Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Landschap, geweld en bedrog door vriend, GRAAG UITLEG

12 jaar geleden

Hallo iedereen,

ik zoek hier altijd mijn droom betekenissen op, maar kom niet altijd even ver.

Vannacht had ik een hele rare droom, ik kan er echt om huilen als ik erover nadenk.

Ik droomde dat ik bij mijn vriend thuis was, er was iets aan de hand waardoor hij naar beneden moest.
Ik was er samen met een vriendin van mij (die vriendin in die droom is al heel lang geen vriendin meer van mij, gewoon uitelkaar gegroeid)

Ik wilde naar huis gaan, totdat ik opeens een riempje zag liggen, een meisjesriem (zo'n dun riempje met een strikje erop). Ik keek of hij misschien van mij kon zijn, hij pastte niet dus dan was hij sowieso niet van mij. Toen zei mijn vriendin: ik ken een heel dun meisje (het was een riem van ongeveer een kindermaatje). Ze ging op de computer en zocht haar op op hyves.

Me vriend kwam weer boven, en ik vroeg van wie die riem was. Hij begon maar een beetje te lachen en er kwamen rare woorden uit ze mond (weet niet wat hij allemaal zei), het was heeeeel verwarrend en ik werd wel boos maar weet nog steeds niet waarom.

Ik was weggelopen uit het huis. Toen ik buiten kwam was het een dor gebied, dor gras, kale bomen, soort woestijnachtig dus.
er stonden wat kapotte huizen.

Ik liep ineens met onbekende mensen (in die droom waren ze vrienden van mij)
ik wilde naar huis, maar dat moest lopend.
we moesten lopen door een soort gebied waar verschillende gangs oorlog hadden. Mijn vrienden zaten in een gang, en ik niet, ik zou dus veilig blijven.

We lopen erdoor, en ik ben idd veilig genoeg. Tot ik opeens in een kapot huis terecht kom. Ik zie 2 jongens, met kapotte kleren en een rare pistool of iets dergelijks in hun hand, gebukt zitten. Ineens staan ze op en beschieten ze me. Het was een soort stroom wat door me heen ging, en het leek net echt!

Ik viel neer op de grond, me vrienden renden naar me toe en droegen me naar de politie (die stond er altijd).

Bij de politie hadden ze een soort kast, hier 'hingen' ze mensen op die iets overkomen waren, om tot rust te komen, heel raar (niet met een strop maar anders, weet niet hoe).

Ik werd erin opgehangen, ik zag 'voorgangers'. Ik zag 2 levende skeletten, het leek allemaal zo echt !
Mijn ouders waren ook gekomen, ik kwam een beetje bij (het zou 48 minuten duren voordat ik helemaal mezelf weer was, ook een gekke tijd maargoed), en vroeg aan mijn vader: waarom zijn hun skeletten? Daarop antwoordde me vader: ze hebben teveel van een soort cake gegeten (???)
dat was echt heel raar, waarom cake? dacht ik bijmezelf, maar ik kon niet spreken want ik was nog niet helemaal bewust.

van een paar meter afstand zag ik me vriend verrast en geschrokken kijken, en toen werd ik wakker.

ALSTUBLIEFT, is er iemand die deze droom uit kan leggen?1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door D.

Dreamgirly
11 jaar geleden

Hoi,

(Dromen)
Ik heb nu al een aantal dromen van jou gelezen, ik heb laatste tijden ook veel rare dromen gehad over mijn vriendje, dus zit ik bijna elke ochtend op werk te googlen.
Ik heb gedroomd dat mijn beste vriendin op mijn vriend zn schoot zat en daardoor was ik zo onzeker geworden, wanneer we met zn alle uitgingen keek ik heletijd of mijn vriendje naar haar keek en of hij haar teveel aandacht gaf, ik heb zelfs me beste vriendin gebeld en gevraagd of zij ooit het gevoel hebt gehad dat mijn vriend haar leuk vond en heb mijn andere vriendin gevraagd of zij wilde opletten of hij teveel naar haar keek of aandacht gaf.. ik maak me zelf gekker en gekker. Vannacht heb ik ook zo vaag gedroomd dat de ex vriendin van mijn vriendje hem opbelde en met hem wilde afspreken en was opeens in mijn portiek en me vriendje liep naar beneden om met haar te praten, ik werd kwaad en liep naar beneden trok een paar keer aan haar haren en wilde haar telkens slaan, maar lukte niet omdat ze ieder keer met haar hand tegen hield. Eindstand werd mijn vriendje een beetje boos hij zei laat ons gewoon even praten en ik keek eventjes weg en opeens waren ze weg! en ik rende naar buiten op mijn blote voeten en in mijn droom had ik precies mijn roze pyamabroek aan. Hoe moet ik dit allemaal verklaren, ik word ook zovaak wakker met een boze gevoel, mijn vriend zegt dat ik 's ochtends chagarijnig ben, maar hij weet niet wat ik allemaal meemaak in mijn dromen!

(mijn echte leven)
In het echte leven ben ik erg onzeker geworden, vanaf december heb ik met mijn vriendje, ik ken hem al bijna 7 jaar en voorheen waren we gewoon vrienden. Hij is een aantal keren terug gegaan bij zijn ex, maar vanaf paar maanden geleden spreekt en ziet hij zijn ex niet meer, hij heeft voor mij gekozen. (voor mijn gevoel) doordat hij een paar keer bij zijn ex terug was gegaan, voel ik me onzeker en heb het gevoel dat hij ooit weer terug zou gaan. dat is de reden waarom ik altijd rare dingen droom met hem en zijn ex!
en ik heb ook over mijn beste vriendin gedroomd dat ze elkaar leuk vonden.. maar dat is ook echt een droom die ik zelf gecreeerd heb, toen ik dat had gedroomd, had ik meteen me beste vriendin gebeld en alles verteld en uitgelegd, ze zei doe niet zo raar helen er is echt niets hoor en ik vind jou vriendje niet leuk dus niet zo raar denken aub, ik wilde me gewoon uiten en vroeg haar mening en dan krijg ik zoiets van haar te horen.
dus 2 dagen later gingen we samen uit, beste vriend van mijn vriend me beste vriendin en ik en me vriendje deed opeens raar tegen mij, ik d8 wat is dit allemaal is hij boos omdat mijn beste vriendin met zijn beste vriend zit te flirten.. toen d8 ik helemaal van ja hoor hij vind haar echt leuk hij is verliefd op haar, op dat moment kon ik wel huilend weg rennen, maar ik hield me sterk. Ik durfde daar niet over te praten met mijn vriend en de volgende dag gingen we weer met zn vieren uit (midget golven op scheveningen) dus mijn vriendje deed weer raar en afstandelijk tegen me! nu breekt de hel los d8 ik in mezelf, we kwamen thuis en we hebben hele avond niet tegen elkaar gesproken! volgende dag moesten we allebei gaan werken en ik voelde me zo kut en verdrietig ik wist niet wat ik verder moet doen! dus had ik mijn vriendje een sms gestuurd van ik voel me echt klote het lijkt alsof ik door een donkere gang rent met een bloedende hart en ik weet niet waar ik naartoe ren, mijn ogen verblind door mijn tranen en toen had ik verteld wat ik had gedroomd paar dagen terug en dat hij eergister en gister zo raar tegen me deed en dat dat een soort bevestiging voor mij was geweest dat mijn droom niet liegt. Mijn vriend begon te lachen hij zei die droom betekent niets je hoeft je geen zorgen te maken als ik vrij ben kom ik bij je oke? ik was zo gerust gesteld door die woorden. we waren toen allebei vrij en zaten op de bank tv te kijken en ik zei wat vind je van mijn droom. hij zei ik zal je eerlijk vertellen, toen we uitgingen gaf je mijn geen aandacht je ging heletijd met mijn beste vriend praten en om zijn domme grapjes lachen (zijn vriend ziet er ook heel leuk uit) maar ik hou van mijn vriend. dus ik begon te lachen en voel me zo opgelucht. Vanwege mijn droom moest ik heletijd achter dingen zoeken.. en doordat ik zo raar deed, deed mijn vriend ook raar en doordat hij raar deed dacht ik heletijd aan mijn droom.
Maar gelukkig heb ik het gewoon verteld over wat ik heb gedroomd en hij heeft mij gerust gesteld, ik droom nu niet meer van die rare dingen en wanneer ik vage dromen heb gehad, vertel ik t hem en dan moeten we erom lachen. Ik droom/droomde over mijn vriendje dat hij vreemd ging en flirt en met zijn ex weer ging, puur omdat ik zelf ook erg onzeker was en omdat ik in het echte leven doe alsof ik niet jaloers ben, maar in mezelf denk ik toch van hallo waarom kijk je naar mijn vriendje hij is van mij! maar dat laat ik in het echt niet zien en daarom krijg ik van die dromen (het is een soort emoties verwerking)

probeer met je vriendje er over te praten en je gevoelens proberen te uiten en vertel hoe graag je hem wilt en dat je bang bent dat je hem kwijt raak! dit is gewoon echt belangrijk voor je, want als je het niet doet dan vererger je de situatie, want hij kan niet weten waarom je zo raar doet of afstandelijk doet of boos doet.

SUCCES