Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Neerstorten vliegtuig

Lies___
16 jaar geleden

Ik droom regelmatig dat ik op een vliegtuig stap en het gevoel heb dat deze gaat neerstorten. Meestal zit ik samen met mijn familie op dat vliegtuig.
Het vliegtuig stijgt op en stort neer. Iedereen overleeft de crash altijd.

Nu was het ongeveer twee maanden geleden dat ik zo'n droom had. Maar dit weekend droomde ik het weer. Toen ik 's avonds naar de tv keek, bleek dat er echt een vliegtuig was neergestort. Dit is niet de eerste keer.

Kan iemand mij aub uitleggen wat mijn droom zou kunnen betekenen?

asmara
16 jaar geleden

Hallo Lies, het leven bestaat uit vallen(neerstorten) en opstaan(opstijgen, opbouwen). Het leven brengt je ook naar nieuwe fases (zoals vliegtuig brengt je naar een andere bestemming bijvoorbeeld). In je nieuwe fase van opstijgen of vliegen neem je ook je familie of gezin hierin mee en/of zie je ook hun ontwikkelingen. Dat je het gevoel hebt alsof je gaat neerstorten is proberen (in het werkelijkheid) wat vaker luisteren naar je intuitie of de stap(pen) die in je leven wilt nemen (voordat je de vliegtuig instapt) wel juist (positief) aanvoelt. Je kunt ook voorkomen om neer te storten.

Dat je hebt gedroomd dat iedereen de crash overleeft is een zeer goede sterke overlevingskracht. Positief dus!

Ik wil je graag het advies geven om het boek "The Secret" te lezen van Rhonda. Dit zal je bewuster maken om doelen maken in het leven en er naar te streven door te luisteren met gevoel, intuitie en gedachte op 1 lijn. Is een makkelijk boek om te lezen.

Mogelijke verklaring wat je op tv hebt gezien..kan direct een boodschap zijn om na te denken...waar sta ik nu en welke stap ga ik nemen om te voorkomen dat het crasht.

Ik geef graag uitleg over dromen. Ik doe dit niet beroepsmatig maar schrijf met gevoel vanuit het spirituele met liefde voor de mens.

Met vriendelijke groet,

Asmara
White pearlflower