Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een enge droom ...

17 jaar geleden

Hallo,

Ik heb deze nacht echt vreselijk gedroomd! Het leek wel een horrorfilm of een film van Jurassic Park... ik heb vaker naar gedroomd, maar dit sloeg werkelijk alles. Ik vertel je alles wat ik nog weet van m'n droom;

Waar ik vanuit ging was dat ik bij mijn oma was, met zo'n beetje m'n hele familie. We waren volgens mij aan het koffie drinken, maar voor mij was het niet 'rustig koffie drinken'. In het huis stond namelijk een grote kooi. En weet je wat daar in zat? Een reusachtige dinosaurus met tanden als messen en ronde gele ogen die niet letterlijk vuur spuwden. Ik keek om me heen en zag mijn familie zitten alsof er niks aan de hand was. Om de vijf minuten werd er iemand van mijn familie afgeslacht! Het was afschuwelijk... ik zag dat iemand van mijn familie, weet niet wie, de kooi ingetrokken werd aan zijn/haar benen, het mens schreeuwde het uit van de pijn in de doorboorde benen. Niemand durfde er natuurlijk op af te springen, uit angst dat het zelf werd verslonden. Op de één of andere manier kwam het beest soms ook uit de kooi springen, en nam iemand van mijn familie in zijn grote bek. Het gaf mij het idee dat ik vroeg of laat ook aan de beurt kwam.
Toen gingen ik, mijn jongere nichtje en broertje naar boven, mijn broertje ging op mijn bed zitten en mijn nichtje stond naast me. We waren, denk ik, aan het praten. Totdat we alledrie harde, bonkende voetstappen beneden horen. En die werden steeds harder, omdat het de trap opkwam! In een fractie van een seconde stond de dinosaurus tegenover ons. Ik keek verschrikt naar mijn broertje, maar toen ik naar mijn nichtje wou kijken, zag ik dat haar hoofd en nek helemaal weg waren! Hoe? Geen idee. Ik denk dat die dinosaurus een snelle hap had genomen. Ik wachtte geen seconde meer en zette het op een lopen. Ik denderde de trap af, gooide de voordeur open en rende als nooit tevoren. Weg van dat enge beest. Ik wist niet wat er met mijn broertje zou gebeuren, ik wilde het ook niet weten. Ik ging ervan uit dat hij nu ook dood was, net als de rest van mijn familie. Tenminste, daar ging ik ook vanuit, dat m'n hele familie er gewoon niet meer was... ik rende en rende. Ik wist niet waar ik was, ik rende gewoon om weg te zijn van dat rotbeest. Af en toe hoorde ik gestommel en gedreun in de verte. Tijdens mijn tocht werd ik verstijfd wakker in bed. Ik durfde me niet te verroeren, omdat ik dacht dat de dino zich misschien wel in mijn kamer bevond.

Ik heb echt nog nooit zo eng gedroomd. In bed dacht ik na; het zal vast wel iets betekenen. Misschien gaat er wel iemand dood uit mijn familie? Er is nog nooit iemand overleden uit mijn familie... of misschien komen de dinosaurussen weer tot leven? Geintje. Ik weet nog dat ik m'n hele droom doodsbang was! Misschien komt er wel een hele bange tijd aan, ofzo? Ik heb geen idee. Als iemand een vermoeden heeft... zeg het maar!

Groetjes,
Anne3 keer bewerkt. De laatste keer was 17 jaar geleden door PrnCess.

Bijlagen:
openen | downloaden - jurassic_park_tyranosaurus_rex.jpg (27.3 KB)