Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vriend die vreemdgaat

W
16 jaar geleden

hallo,

Mijn droom:
Ik heb gedroomd over dat mijn vriend vreemdgaat. Hij moest spelen met de band en er liep telkens een meisje om hem heen, in de pauze`s vroeg ik hem telkens of hij meeging wat drinken maar hij ging met haar wat drinken. ik vroeg hem of hij vreemd was gegaan maar hij zei van niet en begon te lachen en liep weg.
Een tijdje later vroeg ik hem of hij haar leuker vond en hij zei ja ik ga met haar verder en niet met jou bij deze is het uit.
Het leek alsof hij mijn hart met zijn eigen handen uit mijn lichaam trok en lachend weg liep samen met haar.

Feiten
Mijn vriend en ik hebben de laatste paar weken een moeilijke tijd gehad. Ik heb met 12 weken een miskraam gehad en moest gecureteerd worden (ze gingen het operatief verwijderen met gehele narcose). Dit was op 10-10-07 nog niet zo heel lang geleden dus.
Ik heb een dag in het ziekenhuis gelegen maar mocht aan het einde van de dag gelukkig wel weer naar huis. Daar moest ik herstellen want je vloeid heel erg eigenlijk net zoals een ongesteldheid maar dan wat erger. Je hebt ook veel last van steken in je onderbuik en je zit onder de pijnstillers. ik had 1 pijnstiller per dag van het ziekenhuis meegekregen en ik mocht 4 x 2 paracetamol extra slikken en dit heb ik ook echt nodig gehad. Mijn vriend moest natuurlijk gewoon weer werken de volgende dag en tja ik kon niet veel de dagen dat ik nog echt pijn had had ik hier niet zoveel moeite mee. Ik kreeg elke dag wel wat bezoek en mijn schoonmoeder wou me overal mee helpen schoonmaken en als ik wat moest hebben van de winkel wou ze het met liefde voor mij halen. Mijn familie woont wat verder weg dus die zijn niet 123 bij me als ik iets moet.
De dagen dat ik lichamelijk meer kon ben ik dingen zelf gaan doen, stofzuigen wc schoonmaken enz. hier kreeg ik uiteindelijk weer last van doordat ik weer meer ging vloeien, de wond was dus nog niet genezen en ik moest rustiger aan gaan doen. de 1,5 week heb ik geen pijn klachten meer alleen dat ik soms nog moet vloeien. We hebben hierdoor ook al bijna 4 weken geen sex gehad. ik was en ben soms nog erg bang dat mijn vriend mij hierom zou verlaten. De gedachte om door deze gebeurtenis en alles wat erbij kwam kijken verlaten te worden leek mij heel erg.
Mijn leven staat dus op een erg laag pitje zit de hele dag maar thuis en na bijna 3 weken ben je dat wel zat, je wil wel wat doen maar je bent elke keer als je wat doet nog bang dat het vloeien weer erger zal worden. Het leven van mijn vriend is natuurlijk gewoon doorgegaan en ik moet hem er soms aan herinneren dat mijn leven stilstaat ik ben doordat mijn leven stilstaat en het gevoel dat ik erg weinig heb gedaan de laatste tijd ook een beetje down geworden.
ik weet niet of dit schrijven helpt om achter de betekenis van mijn droom te komen.

liefs wendy

16 jaar geleden

Beste Wendy,

De droom die je hebt gehad heeft te maken met je geestelijke gemoedstoestand. Je bent op dit moment in het dagelijkse leven nu onzeker geworden over jezelf, doordat je lichamelijk en geestelijk even zwak bent. Het is niet niks wat je zoal lichamelijk en geestelijk heb moeten ondervinden. Volgens jezelf doe je nu niet aan de verwachting van je vriend. Wendy zet alsjeblieft die onzekerheid uit je hoofd dat jij bijvoorbeeld nu niet intiem kunt zijn met je vriend en even niet fit (genoeg) bent. Je angst is zo groot voor verlies omdat je het gevoel hebt dat je op dit moment de dingen niet kunt geven, daarom heb je deze droom gehad. Dit verwerk jij in je droom wat er nu dagelijks door je hoofd gaat. Geef jezelf echt even de tijd voor herstel en jouw vriend zult hier echt rekening mee moeten houden (!).Jullie hebben samen (dus niet alleen jij) een miskraam gehad. Wellicht ontbreek er ergens een inlevingsgevoel bij hem wat er gebeurt is, dat voel of merk jij op. Het kan zijn dat jou vriend je ook ergens onzeker maakt maar het is belangrijk dat jullie hierover blijven praten. Samen moeten jullie hierdoor, niet jij alleen. Steun en liefde mogen ontvangen is de snelste genezing die er is. Ik wens je veel sterkte!

Groetjes Asmara Flower

w
16 jaar geleden

Hallo,

Erg bedankt voor je reactie. Het klopt ongeveer wel wat je allemaal omschrijft.
Ik hoop alleen dat ik sterk genoeg ben om hier door heen te komen.
Ik heb al het nodige meegemaakt in mijn leven en ik zou zo graag willen dat het nu allemaal eens een keer op zou houden.

Nogmaals bedankt voor je reactie

groetjes wendy