Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

de wereld verging

11 jaar geleden

hoi,

Ik heb nu al 5 dagen achter elkaar dezelfde droom maar ik weet niet wat het betekent.
dit is wat ik in de droom zie :
Ik sta op een soort plein met een blauw vergrootglas in mijn hand en kijk erdoor in de lucht.
Als ik een witte stip zie kijk ik niet meer door het vergrootglas maar gewoon naar de lucht.
Ik zie Mercurius in de hemel staan en wolken kruipen er naar toe.
Ik ren naar huis en ga naar binnen. En soort paars/witte rook kwam van Mercurius naar beneden op de aarde, ik zie mijn honden dood vallen toen ze de rook inademden.
Ik deed de deur op slot en keek naar buiten. Ik zag dat een object naar beneden viel en ergens landde (het is niet duidelijk waar).
Ik voel een schok door me heen gaan en krijg hoe de huizen en gebouwen naar boven zweven en dan verdwijnen. Als ik ook verdwijn zie ik alleen een witte waas en vraag me af of dit de redding van de wereld was.

het is een hele rare droom en ik weet niet wat het betekent, kan iemand mij helpen.
Gr. Ryan

11 jaar geleden
Beheerder

Heey,

Aangezien het nogal laat is wil ik het morgen uitzoeken als ik een reactie van je krijg, aangezien mensen gewoon hun droom plaatsen en niet eens terug komen kan het doeloos zijn.

Overigens zijn er veel mensen die dromen over het vergaan van de wereld dromen. Ik heb dat gehad, mijn moeder en een kennis van me. En het is allemaal vergelijkbaar. In mijn droom was de lucht heel mooi en kwamen er honderden meteorieten op de aarde neer, waardoor er 15% van de mensheid stierf. Bij mijn moeder ging het ook over een mooie hemel maar niet over het vergaan van de wereld, al was dat wel een onderwerp in haar droom en zo ging het ook bij mijn kennis. Het valt me dus op dat veel mensen, zo ook op dit forum, over een mooie lucht dromen inclusief duidelijk zienbare planeten dromen.

Mij is verteld door die ene kennis, die veel weet van zaken als deze en andere, dat in 2012, dat immers veel besproken word, de aarde 1 of enkele dagen donker of pikzwart word i.p.v. dat zij vergaat. Overigens is dit door de maya's geloof ik voorspelt. Veel mensen maken er een groot probleem van en gaan helemaal zenuwachtig doen.Dat is niet nodig. In 2012 schijnt er een selectie gemaakt te worden tussen mensen die wel en niet verder willen qua leren in huidige en aankomende levens. Dat heeft 100% met spiritualiteit te maken. Dat wil uiteindelijk bepalen wie er wel en geen volgend leven krijgt, dit had overigens al eerder moeten gebeuren aangezien dat voorspelt was.

Verder weet ik niet of deze bewering te vertrouwen is, al geloof ik er wel in. Dit is deels te vergelijken met wat er op 14 oktober zou gebeuren in 2008. Op die datum zou er een onvoorstelbaar groot ruimteschip landen in alabama te amerika. Overigens zou dit schip bemand zijn door werelden die wij nog zouden moeten passeren. Later was de locaie gewijzigt tot de tafelberg in kaapstad te zuid afrika. Dit was grotendeels door NIBURU gepubliceert, maar aangezien NINURU 100% bekend is onder de mensen denk ik dat RTL-nieuws de grootste bijdrage heeft geleverd, die het overigens ook gepubliceert heeft. Deze gebeurtenis heeft uiteindelijk niet plaats gevonden. De gene die dit voorpelt zou hebben was een helderziende uit australie. Zij heeft zich overigens vergist en heeft enkel een excuus aangeboden zonder enige verklaringen. Dit valt me tegen van NIBURU aangezien ik gemaild heb met hun en er geen enkele duidelijkheid over gegeven werd. Misschien was het maar een schreeuw om aandacht, aangezien RTL-nieuws hun geinterviewt had waardoor hun kijk op deze toestand vergroot werd. Sinds deze gebeurtenis, waar ik enorm op hoopte, is mijn vertrouwen op NIBURU en gebeurtenissen als dingen die in 2012 zouden moeten gebeuren hevig gedaalt. Ik wacht eerst af, al heb ik wederom mijn gedachtens hierbij, net zoals in 2008.