Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

eng

marie
21 oktober 2007

laatst had mijn vriendin een droom over dat ze in een zaal zat met allemaal kinderen en er stond een man voor hun daarna moesten ze zo riempjes om hun nek en werden ze opgehangen. daarna nog iets met dezelfde man ook met ophangen dat weet ik niet meer tegoei. de dag dat ze het verteld had kreeg ik ongeveer die zelfde droom ook in stukjes met ophangen en die zelfde man het rare is ik en mijn vriendin kunnen zich die man egt niet meer herinneren. maar de droom was heel eng ! egt waar weet er iemand wat die droom beteken of dat ze figuurlijk kan uitkomen of zo want nu zijn ik en mijn vriendin heel bang dat het figuurlijk uit gaat komen help!

21 oktober 2007

Hey Marie,

Ik denk niet dat de droom uitkomt, want dan zou het eigenlijk ongeveer het zelfde zijn want dat is het niet althans niet al er telkens een zaal met kinderen was. Dat de droom zich herhaalt is wel raar! Ik denk dat het iets uit een Vorig Leven kan zijn. Sommige mensen die je in dit leven kent heb je in eerdere levens ook ontmoet. Misschien is het toen wel gebeurd. Maar probeer het van je af te zetten er zal niemand in Nederland je Ophangen.
Succes verder

Grtz Jan

Marie
24 oktober 2007

oooh da hoop ik ook

25 oktober 2007

misschien moet je eens in het dromenwoordenboek kijken bij persoon zonder gezicht of zo. misschien kan dat wel symbool staan voor die man die jullie je allebei niet meer kunnen herinneren

Marieke
27 oktober 2007

Beste Jan,
Mijn vriendin had die droom vorige week donderdag ik vorige week vrijdag.
Nu had mijn vriendin ( die heet Julie) die droom opnieuw deze donderdag en ik had die droom deze vrijdag opnieuw.
Nog iets deze keer konnen we ons wel iets herinneren welke kleren hij aan had.
Hij droeg: een rood sjaaltje met witte bollen, een blauwe pet, en voor de rest ook blauw.
Nu heb ik ergens gelezen dat een rood sjaaltje met witte bolle moordenaar betekent.
Is dat waar??
Wie kan me helpen????

27 oktober 2007

Hey Marieke,

Sorry voor de Laate Reactie... Hier houd het voor mij op, ik ben eigenlijk maar een Kind dat zich in dromen en de Spirituele wereld verdiept...
Er is misschien een persoon die jou kan helpen... Asmara Flower. Ik heb een paar berichtjes van haar gelezen maar daar zit altijd wel wat in waar je wat aan hebt. Misschien kan je contact met haar op nemen. Ik hoop dat zij jou verder kan helpen.

Veel succes verder,
Groetjes Jan



2 keer bewerkt. De laatste keer was 27 oktober 2007 door Jan S..