Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Heel goed gokken....

12 jaar geleden

Ik ben een meisje van 12 en heb het idee dat ik wel héél goed kan gokken, ik zal een paar voorbeelden geven:

We zaten de nieuwe Uri Geller te kijken, er kwam iemand op met een snoepwinkelact. Je moest 'raden' hoeveel kauwgomballen er in een grote pot zaten, ik dacht: 445.. wat bleek: HET WAREN ER OOK PRECIES 445!

We gingen op vakantie en mijn broer pikte mijn briefje van 5 af, hij verstopte hem in mijn boek met 263 bladzijdes en ik kreeg mijn 5 euro pas terug als ik raadde op welke bladzijde hij zat, ik dacht: 68, en het was precies 68...

Verder: ik denk dat ik geesten kan voelen, ik weet het altijd als ze er zijn, soms zie ik ook wel heel kort een schim... meer niet..

Tips alstjeblieft?

SchoesjeR
12 jaar geleden

Hoi Angel,

Ik denk inderdaad dat JIJ dan een 6de zintuig hebt, moet je maar even op internet zoeken.

En als je er voor open staat gaat alles veel makkelijker, snap je wat ik bedoel.

Vooral niet bang zijn ok.
En blijf je zelf en ga vooral door met dit!

Liefs R.S

12 jaar geleden

hey engel,
probeer eerst te 'aarden' zodat je je veilig voelt. dan pas kan je openstaan voor meer contact.
hoe doe je dat. hier zijn simpele oefeningen voor. zoals: eerst even lekker stampen. en haal dan diep in (met ogen dicht maar kan ook open). als je dan uitblaast verbeeld je je dan dat je hele grote bel blaast. soort kauwgombel. ga door totdat je in deze bel zit. Dit is jouw bescherm laag. Jij bepaald wie dichtbij moet komen of uit die bel moet blijven. je kan dus je bel ook zo groot maken als je zelf wilt. en ook elke vorm aannemen. het is flexibel en je kan er makkelijk uit stappen.
verder kan je mediteren en jezelf openstellen om contact te maken. kruis je benen niet. maar hou contact met de aarde. blijf recht zitten en bedenk dat er een touwtje aan je hoofd zit zodat je hoofd recht wordt . zet een rustig muziekje er bij dit kan helpen. bedenk dat er een bloem op je hoofd zit. welke maak niet uit. die jij mooi vind. adem in en concentreer je op de bloem voel ook alle ernergie door je lichaam stromen. als je je goed voelt open de bloem dan langzaam. nu sta je open om 'dingen' makkelijker te ontvangen. VERGEET NIET de bloem weer te sluiten voordat je naar buiten gaat anders zou je nog wel eens draaierig kunnen worden.

succes liefs melissa

12 jaar geleden
Beheerder

SchoesjeR,

Iedereen heeft een 6e zintuig.

MvG Feneaux

Maddy
12 jaar geleden

Feneaux, U heeft volledig gelijk.

Zie het echter niet zo zeer als Gave, maar als Talent. De een kan goed tekenen, de ander is goed in wiskunde, de volgende heeft het talent voor telepathie. Dat is namelijk wat je aan het doen bent. Je pikt zogenaamde Luide gedachten op. Uri Geller staat bekend om zijn luide gedachten. Er is een docu van die jongen Louise Thoureaux, ik heb geen idee hoe je het precies schrijft, maar dat ging over Micheal Jackson. Via Uri Geller zou hij het exclusieve intervieuw krijgen. Uri mag die jongen echter niet en heeft t intervieuw aan een ander gegeven. Op het moment dat MJ dood ging is Louise weer Uri gaan opzoeken; waarom hij niet dat intervieuw had mogen doen. Dan wordt Uri op een gegeven moment boos en valt er eventjes een stilte. Probeer in de stilte die valt te luisteren en hoort een zeer duidelijk vloekwoord :)P

Het is leuk. Op jouw leeftijd moet je er niet zo actief mee bezig te zijn; laat het je gewoon gebeuren. Ontdek wat je kan ontdekken, maar hou 't leuk voor jezelf. Wij doen aan tafel altijd een spelletje: we sturen elkaar grappige plaatjes. Je ziet iets in je hoofd, dat pak je vast als een soort van foto en duw dan het plaatje naar de ander zijn hoofd. Als diegene even gevoelig is als jij, dan lig je hele avonden in een deuk ;)

Veel plezier en niet vergeten; genieten van je jonge leven!

groetjes, Maddy!