Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ben ik paranormaal?

Pepermunt
13 jaar geleden

Hallo. Vroeger sliep ik altijd heel onrustig als 4 jarig kind. Mijn moeder is een keer naar een paragnost gegaan en die vertelde dat ik nu nog niks met mijn 'gave' kon. Mijn moeder dacht dat ze het nu ook over geesten had. De paragnost heeft toen een foto van mij tussen haar handen genomen en gewreven. Na dat bezoek heb ik 2/3 jaar rustig geslapen. Een tijdje geleden vertelde mijn moeder dat en ik wou er graag meer over weten. Ik geloof dat er geesten zijn, maar ik weet niet echt of ik paranormaal ben. Ik heb de test gedaan op VerkenUwGeest.nl en toen stond er het volgende ; De uiteenlopende

U bent een fijngevoelig persoon die zich regelmatig openstelt voor de paranormale wereld om u heen Zo voelt u meer aan dan andere mensen waardoor u vrij snel door heeft wanneer ergens meer achter steekt. Het wantrouwen is misschien niet altijd plezierig. U kent uw krachten en mogelijkheden en weet welke rol u hoort te vertolken. U beseft ook welke rol andere mensen u toedichten en welk deel van die rol niet aan hen geopenbaard wordt.
Aan de andere kant kenmerkt u zich echter door uw nuchterheid die ervoor zorgt dat u de grens tussen verbeelding en werkelijkheid goed in het oog kunt houden. Het horen van stemmen heeft nooit onderdeel van uw leven uitgemaakt.
Soms heb ik ook wel het gevoel dat ik niet alleen ben, vooral als ik niks aan het doen ben, dus alleen en stil in een kamer zit. Op een ander forum zei iemand dat ik nog jong was (ik ben bijna 13 jaar) en dat het misschien later nog kwam. Ik wil wel met geesten kunnen communiceren, maar aan de andere kant lijkt het me ook wel eng. Ik heb namelijk best veel verhalen gelezen over dat je een verkeerde geest kunt treffen. x Demi.

13 jaar geleden

Hmmm, lastig xD ik ben zelf ook nog maar 15 dus ik kan er ook nog niet echt veel over kwijt :o
Aan je intresse te zien zul je al veel over dit soort dingen opgezocht hebben op het internet en weet je dus wel meer als mij :d

om te beginnen: Ga nooit meteen af op test's die je zomaar op het internet vind, je kunt je nooit 100% afstemmen op wat het resultaat zegt, sommige mensen kunnen nu eenmaal een mengeling hebben van 2 resultaten waardoor het al zowieso moeilijker word voor jezelf
ten tweede: De paragnost zei dat je een 'gave' had, dat kan veel meer zijn dan alleen communiceren met geesten.
Misschien bedoelde hij/zij dat je bv een hoger chakragehalte (soort van energie in het lichaam) hebt dan een gemiddeld persoon :o en dat je later die gave kunt uitbreidden door chakra healing aan te leren (mentale wonden genezen d.m.v. jouw chakra te concentreren op het lichaam van een persoon)
dit was nu ook maar een los voorbeeld, dat je over een gave beschikt is al zeker, welke dat precies is is nog niet duidelijk, en misschien is 13 jaar ook nog even te jong om meteen alles uit te proberen, het kan evengoed zijn dat je ergens op je 14e ineens wel met geesten kan communiceren, dat bedoelde de paragnost ook. Vroeg of laat zal die gave zich ontplooien, dan is het aan jou om te kiezen wat je ermee wilt doen (:

Ik wens je alleszinds veel succes met wat er je ook te wachten staat ! :) geef het wat tijd, maar laat het zeker en vast niet links liggen ! :D

Samantha
13 jaar geleden

Als je niet op zoek gaat naar geesten kan je vaak niks gebeuren. Ik zie zelf mijn hele leven al geesten en ben nog nooit een kwade geest tegen gekomen. als je de aanwezigheid voelt van iets dat er niet is dan klopt het idd dat je paranormaal bent.
Een ding dat je NOOIT moet en mag doen is glaasje draaien. Dat is supergevaarlijk

Samantha