Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droog skieen

Dali
22 oktober 2007

ik droomde dat ik aan het droog skieen was met allemaal vrienden van mij
en toen waren we bijna bij de finish
ik dacht ik ga winnen en het lukt de finish was bij de albert hein (daar werk ik)
we waren daar binnen en toen zag ik allemaal jongens die aardig en knap zijn
en die ik wel leuk vond of vind en ook colega jongens die stonden de applaudiseren
en toen werd ik wakker

ik vond het wel een aparte droom , weet iemand een betekenis?

Groetjes Dali

Asmara
24 oktober 2007

Hallo Dali,

Jouw droom is een positieve droom ter ontwikkeling voor jezelf waar jij je nu in bevindt of wat nog gaat gebeuren. Je hebt een sterke wilskracht om je doelen te willen behalen want je bent in het dagelijkse leven gemotiveerd geraakt. Nieuwe jongens en/of collega's om je heen stimuleert jou ook om sneller vooruit te willen gaan (skien, finish). Finish behalen is een positieve uitgaanspunt maar daar tegenover wil jij wel gewaardeerd worden door de mensen om je heen. Het geeft jou een goed gevoel en vandaar ook die overlevingskracht dat je dingen uit je leven wilt behalen.

Wellicht heb jij nu een baan waar jij je prettig bij voelt en dat je weet dat jij het aankunt met een prettige werksfeer (collega's) om je heen. Nieuwe jongens of collega's leren kennen kunnen ook positieve invloed op jou hebben. Het is een nieuw begin en voor je eigen gevoel kun je ook laten zien wie je nu bent en wilt zijn. Zie het als een nieuwe start.

Als advies(je) wil ik graag mee geven...Elke stap die je voor jezelf zet en uitvoert (dus niet voor anderen doen) creer jij je eigen basis waar jij jezelf een applaus voor mag geven ;)

Droom uitleg doe ik vanuit spirituele liefde voor de mens. Ik doe dit niet beroepsmatig maar ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Groetjes Asmara
White pearlflower