Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zoon heeft zelfde soort droom

12 jaar geleden

Hallo allemaal,

Vannochtend werd mijn zoontje van 2,5 jaar huilend wakker en nadat hij tot rust was gekomen, vertelde hij mij dat hij had gedroomd dat ik door ons hond gebeten werd en dus pijn had!, het was erg echt voor hem aangezien hij normaal gek op de hond is en hem nu niet in de buurt wilde hebben vannochtend!
Zeld droom ik bijna dagelijks, al een paar maanden de zelfde droom over onze hond, dat ik hem uitlaat samen met zoontje, en dat er honden aan komen rennen en die willen dan vechten met mijn hond en dan vallen ze mijn kleine ook aan en mijn hond word doodgebeten, het zijn steeds andere honden, maar het principe blijft hetzelfde.
Geen idee wat die dromen betekenen, heb wel een x meegemaakt onze hond dus ging veschten met 2 honden en dacht dat ik dat herbeleefde omdat het zo eng was, maar het duurd nu wel erg lang en nu droomt mijn zoontje dus ook over de hond, kan dit met elkaar in verband liggen of heeft het niks met de hond te maken?

Hopelijk kan iemand mij een uitleg van de dromen geven.

Groeten

12 jaar geleden

Hoi Cantal.


Honden kunnen ons in de droom angst aanjagen, maar ze kunnen ons ook vertederen, begeleiden en beschermen. Worden we in de droom aangevallen door een hond, dan hebben we in het waakbestaan te maken met een slecht geweten.

kijk maar wat je er mee kan.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

Beste Hans,

Bedankt voor de uitleg! Nu even goed nadenken voor wie of wat mijn zoon en k dan beschermt moeten worden.

Nu is het zo dat ik de laatste tijd meer van mijn dromen onthoud dan normaal en het zijn allemaal vage dromen,

Eergister droomde ik dan bijvoorbeeld dat ik een kindje had ontvoerd wat een zoontje van mijn man blijkt te zijn bij een andere vrouw en dat jongetje wilde ik uithoren op een of andere manier!
Opeens stonden we in de woonkamer en had mijn man een bijl en riep, zo daar kan ik mooi de ramen van je zus mee inslaan!, zo vaag.

Vanacht droomde ik dat ik verging van de rugpijn en allemaal mensen lachtte mij uit, alleen kon ik ze niet zien! dat is wat ik me dan herrinner.

Heeft u hier ook een verklaring voor?

Groet chantal