Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kan iemand me uitleg geven over deze droom?

Meikee
8 november 2007

Hoi!

Ik ben verliefd op iemand..heel vaak droom ik dat ik met diegene allemaal leuke dingen doe..ik kan zijn gezicht nooit zien.terwijl ik dat graag zou willen. soms kan ik zijn gezicht wel zien, maar dan is het iemand anders die er gewoon (qua uiterlijk) heel erg op lijkt. Wat is heeft dit precies te betekenen?
Gisteren heb ik trouwens gedroomd dat ik moest oppassen bij mijn neefje..ik zat beneden met zijn zusjes toen ik hem ineens heel raar hoorde huilen..ik ging de onderaan de trap kijken en toen zag ik een onbekend iemand (een dief ofzo) met een geweer op de trap richten, hij stond te wachten op degene die naar boven moest komen..ik rende heel hard naar mijn nichtjes en renden samen met hen naar buiten. Pas toen we in de bosjes zaten, bedacht ik me pas dat mijn neefje nog boven was..Ik rende naar binnen en naar boven. In mijn droom werd ik toen neergeschoten. Maar een aantal minuten later droomde ik ineens dat ik naar mijn neefjes wieg liep en dat hij weg was. Ineens was het een aantal uren later en ik was bij mijn tante (nog steeds) en iedereen was er.. Iedereen deed heel normaal en ik moest de hele tijd huilen en schreeuwde dat ik zo stom was dat het had kunnen gebeuren terwijl ik er was en dat iedereen heel relaxed reageerde en me troostte met de woorden dat het niet erg was en dat mijn neefje wel weer terug zou keren. Maar in de droom was ik super emotioneel en dacht dat hij dood was, ik had (in mijn droom) zo'n gevoel. Nu ben ik al weer een dag wakker (zeg maar) en nog weet ik precies hoe die ontvoerder eruit zag..ik weet nog dat hij zwart, gemilimeterd haar had. Maar iedereen in mijn droom zei dat hij roze haren had en een hoed op. Maar ik was de enige die hem gezien had..hoe raar was deze droom!! Zou iemand me alsjblieft uit kunnen leggen wat deze dromen betekenen! Ik moet er de hele tijd aan denken!

ikke
14 november 2007

hoi meikee

ik kan niet op alles antwoorde van deze droom maar ivm u neefje denk ik gwn dat je schrik heb om zon verantwoordelijkheid al te nemen om op hem te passe. en schrik dat jij iets verkeerd zal doen als je op hem past, maar je moet er niet zon schrik van hebbe want zo te horen hou je van u neefje en zal je er zijn voor hem. de jongen waaar je verliefd op bent vind jij die mooi en vinde andere dat ook misschien schaam je uzelf waardoor je zen gezicht weg denkt om zen inerlijk alleen te hebbe ???

ik hoop dat ik u kon helpe

jannes
20 november 2007

Wanneer je droomt over iemand zonder gezicht, duidt erop dat je nog steeds op zoek bent naar jezelf en je eigen identiteit. Mischien ben je onzeker hoe mensen en hun gevoelens beoordeelt.Deze droom kan een verlangen symboliseren om deze mensen op een dieper niveau te leren begrijpen