Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemde droom over geesten..

Flarisa
27 mei 2011

Hallo,
Ik heb een vreemde droom gehad over geesten. Ik werd er mee wakker en de droom blijft maar in me gedachten zitten. Ook omdat ik me afvraag wat het betekent. (klein ding over mijzelf. Ik kan geesten voelen en ik zie de basisaura's en voel aura's aan) misschien dat het hier mee te maken heeft. Ik ben er niet actief mee bezig, ik weet dat ik dit heb van mezelf maar heb het nog niet verder ontwikkelt.

Mijn Droom: (waarschijnlijk zijn het meerdere dromen achter elkaar, maar ze hebben een connectie met elkaar)

*Ik ging naar een kennis toe van mij voor me paaldans lessen, er was ineens een onbekent meisje hier.. We hadden wat geklets en ineens was ik thuis..

*ik zei tegen mijn man dat er iets vreemds in het huis was en wou er naar toe gaan. Mijn man ging met mij mee.

*Terug in het huis waren wij ineens alleen.. Mijn man liep wat rond en lette niet op hem.. Ik stond in het midden van de huiskamer.. en voelde een koele briesje.. en tintelingen (voor mij teken dat er geest(en) zijn ) Het briesje volgde naar de bureau die in de huiskamer stond. Ik liep daarnaartoe en zag met een soort van zand gemaakte pijl onder het bureau.. Ik bukte en keek naar de pijl.. er kwam ineens een pijl bij die mij wees dat ik onder het bureau door moest kruipen (de pijlen en afbeeldingen werden gemaakt door het briesje *geest*) ik zei hardop "ga ik niet schikken?" Ineens kwam er een vorm van een kapotte cd die gemaakt werd van het zand en werd er CD in geschreven.. Ik kroop onder het bureau door en zag een kapotte CD liggen.. Ik dacht "ze heeft waarschijnlijk ruzie gehad" Ik stond op en voelde ineens een soort tocht.. Het huis had ook een grote voorraam.. er zat geen glas meer in.. Ik liep naar het raam.. ineens werd er met het zand een lichaam van een mens gemaakt (de geest?) ik keek naar buiten en stapte door het raam heen.. Daar stond mijn man.. hij keek rond.. Ik zei "schat voel jij ook dat briesje als je binnen staat? hij: "nee ik voel helemaal niks ". Hij zag het zand niet en had geen idee wat er gaande was.. Ik stapte weer terug naar binnen en bedacht me "of deze vrouw heeft zelfmoord gepleegd. of is uit het raam geduwd..

*Ineens stond ik voor een dansschool... daar was dat meisje weer van de ochtend.. ze was helemaal verkleed.. er liep iemand (man of vrouw) naar haar toe en zei: "ik moet je helaas vertellen dat je oma is overleden"

*Ineens stond ik in een ander huis.. in een grote woonkamer met allemaal mensen.. ik hoorde mensen zeggen "dat is het meisje die met geesten kan communiceren" Ik keek rond en zag ineens GROENE zand op de grond.. dit draaide en draaide rond.. het zand ging ineens richting een Bed(of bank).. het zand ging eronder.. ik keek onder de bed(of bank) en zag een zwarte vuilnizak.. Ik pakte deze vuilniszak en trok hem naar me toe.. Er zat een skelet in!.. ik schrok lichtjes .. ineens stond het skelet op..ik keek het skelet aan en zag ineens een soort van geest *naakt met ondergoed* naast het skelet staan. rustig liep ik weg.. de andere mensen in de woonkamer hadden niks door.. ik draaide me om en het skelet liep nogsteeds achter me aan.. ik besloot met wat mensen te gaan praten als afleiding.. ik keek opzij en zag het skelet naar me toe komen, maar langszamerhand werd de skelet een levend mens.. toen het skelet naast me stond was het ineens een vrouw met blond lang haar..ik vroeg wat..

En toen werd ik wakker..

Beetje aparte droom.. en zit me beetje dwars lijkt wel :S.. ik had geen extreme gevoelens.. meer het gevoel dat ik de uitdaging aan wou gaan en alles wou onderzoeken..maar het toch ook een beetje spannend vind..

flarisa
19 juni 2011

up.

Vind jammer dat er nog geen reactie op is :(

flarisa
15 januari 2012

Up

16 januari 2012

geesten kunnen je dromen sturen.. kennelijk is dat gebeurd om jou dingen duidelijk te maken.. dus denk goed na of er dingen aanwezig zijn in je dromen die aansluiten op je dagelijkse leven..;)

jacoba
26 april 2014

ik zag een man in me huiskamer verkleed als vrouw en had een pruik op met land zwart haar

jacoba
26 april 2014

ik zag een baby het was een meisje met zwart haar en een donkere huid.aan de zee kant en het ruggetje van de baby zat vol met zee zand.ik wou het ruggetje af poetsen maar daar kwam een vrouw aan en die deed hard lopen en al het zand kwam tegen mijn en de baby aan en we zatten helemaal onder het zand.en daar lagen twee mannen op het strand op een deken de ene was mijn man en de andere was mijn vriend. en ik zei tegen de baby ik zal je schoon maken en je papa geeft je melk en de papa was me vriend wat betekend deze droom

denhaagAnoniem
21 januari 2016

Ik heb ook iets raars meegemaakt.

Toen ik ong 9 jaar oud was sliep ik een keer bij m'n vader en ergens laat in de nacht werd ik een keer wakker. Ik zag 2 geesten in de slaapkamer staan. Naast elkaar, zonder te bewegen. Maar ook het gekke hieraan was, was dat ze allebei een skelet waren... met "lucht" tussen de botten en ze hadden daarom ook niet echt een gezicht (behalve hun schedel dan). Dit was echt super raar en ik wist niet wie ze waren.

Ik was redelijk bang om dat moment en besloot toen zachtjes m'n vader wakker te maken, maar hij werd niet wakker en ik durfde ook niet veel te ondernemen.

Daarna besloot ik maar onder de dekens te gaan liggen en verder te gaan slapen.
(eigenlijk best dom van me, ik zou ze graag beter hebben leren kennen en naar ze toe zijn gegaan)


-> weet iemand misschien of het normaal is om spoken/geesten zomaar te zien? En waarom in skelet vorm??


Ik ben nu al 19 jaar oud en deel het nu pas voor het eerst internet.

Groetjes uit Den Haag,
anoniem