Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wakker schudden

31 december 2011

Hallo Allemaal,

Een paar maanden geleden heb ik iets vreemds meegemaakt , mijn man is 7 maanden geleden helaas overleden ongeveer 2 maanden na zijn dood lag ik s'nachts op bed , licht was uit en ik was nog wakker , lag met ogen dicht en opeens voelde ik een soort van vlaag langs me en leek of ik meegezogen werd , vlak erna en het klinkt zo bizar ging het bed heel erg shaken.
Ik heb dit nagevraagd bij een vriendin die best paranormaal is en zei vertelde mij dat dit zijn manier was van wakker schudden en dat ik verder met mijn leven moet gaan.
Ik weet niet wat ik hiervan moet denken , maar dat ik hem al zo vroeg zou moeten loslaten , ik hoopte dat het iets anders zou betekenen.
Misschien heeft iemand hier een verklaring voor.

Groetjes Dineke

sammeke
1 januari 2012

mijn zoontje is op 5/10/2011 gestorven bij de onthaalmoeder waar hij ging,hij was toen juist 3maand en 4 dagen oud.Hij is aan een natuurlijke dood(wiegendood) gestorven.Maar ik weet uit de verklaringen die er geweest zijn van de politie dat zijn onthaalmoeder hem op zijn zij had leggen slapen.waardoor hij naar zijn buik is omgerold en zo is gestikt.nu ja das het verhaal,nu heb ik onlangs gedroomd dat hij niet dood was maar dat ze hem van mij weghielden en mij toch wijsmaakte dat hij dood was.wat wil dit beteken?????? groetjes