Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een zeer psychidelische droom

20 oktober 2007

Ik droomde onlangs dat ik op een concert was met mijn (ondertussen ex) vriendin. Ik ging weg om drankjes te halen en ik vond ze niet meer terug. Ik zocht en zocht tussen de menigte en op den werd ik woest.

Ik keek rond en zag naast het plein waar het concert was een futuristisch kasteel met een reusachtige toren staan. Ik liep naar het kasteel, beukte in op de poort en kon niet binnen. Uitgeput kroop ik terug naar het pleintje, waar ik een goede vriendin van mijn (ondertussen ex) lief tegenkwam. Ik vroeg haar om hulp om mij het kasteel binnen te laten waarop ze antwoordde dat ze de sleutel heeft en dat mijn lief misschien daar te vinden was. Ze begon te lopen en zo hard ik kon, kroop ik achter haar aan. Eenmaal binnen het kasteel, gingen we de trappen op waar ik bewusteloos viel van vermoeidheid.

Ik werd wakker, bovenaan de toren, helemaal alleen. Ik keek uit het raam en zag een richel waar ik op kon staan. Tegen de buitenmuur van het kasteel gedrukt veranderde ik een in een reusachtige zwarte draak met vuurrode manen van schubben op de nek. Ik snoof de lucht op en wou de geur opvangen van mijn vriendin. Maar ik rook niets.

In het stad was het kermis, en ik besloot mijn verdriet en woede te vergeten door er naar toe te gaan. Na een paar ritjes op verschillende attracties zag ik in een flits mijn vriendin, allesbehalve gelukkig, met een obscure man er bij. Ze was ontvoerd. Zo snel als ze in mijn oog sprong, zo snel was ze weer verdwenen. En ik veranderde weer in die draak en sprong op het dak van een hoog huis. Ondertussen was het aan het sneeuwen en was alles al wit geworden. Ik snoof de lucht op en ving haar geur op... maar besloot niets te doen...


Ik wou wel eens het fijne willen weten achter deze droom... ik voelde me rotslecht achteraf maar tegelijkertijd opgelucht.

9 november 2007

bump