik 2 jaar hartstikke gek met mn vrouwtje. Dus raar. Maar het gekke was dat ze wel wilde maar niet durfde omdat ze bang was dat ze vermoord werd. Wat ze had een POP gekregen met lichtjes in dr haar die veranderde als je licht aan of uit deed. Verschil was dat het deze x geen bolletjes waren maar golven een kwartslag gedraaid. Kleur was wit als het dag was. En blauw als het nacht was. Licht ging ook aan en uit. Om het verschil te zien. Een lucide droom die ik kon sturen met licht veranderingen. Ik ben benieuwd wat jullie reacties Er op zijn. De volledige droom van gisteren krijgen jullie nog. Omdat hij zo gedetailleerd is. En ik alles heb opgeschreven. Dit is dag 3 waarop mn dromen zo sterk zijn als in herinneringen gevoelens kleur en sturing.

Ik wacht af op het antwoord van de expert.

Alvast bedankt voor het lezen.