Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over overleden broertje

18 mei 2011

Beste droominfo,

Ik droom al een paar weken dat ik mijn overleden broertje zie.Hij is aangereden door een auto, 3 jaar geleden op 12 jarige leeftijd. Hij ligt dan in mijn bed en ziet er klein en ziek uit. Ik weet dat hij overleden is maar in mijn droom is hij eigenlijk niet dood maar ziek en is nog ergens in het huis. In mijn dromen over hem vind ik hem dan in mijn bed en omhels ik hem innig wanneer ik hem weer zie. Ik zie dat hij ziek is en koud aanvoelt, en ik weet dat hij komt te overlijden, alleen niet wanneer. Vanacht droomde ik dit weer, alleen nu ging ik naast hem zitten op bed en vertelde hem met pijn in mijn hart dat zijn tijd eraan komt om over te gaan. Ik vertel hem dat het voor hem moeilijk is om zo verder te leven en dat hij aan de andere kant veel gelukkiger zal worden. Hier knikt hij op en ik voel me aan de ene kant intens verdrietig maar aan de andere kant weet ik dat hij er goed aan doet om over te gaan.
Wat betekent deze droom, is het een openbaring voor mij of wilt mijn broertje mij iets vertellen.. en wat dan?

tonia
16 februari 2013

mijn broer is overleden op 39 jarige leeftijd aan kanker , en niet altijd , maar soms is ie ineens in mijn droom , aar niet in een verdrietige mannier en niet dood , maar zoals hij gewoon was .
ik vind het in mijn droom dan heel fijn als ik hem zie , maar als ik dan wakker wordt dan denk ik meteen o ja het was een droom want hij is er niet meer
kan iemand mij vertellen wat dit betekent?