Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Echt? *ik wil weten wat het betekend*

12 jaar geleden

Kunnen jullie mij misschien ook helpen? Ik wil echt weten wat het betekent, maar ik heb er ook echt geen idee van. Btw, dit is NIET gedroomd. Ik zag het echt. Dus dat jullie dat even weten.

Ik keek een nacht (paar dagen geleden, iets om 1 uur ofzo) naar een poster, en rode vlammen kwamen opeens. En vaag verscheen er opeens tussen die vlammen een meisje of een vrouw? die naar achteren leunde, alsof ze pijn had schreeuwde ze het uit. Haar linkerhand verscheen en ze maakte een 'rock-teken' Het leek alsof de vlammen haar huid openreten en je het gewoon kon voelen, het at haar huid stukje bij beetje. Opeens werd alles wazig en verscheen er tussen de vingers (haar rock-teken) vaag een oude man die leek te bidden, ik zag alleen zijn rug waar zwarte engelenvleugels op zaten en een stukje van zijn linkerzijkant van het hoofd. Opnieuw werd alles wazig, mijn hoofd deed pijn en een soort hand reikte naar de ogen (gedeelte) van de vrouw, waar vanaf dat moment rook vanaf kwam. Echt alleen vanaf dat gedeelte. Alles veranderde weer, een skelettenhand kwam 'uit' de poster en alles daarom heen werd vaag. Ik had op dat moment het gevoel om het aan te raken, maar ik deed het niet. Omdat 1. ik te lui was op dat moment, En 2. Het leek alsof ik niks kon doen en ik zat vast, (alsof iemand me heel stevig beet had) De hand soortvan merkte het en keerde naar mij toe. De hand opende en was halverwege. Toen kreeg ik een soortvan schok en ik probeerde me wakker te schudden. Toen werd alles weer vaag en verdween het. Maar toen ik nog een keer keek, was er een maan te zien.

Weet iemand wat het betekend of soortvan betekend? Want ik zou het wel heel graag willen weten.

12 jaar geleden

Hallo Midnight

Dit is een manifestatie van slechte krachten. De gebeurtenissen en symbolen die je zag zijn tekenen van de duivel. Via deze poster en de manifestaties richtten deze krachten hun negatieve invloed op jou. Dit is zorgwekkend en ik wil je hiervoor waarschuwen.
Dit soort manifestaties vinden doorgaans alleen plaats als er een aanleiding voor is. Bijvoorbeeld: occulte bezigheden, negatieve muziek, films, levensstijl, verslavingen. Ik wil je niet veroordelen beste Midnight zonder dat ik je ken. Maar ik wil je vooral waarschuwen. Want dit is een bad trip. Ik wil je vragen om kritisch naar je leven te kijken. Ga absoluut niet in op de uitnodiging van de kracht die via de poster zijn plannen aan je bekend maakte. Hij heeft het slechte met je voor.
Zoek liever contact met de goede kracht die jou stevig beet had en erger voorkwam. Alleen God geeft leven en kan je redden uit de greep van het kwaad. Aan het eind van de trip was er een teken van hoop van hem voor jou: hij liet je de maan zien als zijn symbool van licht in de duisternis. Beste Midnight (hoe toepasselijk het symbool van de maan in relatie met je gekozen naam) doe afstand van de duisternis en ga naar het licht. En dat is maar één gebed van je verwijderd.

Veel sterkte, Jeroen

NB, Nogal Belangrijk: Doe die poster meteen weg. Verbrand ‘m. Doe ook alle andere dingen in je huis weg die daar mee te maken hebben. Deze geven de negatieve krachten aanleiding om jou te beïnvloeden.