Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vraag om antwoord in droom

11 jaar geleden

Beste allemaal, een tijd geleden was ik erg bezig in mijn hoofd met iemand. Ik heb toen voor ik ging slapen gevraagd om een droom waarin het antwoord werd gegeven.
Die heb ik gehad, maar is nog niet 'uitgekomen'. De persoon houdt mij nog erg bezig, en ik weet eigenlijk niet goed wat ik met die droom moet want mijn droom is nog niet uitgekomen(ik heb deze vraag 2 x gesteld, er zat tussen beide vragen ongeveer een half jaar). En omdat dit al bijna een jaar geleden is....vraag ik me af of mijn droom niet gewoon is wat ik graag wil en dat die droom dus helemaal niet uitgaat komen.
Wie weet wat te doen?

Groet!

jaah
11 jaar geleden

ONTSPAN JE GEWOON IN DE NAGT DAN KOMT HET WEL UIT

wim
11 jaar geleden

Probeer je de situatie zoveel mogelijk te visualiseren zodat jij ze wil hebben, iedere dag opnieuw. En geloof er sterk in dat dit de wérkelijke uitkomst is, heb vertrouwen dat je verlangen bewaarheid wordt. Een grote kans dat je ooit de vruchten zal plukken ! succes

11 jaar geleden

Dank voor jullie reacties.
Dank voor de tip Wim, ik ben al een tijdje bezig met het visualisatie stukje. Maar verlies af en toe moed om door te zetten, omdat ik er geen resultaat van zie.
Ik geloof soms wel dat het uitkomt, maar vaker (omdat ik geen enkel resultaat zie) neemt mijn ratio het over van mijn gevoel...
Wel heel bijzonder dat ik inderdaad antwoord heb gekregen op mijn vraag door middel van een droom, wat ik ook gevraagd had voor ik ging slapen.
Lastig, continu blijven geloven in mijn gevoel c.q. dromen......