Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Lantaarnpalen gaan uit als ik langkom

Joepie
20 maart 2011

Hallo

Ik heb een probleem. Als ik langs fiets of loop gaan lantaarnpalen uit. Ik vind dit erg vreemd. Weet iemand waar dit aan ligt?
Ik denk dat iets mij volgt. Het is namelijk zo dat als ik over iets bovennatuurlijk vertel of lees, dat er dan een koude rilling over mij rug loop, en ik een aanwezigheid voel. Ook nu. Als ik bij een vriend van mij langs ga voelt hij het ook. Hij heeft er last van en voelt zich down nadat ik langs geweest ben. Veel mensen om hem heen merken het als ik langs geweest ben. Het kleine broertje van van zijn vriendin gedraagt zich zelfs abnormaal als ik bij mijn vriend langs geweest ben. Ik heb in januari en in december 2010 (allebei de keren lag er sneeuw) Tijdens een boswandeling een zwarte hond op me af zien komen.

Er is ook een verlaten begraafplaats waar ik vroeger langsliep tijdens mijn rondje hardlopen. Ik voelde toen een extreme aanwezigheid. Mijn vriend ook, zijn vriendin ook. We namen het mee naar huis en het blijf weken hangen. We komen er nu nooit meer.

Zoveel vragen. WAT GEBEURT ER?

Mijn beste vriend wil niet meer met mij omgaan niet dat het aan mij ligt maar, hij voelt zich down nadat ik weg ben. Ik vind dit niet leuk meer

Help me alsjeblieft. Nu ik dit schrijf wordt de aanwezigheid ook steeds sterker dus ik stop nu, er is niemand thuis namelijk.
Help
Joepie

denwarrior
20 maart 2011

ik heb ook hetzelfde probleem elke keer als ik bij dezelfde lantaarnpaal langs loop of fiets gaat hij uit. maakt niets uit hoelaat ik er langs ga maar hij gaat elke keer weer uit en dat heb ik met een paar lantaarns,en ik droom ook heel vaak (net ook weer) dat iets kleins en kouds me tegen wil houden en het houd me vast in men dromen en als ik probeer te schreeuwen om hulp lukt het niet.er komt geen geluid uit :( best raar allemaal.en in men ouderlijk huis toen ik een keer 's nachts thuis kwam van men werk en door de raam keek in men huis zag ik een man van de woonkamer naar de keuken lopen,het was iets zwarts wat leek op een schaduw,toen ben ik snel naar binnen gegaan dacht dat het een inbreker was of iets dergelijks, en ik rende naar de keuken maar was niets en alle deuren waren op slot. heel raar dus allemaal. maar als iemand mij ook kan vertellen hoe het met de lantaarns kan is het gewoon toeval? of heeft het wel een betekenis.en hoe kan ik in men droom met de geest communiceren. om te vragen wat die wil. ik hoor het graag.

ga nu weer proberen normaal te slapen.

Joepie
20 maart 2011

Ik ben blij om te horen dat ik niet de enige ben die hier last van heeft. Ik ga er van de week nog wat onderzoek naar verrichten, resultaat laat ik dan weten op deze site. Ik hoop daarnaast dat op deze site er mensen zullen zijn die ons er meer over kunnen vertellen. Denwarrior jou wens ik een goede nachtrust toe.

Groetjes Joepie

Angel1981
3 april 2011

Hi,

Bij mij is het ook al een aantal keer voorgekomen dat lantaarnpalen uitgaan als ik langskom. eentje staat naast een bejaardentehuis en deze lantaarnpaal deed dit vaker bij mij deze week. En ook in een andere wijk gebeurde het. Wat is dit???
Groetjes Angel1981

Wim
3 april 2011

Ziehier het antwoord. het is wel engelstalig maar daar hebben de meesten toch geen probleem mee:
[answers.yahoo.com]

20 april 2011

het kan zijn dat er een geest bij je lopot, want geesten kunnen soms dingen laten storen, waaronder tv's, radio's en dat soort dingen, ook lichten

Ana11
30 mei 2011

Hallo,
ik heb zo'n beetje hetzelfde probleem.
elke keer als ik een nieuwe horloge koop gaat hij kapot.
En dat van die lantaarnpalen had ik ook eerst lachte ik er nog om maar het begint nu echt eng te worden!

Groetjes, Ana11

misslotte
9 september 2011

Sinds een tijdje heb ik dit ook maar het is bij mij altijd op dezelfde plek (ik heb het overigens met de auto)
De eerste paar keer dacht ik dat ik het me verbeelde maar gister heb ik ze geteld en ze waren eerst allemaal aan er gaat er altijd 1tje uit...

Ik wilde toch wel graag weten wat dit is en kwam hier uit, weet iemand er iets meer over te vertellen??

joepie
18 september 2011

Bij mij gaan lantaarnpalen nu ook aan als ik langs loop en wc's trekken spontaan door.

Secret
18 september 2011

Beste Joepie,

1.
Het is erg goed als men zich bezig houdt met de energie Ziel maar focus er niet al te veel op, zou ik zeggen.
Probeer je antwoorden te vinden in scheikunde en natuurwetenschappen.
Leer zoveel mogelijk over het ontstaan van de Aarde door accretie en de wisselwerkingen tussen energievelden zoals zwaartekracht en elektromagnetische velden.

2.
Probeer zoveel mogelijk te lezen over Zielen, parapsychologie of gewone psychologie want dan leert men vanzelf alles over parapsychologie aangezien het een onderdeel is.
Je vindt je antwoorden in de geschiedenis, in scheikunde en biologie/psychologie.

Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat je Ziel niet de enige Ziel is op Aarde.
Mensen die overleden zijn hebben VIP acces all over en soms lees ik weleens dat men denkt dat het Zielen zijn die iets af moeten maken, of niet naar het licht toe zijn gegaan maar dat is niet waar.
Deze planeet is ruim 4,57 miljard jaar oud en door de eeuwen heen zijn er overal mensen overleden.
Iets wat negatief is kan scheikundig gezien niet op de Aarde rondzwermen want de energievelden zijn positief geladen.
Dus demonen, etc. is nooit van toepassing. Ga er eerder van uit dat iemand over je waakt als lantaarnpalen aan en uit springen.

Urban
8 oktober 2011

Mijn lantaarnpaal gaat aan als jij voorbij loopt.

denwarrior
19 november 2011

beste joepie heb onlangs ook wat onderzoek gedaan en aangezien ik een hsp'er ben (highly sensitive person ) denk dat het daar aan ligt dat je mischien ook heel gevoelig voor electriciteit bent heb al een paar specialisten benaderd op het gebied van hsp'ers nu nog even afwachten op andwoord. groeten dennis en wou even weten of jij ook een hsp'er bent hoor het graag en als je het niet weet kun je hier onder de test doen.


[www.omdekunstvanleven.nl]

Joppie
18 januari 2012

Hoi hoi,

Nou ik heb het ook al jaren.. is is niet bij iedere lantarenpaal maar gewoon zo nu en dan. (vaak wel bij dezelfde)
Een paar weken geleden was het op Discovery en het is wetenschappelijk onderzocht. Om een lang verhaal kort te maken heeft het niks met spiritualiteit of hoog sensitiviteit, geesten, dwalende zielen o.i.d. te maken... sorry voor de 'zweverige en gelovige mensen' onder ons.... het is het SLIS syndroom oftewel.. het Street Light Interference Syndrome.. Het heeft te maken met het spanningsveld wat ieder mens om zich heen heeft. Bij sommige is dit spanningsveld verstoord of versterkt en daar reageren straatlantaarns op. een straat lantaarn is een lamp gevuld met een soort gas (net als een TL buis) die eigenlijk niet continue brand maar héél snel knippert, dit valt natuurlijk niet op want dat zou wel erg irritant zijn ;-) pas als het spanningsveld verstoord wordt stopt de lamp met branden... hij zal op een bepaald ogenblik weer vanzelf aanspringen.... ik zeg.... problem solved! :-) Er schijnen best veel mensen te zijn met deze 'gave' das is best cool toch?!

Wat betreft zelf doortrekkende W.C.'s en silhouetten van zwarte honden... Dit is niet besproken tijdens het SLIS onderwerp bij Discovery. Ik geloof zeker dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik ben altijd een beetje bang voor geesten en probeer daar nooit te veel over na te denken... maar de straatlantaarns zijn dus te verklaren...

18 januari 2012

Secret,
Je bent 1 ding vergeten.. kwaad is er wel..;)
en bang zijn voor geesten hoeft niet alleen als je zelf slechten dingen hebt gedaan..
ze straffen je,, en niet zo'n klein beetje ook..
ik ben al gestraft,, ben iemand verloren.. plus hele lange tijden achterna gezeten.. soo watch out with what you're doing..
maar als je denkt dat er goed is zal ik het je laten bewijzen hoe slecht het kan zijn..;)

Grtjss..

neo xirtam
21 april 2014

Street light interference, or SLI, is an alleged anomalous phenomenon where a person seems to turn off (or sometimes on) street lights, or outside building security lights, when passing near them.

[en.wikipedia.org]





Deze discussie is gesloten.