Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vruchtbaarheid???

Floor
12 november 2007

Ik heb vannacht gedroomd dat ik een inwendig gynaecologisch onderzoek moest ondergaan.
Eerst zou het worden uitgevoerd gewoon op een bank, terwijl m'n schoonouders er naast zaten. Dit lukte niet. Toen droomde ik dat ik hetzelfde moest ondergaan, alleen dan buiten op straat. De vrouw die dit bij me deed was de beste gynaecolge die er is. Ik voelde pijn in m'n onderbuik en schreeuwend vroeg ik hem (ondertussen was het een man geworden) of hij wel wist waar hij mee bezig was. Toen vroeg haar/hem (weet niet meer wat het was) of het was gelukt en ze/hij mompelde: 'nee, het is niet gelukt'.
Huilend rende ik terug naar de auto, waarin de jongen zat met wie ik samen was (en blijkbaar een kind van wilde en wat dus niet wilde lukken). Huilend omdat ik wist dat ik nooit van die jongen een kindje zou krijgen.

Die jongen in de auto is een jongen waar ik ontzettend verliefd op ben, maar waarmee het nooit wat kan worden. (Afstand, drukte). Ik probeer hem nu al een half jaar uit m'n hoofd te krijgen, maar dit wil nog niet lukken.
En die 'schoonouders'.... geen idee wie het zijn, heb die mensen uit m'n droom nog nooit gezien en ik zou niet weten hoe de ouders eruit zien van die jongen op wie ik nog zo gek ben.
Verder werd ik echt huilend wakker, kussen nat van de tranen.

Iemand enig idee wat deze droom te betekenen heeft???