Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten en dromen

Nina...
7 mei 2011

Ik droom al paar keer dezelfde droom gaat als volgt:
ik wil iets gaan kopen maar dan vind ik geen geld in mijn zakken en dan zie ik 50 cent op de grond
dan pak ik dat op en dan zie ik nog meer geld en dat gaat dan door tot mijn zakken vol zijn en dan word ik wakker...
en eergister ging mijn lamp opeens aan en uit en ik voelde een sterk aanwezigheid van iemand....en gister wilde ik iets pakken
in de keuken maar toen ging de waterkoker opeens koken terwijl het uit stond...wat moet ik doen iemand tips?

1 juni 2011

ik had ook een rare droom.
het ging gewoon heel normaal n het begin.
maar daarna ging ik opeens kamperen en kwam op allerlei plaatsen terecht.
er kwam (bijna) op het eind een jongen. en ik voelde me heel erg kalm.
we hebben zelfs gwn geknuffelt en hebben we soort van geschuivelt en zei hij iets.
het leek net of hij mij kuste, maar toen ik ging achterover ofz , daarna voelde ik me heel ligt.
toen schoot ik wakker!!
een mevr. zei dat ik veel geesten achter me aan had(goeie geesten die mij beschermen)
ik ken ze allemaal behalve een jongen. zal het die jongen zijn??
of is het gwn fantasie?
ik heb ook het gevoel dat iemand( ik denk die jongen)mji aanraakt.bijv; in mijn nek en onder mijn voeten.
mijn broertje en het zoontje van de vriend van mijn moeder heeeft hem ook gezien.
en staat meestal op de overloop.
maar ik heb helaas geen tips voor je;-(

Cherilyn
2 juni 2011

ik heb ook al 2 keer een rare droom gehad. het gaat steeds over hetzelfde huis maar er gebeurt toch net iets anders.

1e droom: ik vind een oud vervallen huis, het huis is van hout, er is binnen een openhaard. en een keuken. en een grote leunstoel. er is wel een boven verdieping maar de trap is kapot. ik zet een ladder en ik ga naar boven. boven is alles helemaal kapot.

2e droom: ik woon nu in het oude huis maar alles moet nog opgeknapt worden. mijn opa ( die leeft nog wel gewoon int echt ) zit in de leunstoel en de haard staat aan. we praten en al snel komt dus het onderwerp verkeer. op dat moment komt er voor een grote vrachtwagen langs dus we moeten daarom lachen om het toeval dan vraagt opa hoe alles boven is. ik zeg dat ht daar een troep is en dat je er amper kunt lopen. mijn opa zegt dat ik snel moet opknappen.

als ik wakker wordt verbaas ik mezelf dat ik alles wat er gebeurt en gezegt wordt nog weet. dat heb ik anders nooit! het vreemste is dat als ik dit droom alles zo echt ijkt. normaal als ik wakker wordt weet ik dat ik heb gedroomt. maar bij dit huis heb ik dat niet. ik heb het huis wel is van buiten af gezien MAAR PAS NADAT IK HET HAD GEDROOMT! dat was gister. en de nacht ervoor had ik dus de 2e droom. ik ben bang. want in het echt ziet het er nog vervaller uit dan in mijn droom. en mijn 1e droom klopt. het is inderdaad onbewoont.

tip voor nina
2 juni 2011

als ik alleen thuis ben (zoals nu) hoor ik altijd voetstappen. eerst heel zacht en dan harder en (man ik heb geen zin dit te tiepen daar wordt ik banger van ik ga maar is tv kijken ofsow)

tip: loop met wierook door je huis en zeg. alle slechte geesten moeten nu weg! zeg dit steeds harder tot het geschreeuw is. als je die avond weer dezelfde droom heb en je voelt weer een aanwezigheid. weet je dat het een goede geest is!

7 juni 2011

Ik geloof vaak dat dromen wel wat te maken heeft met wat komen gaat of wat al is gebeurd.
Zo heb ik zelf op tien jarig leeftijd een extreme nachtmerrie gehad (dat dacht ik toen zelf want zo prettig was het niet) en een dag later was het zelfs op het nieuws. Ik weet niet asl jullie het nog kunnen herinneren over een jongen langs een spoorwegbaan met extreem veel elextriciteit!! Nou als je dat droomt op tien jarig leeftijd schrik je je echt kapot. Ik heb hier toen over gehad met mijn moeder... Ze geloofde me niet, inieder geval dat kwam zo over, en vanaf toen sprak ik er ook neit meer over.. Ik heb me toen een tijd volledig van het geesten gedoe afgesloten, omdat ik er teon spaansbenauwd van werd. Nu ik 12 jar verder ben, kan ik er rustig over praten en stel ik mijn gevoelens voor bepaalde dingen ook iets meer opender... Dereck had het later ook in zijn tvshow gehad, en ik heb hier ook nagekeken en het gekke was. wat hij vertelde, heb ik gewoon precies gedroomd en ik zagf ht op dat m oment ook weer. En het gezicht van de jongen heb k toen gezien in mijn droom!

sayuri
1 mei 2012

Ik heb dus ook aldoor dezelfde droom maar telkens op andere plaatsen, en het veranderd, maar steeds gaat het over geesten die mij achtervolgen. Ik ben nu dus ook net wakker geworden van de nachtmerrie en dit is dus wat er gebeurde: Ik voelde me steeds achtervolgd door geesten waar ik ook heen ging, op den duur waren we in een groot gebouw en paar seconden later bleek ik ineens in mijn achtertuin te staan met mijn fiets in de hand, ik shakete en zette mijn fiets neer. toen ging ik naar binnen en mijn moeder had iets opgezocht over geesten en zei toen dat als er een rode maan was dat er kwade geesten zijn en is het een normale witte maan dan zijn het goeie geesten, dus ik ging samen met mijn vader naar buiten ( t was al avond) en ik zag daar de rode maan, ik wees ernaar en zei t tegen mijn vader, maar hoe vaak ik er ook naar wees hij leek t niet te zien. alsof ik de enige was die t kon zien. en toen gingen we weer naar binnen... en toen schoot ik dus wakker. heeft iemand enig idee wat dit moet voorstellen? ik heb al eerder dezelfde dromen gehad maar toen ging het over een oorlog. en nu een paar jaar later heb ik dit dus.. en aangezien ik in geesten geloof word ik er wel een beetje bang van ..