Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

De steen van God

10 jaar geleden

Hallo dromers,

Werd wakker door de kat maar droomde dat ik uitleg kreeg over stenen, de rosekwarts die voor liefde staat (heb die al een tijdje onder mijn kussen liggen en poos terug een mooie ervaring mee gehad). Er kwamen diverse stenen voorbij en een steen werd van gezegd dit is de steen de verbinding met God.

lieve groetjes
Freya

10 jaar geleden

hallo Freja,

wat verrassend dat de steen het contact is tussen God en de mens.
weet je wat er in de bijbel staat, dat Jezus het contact is tussen God en de mens en dat HIj de steen is die de tempelbouwers niet wilde hebben, en dat HIj de hoeksteen is van de tempel. Daar moest ik ineens aan denken toen ik je bericht las.
Mooi hoor hoe jij droomt. Er staat ook, jongelingen zullen gezichten zien en ouderen zullen dromen dromen. Precies zoals het in Gods Woord staat, ik vindt het heel frapant, maar ik geloof het. God wil jou vertellen dat Jezus het contact is tussen Hem en de mens,
Als de mens het verknalt heeft bij God hoeven we alleen maar vergeving te vragen aan Jezus, want HIj is voor onze onkunde aan het Kruis gestorven. Dan is het weer goed tussen God en ons.
Als je nog vragen hebt dan hoor ik het wel he, groetjes Boterbloem.

10 jaar geleden

Hallo Boterbloem wat een mooie naam trouwens om te gebruiken als schuilnaam,

Met interesse lees ik jouw uitleg wat een prachtig gegeven.

Inderdaad heb ik eerder een bijzondere openbaring gehad met God en later heeft zich dit vertaald in gedichten één voor God en één voor Jezus. dit waren voor mij speciale momenten toen ik ze voordroeg in mijn alleenzijn. Het is trouwens heerlijk om zo open vanuit mijn hart hierover te spreken of schrijven zoals nu.

Ook zag ik net nog een documentaire over de Da Vinci code (2006 blijft actueel lijkt) en de sceptici over het leven van Jezus wel getrouwd of niet etc. Ieder geloof kleurt zijn eigen plaatjes maar mijn geloof in mijzelf en gevoel is puur en alleen van mij daarom ben ik zo blij dat ik mij steeds meer 'herinner' (boek: Ongewoon gesprek met God, N.D. Walsh) en weer terug aan het komen is.

De jongelingen (kristal, nieuwetijdskinderen denk ik) zullen meer zien om verandering door te geven en inzicht en de oudere dromen hun dromen die zij ook doorgeven met inzichten en wijsheid voor verder besef van de mensheid! Daarom heb ik vaker een droom die zeer bijzonder en liefdevol is vanuit de ongeziene wereld en mij verder helpen (Gids, beschermengelen)

God is verbinding met Jezus en dus met de mens en ook met jou en mij mooi en bedankt voor delen van je kennis. Ik ben zelf niet goed op de hoogte van de bijbel als geloof maar ben meer geinteresseerd in de bijbel als geschiedenis, ook deze overlevers hebben met hun gevoel de plaatjes gekleurd wat een verhaal werd en waar nu nog en altijd discussies over gevoerd zullen worden.

Lieve groet,

Freya