Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kermis met een paarse buitenwand

12 jaar geleden

Ik droom dat ik buiten een groothekwerk sta, deze is helemaal bedekt met stof/laken (kleur paars). Aan de andere kant van het hek is er een hele grote kermis aan de gang, ik kan het plezier voelen!. Echter bevind ik me dus aan de verkeerde kant van het hek. Ik baal ervan dat ik nu helemaal om moet lopen om op de kermis te komen al is het helemaal niet ver!

12 jaar geleden

Hoi Adretostine

Het hek ontzegt ons de toegang tot iets maar kan ook ons eigendom beschermen. Wie waar dan ook in de droom voor een hek komt te staan zou tijdelijk genoegen moeten nemen met de situatie zoals deze is.

De kermis in de droom vaak vervallen of ligt hij verborgen, soms zelfs achter enorme gordijnen. De kermis in de droom is meestal de weerspiegeling van onze ijdelheid.

Blauw is de kleur van de waarheid en de geestelijke ontspannenheid. Het staat ook voor geestelijke superioriteit. Dromen waar de kleur blauw in voorkomt zijn dus altijd positief uit te leggen.

Omdat ik niets kan vinden over paars, moets ik toch een vervanger voor je zoeken en dat is de kleur.Violet heeft bijna dezelfde betekenis als purper. Echter overheerst hier niet de kleur rood. Wie in de droom violette kleding draagt is in het waakbestaan zijn gevoelens meester. Dat onze gevoelens niet zo snel op hol slaan komt doordat de kleur rood het koele van het blauw vermindert, terwijl de kleur blauw tegelijkertijd de warmte van de kleur rood vermindert. Violet is dus een zeer harmonische kleur. Violet heeft tevens iets mystieks. Mogelijk is de dromer in het waakbestaan paranormaal aangelegd.


Zo is het nu maar net, ook jij moet moeite doen om iets te krijgen en dat geld voor ons allemaal, om te komen waar je wezen wil, zeg bij je zelf wat wil ik en st'reef daarnaar, heb er wat voor over om het te krijgen.

Kijk maar of je er wat aan hebt.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

Hallo Hans,

Bedankt voor je bericht.

Ik heb in het dagelijks leven een periode gekend van relatief veel werken en stress, weinig plezier / en ontspanning gehad. Dit als achtergrond informatie!

Mijn droomverklaring is het volgende:

Ik ben op reis naar de kermis (plezier), de paarse wand geeft een mentale transformatie aan. Het balende gevoel wat ik nu (nog) heb, heb ik ook (nog) in het dagelijks leven. Hier herken ik mezelf dan ook in. Deze droom geeft aan dat ik op de goede weg ben en dat mijn bestemming niet ver meer is. Ik zal hem spoedig bereiken!

Droomgroet,

Adretostine