Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Boot, vrouw, graag uitleg van betekenis!

3 januari 2010

Ik was op een boot met al me vrienden, alleen werd ik continu achteraan gezeten door een andere boot die werd bestuurd door een oude heks/vrouw, en de rivier waarop we vaarde was heel smal, dus of ze volgde me vanaf de kant. Nadat ze op de boot terecht was gekomen en ik me weer voor der probeerde te verstoppen, is ze uiteindelijk weer naar het vaste land gegaan. Vervolgens loop ik een gang door met allemaal tasjes(gang was van ijzer), tegen de richting van de mensen in(nog steeds op die boot) En zie ik die heks/oude vrouw weer aan de berm kant staan als ik de gang uitkom, ze vraagt me om me peacemaker(heeel vaag?) en me beste vriendin roept, geef haar anders je ring dan ben je dr vanaf! Dus ik zoek me lelijkste ring en gooi die naar haar en de achtervolging houdt op,
Het water waar de bood op vaarde was rustig. En tijdens de achtervolging had ik ook nog eeen tijdje de bood betuurt en kwam ik opgegeven moment op een V-splitsing en wist ik niet welke kant ik op moest omdat ze allebei naar de zelfde plek zouden brengen, ik wou alleen weten welke handiger was.
Iemand enig idee wat dit betekent?

5 januari 2010

Hoi Kelliej.

De heks verschijnt meestal in onze droom om ons te behoeden tegen kwaadwillende mensen. Zelden verschijnt zij in de droom om ons kwaad te doen. De boze heks duidt aan dat ons zielenleven op het ogenblik een puinhoop is.


De ring is al vanouds het symbool voor de band die we met iets of iemand hebben. Omdat de ring meestal een cirkel is wijst het daarbij ook op perfectie. Het staat verder symbool voor trouw.


Wie in de droom door iets of iemand achtervolgt wordt en daarbij een kruispunt of eem splitsing over rent kan in het waakbestaan ontsnappen aan negatieve invloeden. Dit omdat het kwaad ons nooit over het kruispunt heen zou kunnen volgen.

Dan maakt het ook niet uit welke weg je neemt, als je maar over steekt.

Kijk maar wat je er mee kan.

Groeten H@ns.