Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

brievenbus

anna
17 jaar geleden

Ik droomde dat de ex- van mijn vriend voor onze winkel ons stond te begluren. Ze heeft lang nep-haar en liep steeds voor de winkel langs. Toen ik ging kijken zag ik haar gebukt door de brievenbus gluren, toen was het nephaar eruit en had ze haar eigen vieze witte gebleekte haar, wat er nog van over is. Wat betekent deze droom?

asmara
17 jaar geleden

Hallo Anna, de droom die je hebt mogen zien is een droom waar jij eigenlijk niet direct een boodschap aan hebt. Hoe vreemd dit ook nu klinkt. De ex van je vriend zit in een verwerkings en acceptatie proces van jullie relatie. Dat ze is wezen gluren wil niet letterlijk en figuurlijk zo zijn dat ze dit daadwerkelijk ook doet door de brievenbus maar haar nieuwsgierigheid is nog wel aanwezig en dat voel jij of dat hoor jij. Gevoel dat er nog inbreuk in jullie leven wordt gedaan. Dat jij haar met nephaar en vieze gebleekte witte haren hebt mogen zien zegt iets over haar eigen geestelijke toestand.

Wellicht zoekt ze (in het werkelijkheid) bepaalde ingangen bij jullie. Als advies kan ik je geven..blijf in je eigen circel en energie staan. Wanneer jij je verdiept of bezig houdt met anderen bewust of onderbewust zul je soms ook dingen kunnen zien die eigenlijk energie van jou af kunnen nemen. De droom was geen persoonlijke droom van en voor jezelf. Je hoeft deze droom niet tot jezelf te brengen ;) Ik hoop dat het je gerust stelt dat deze droom niet direct invloed heeft. Dit was buiten de winkel, buitenshuis.

"Een ieder heeft zijn eigen levensles..." (ook zijn ex)

Ik geef graag uitleg over dromen wanneer ik me geroepen voel maar ik doe dit niet beroepsmatig. Dromen die ik uitleg gaan ook in samenwerking met het spirituele en schrijf dan met gevoel terug.

Met vriendeijke groet,
Asmara
White pearlflower

Anna
17 jaar geleden

Dank je Asmara,

Dat is heel duidelijke uitleg en valt precies op zijn plaats, want zo is het in werkelijkheid ook.

Groetjes,

Anna

Asmara
17 jaar geleden

Hallo Anna,
graag gedaan en fijn dat mijn droomuitleg jou kan bevestigen wat je voor jezelf in het werkelijkheid kunt plaatsen.

Groetjes Asmara :)