Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wie weet wat mijn droom betekent(opa-eten-oom-katten)

24 februari 2010

Ik droomde dat mijn opa (is 17 jaar geleden helaas overleden) bij een camping woonde.Er was een soort van feest en veel afwas.In mijn droom was mijn oom ook aanwezig, maar dat is ook alles. Ik stond in een andere ruimte samen met mijn nicht de afwas te doen. Naast die ruimte was een hele grote ruimte die mijn opa als voedsel opslag gebruikte.Het eten stond letterlijk tegen de muren tot aan het plafond opgestapeld, dit beeld heb ik meerdere malen gezien en het verbaasde mij.Ik dacht ook als dat maar goed komt. Veel vlees en vis.
Tijdens het afwassen omhelsde mijn opa mij en zei: kind je doet ook altijd zo je best he! En ging weer weg.
Later in mijn droom waren mijn 2 katten aan spelen met iets en vroeg mijn opa, vinden ze het wel leuk sil. Waarna ik zei, ja hoor dat vinden ze echt leuk.
Daarna werd ik wakker.

Ter info ik heb geen contact met zowel mijn oom als mijn nicht op het moment.Geen ruzie, maar gewoon geen contact.
Ik heb zelf wat gekeken,bij de verschillende punten maar kom er niet helemaal uit.
Kan iemand mij helpen,
Al vast bedankt,
mvg Sylvia

26 februari 2010

Hoi Sylvia.


Grootouders treden in de droom vaak op als beschermers en raadgevers, ook als deze in het waakbestaan al lang zijn overleden. Grootouders moeten ons behoeden voor stommiteiten die we dreigen te begaan.

De kat is in de droom niet altijd het lieve spinnende huisdier.

Wie overigens overleden een poos niet heeft gezien (familieleden) in de droom ziet heeft in het waakbestaan waarschijnlijk alleen maar een enorm gemis aan ze.

De tent is tijdens een vakantie tijdelijk ons huis, deze betekenis heeft het dan ook enigszins in de droom. De tent staat verder meestal symbool voor heimelijke genoegens en avontuur. Wie over een tent droomt heeft de behoefte wat dichter bij de natuur te staan of krijgt op zijn minst de raad dichter bij de natuur te gaan leven.


kijk maar of je er watmee kan.

Groeten H@ns.