Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ridders / Zwarte honden / Haven

17 maart 2010

Ik droom dat ik op reis ben, samen met nog een aantal andere reisgenoten. We zijn te voet en lopen door een open veld heen. Opeens komen er een aantal ridders te voorschijn, ze vallen ons aan. Voor mij lopen mijn reisgenoten, een ridder gooit een lans richting één van hen. De lans doorboort hen, een andere ridder zit bovenop een andere reisgenoot en steekt deze dood met een mes. De ridders richten een waar slachtpartij aan! Ik zie het allemaal vanaf een afstand gebeuren, opeens zijn de ridders weg en ben ik alleen.

In de verte zie ik een zwarte hond op mij afkomen, hij wil me aanvallen. Ik ren richting open veld en wacht daar de hond op. De hond komt als een dolle op mij af, ik blijf rustig staan, vlak voordat hij mij kan pakken lost hij echter in het niets op. Er komt nog een zwarte hond op mij afgerend, ik blijf ook deze keer rustig staan. De hond verdwijnt wederom in het luchtledige, ik draai me snel om, want ik word nog een keer aangevallen, dit maal vanaf de andere kant. Ik denk “laat ik de grote verdwijntruck maar weer eens doen”. Vlak voor mijn gezicht is de hond als bij een toverslag verdwenen.

Dan loop ik over een landkaart heen, ik loop langs een heleboel steden, rechts van mij ligt de zee.

Ik kom bij een onbekende haven aan, ik loop een loods aan de rand van de haven binnen. Het is een loods waar spaans de voertaal is. Op een klein bijzet tafeltje zie ik een doos staan, ik kijk in de doos en zie dat er twee cd’s in zitten. Het zijn twee zeldzame cd’s (gelimiteerd), de hoezen vertonen lichte gebruikerssporen. Ik pak de cd eruit en zie dat deze helemaal onbeschadigd is. Er zit ook nog een mini cd in, deze mist echter een klein stukje. Dan hoor ik, tot mijn opluchting, een jonge vrouw in het nederlands zeggen “ je mag ze hebben voor 29 eurocent per stuk”. Dat is geen geld denk ik. Ik twijfel nog of ik ze zou kopen want de mini cd mist namelijk een klein stukje. Ik denk de cd’s zijn nog steeds erg waardevol ondanks dat ze niet compleet zijn. Ik leg aan de vrouw uit waarom ik ze graag wil kopen, ze kijkt me niet begrijpend aan.