Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemdste wat ik ooit heb mee gemaakt.

Karim
11 jaar geleden

Ik weet van mezelf dat ik vaak heel rare dingen droom. Ik heb lucide dromen en kan mezelf ook wakker maken als het te eng word. Gisteren nacht ging ik in mijn bed liggen en tuimelde al snel in slaap. Ofja ik weet echt niet of ik sliep of niet. Ik sliep half en een beetje dromerig. Ineens werd mijn lichaam zwaar en iets tilde mij op, maar een klein stukje want ik stribbelde tegen viel en schoot wakker. Ik kon niet meer de onderscheid maken of het realiteit was of een droom. Daarna ging ik weer "slapen" en op die ene nacht ben ik volgens mij ongeveer 8 keer wakker geschoten door iets wat mij lastig viel. Telkens niet wetende of ik nou echt sliep of niet. Ook heb ik 1 a 2 keer in deze nacht meegemaakt dat ik wakker schoot maar me toch nog in mijn "droom" bevond en dus nog een keer wakker schoot om echt uit de droom te zijn. Het enge was dat alle dromen zich ook afspeelden in mijn kamer. Alles wat ik zag in mijn droom zag ik ook als ik wakker schoot. Mijn donkere kamer. Een aantal keer schoot ik ook snakkend naar lucht wakker. Alsof iemand mijn keel dicht had geknepen. Dat vond ik wel erg beangstigend. Ik heb uiteindelijk echt een slechte nacht gehad, waarvan ik niet weet of het nou allemaal een droom was, of echt. Het leek zo echt allemaal.

11 jaar geleden

Lijkt een beetje op het probleem van een vriendin die ik heb en ook elke nacht wakker schiet met een angstgevoel :o maar dat is nog niet half zo erg als deze situatie, zulke dingen zijn zeker niet van zelfsprekend en ik denk wel dat hier iets meer achter zit dan enkel een slaapstoornis
Mijn eerste indruk gaat uit naar een kwade geest, heeft er al ooit iemand in het huis gewoont waar je nu woont en toevallig overleden?
Het zal niet de eerste zijn die opgescheept zit met een boze geest omdat jij nu in 'hun' huis woont.

Mijn advies is, probeer eerst wat wierook te branden zon halfuur tot een uur voor je gaat slapen, en misschien nog in je slaap. Dit heb ik aangeraden aan mijn vriendin en het was een week gestopt, dan weet je duidelijk dat het om iets spiritueel gaat. Als je er dan nog steeds geen weg mee kunt zou ik voorstellen je huis eens te laten reinigen, dan kun je binnekort van een geweldige slaap genieten (:
Succes ! xx :)