Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen van een telefoonnummer

Thea Stroucken
17 jaar geleden

Hallo mensen,

Ik zit al enige tijd met een droom in mijn hoofd. Ik werd s'morgens wakker en was in mijn gedachte / droom een telefoonnummer aan het herhalen. Ik heb dit nummer toen gebeld met de mededeling dat ik het nummer op mijn gemiste oproepen had staan; het staat zo gek als je zegt hallo meneer ik heb uw nummer gedroomd.

Er werd heel vriendelijk opgenomen met de mededeling dat de baby sit misschien gebeld kon hebben. Alleen kan ik het nummer niet vergeten. Ben inmiddels een paar maanden verder en het nummer spookt nog steeds door mijn hoofd.

Graag zou ik vernemen of nog meer mensen hiermee ervaring hebben.

Groetjes,
Thea Stroucken.

molly
17 jaar geleden

hoi,

ik heb hier geen ervaring mee,ik heb het zelf niet meegemaakt en ik weet het ook niet van iemand anders maar het noemen van een telefoon nummer in een droom kan staan dat je je bewust wordt van de noodzaak contact op ten nemen met een specifiek persoon om diegene te helpen of om zelf hulp te vragen aan die persoon.
om eventueel echt een interpretatie te proberen te doen zou je de afzonderlijke nummers kunnen bekijken om te zien of wanneer je die samenvoegt er een geheel uit kan komen. ik weet niet of je dat wellicht al geprobeert hebt of dat je het nummer nog wil doorgeven zodat de mensen die deze site bezoeken een poging kunnen doen??

groetjes molly

Thea Stroucken
17 jaar geleden

Hi Molly,

Bedankt voor je berichtje. Daar heb ik ook aan zitten denken, maar aangezien het een bestaand nummer is, vind ik dat wegens privacy redenen misschien niet z'on goed idee, dan staat het nummer op internet..en is het toegankelijk voor iedereen. Maar misschien kan ik er wel achter komen wat de combinatie van cijfers betekend. Dat heb ik namelijk nog niet geprobeerd.

Ik heb er ook aan gedacht het nummer nog eens te bellen en om te vragen naar de achtergrond van de betreffende persoon. Maar als ik door iemand gebeld zou worden die mij zou vertellen dat hij of zij mijn telefoonnummer had gedroomd en daarna naar mijn achtergrond zou informeren dan zou ik geloof ik geen verdere informatie geven...klinkt nogal creepy voor een vreemde lijkt mij.

Maar een ding is zeker, ik krijg het nummer niet uit mijn hoofd, het is nu ongeveer een half jaar geleden en het nummer spookt wekelijks/dagelijks door mijn hersenen. Als iemand een tip of advies voor mij heeft om hiermee om te gaan, dan hoor ik dat heel graag.

Alvast hartelijk bedankt !
Thea

Ramon
17 jaar geleden

hoi Thea Stroucken.,
het is me ook wel eens overkomen, ongeveer 2 weken geleden droomde ik dat mijn ex haar nummer aan mij gaf en nu ben ik dus wakker geworden tegen 4.00 in de ochtend en had dat nummer nog in gedachten toen belde ik later op de dag ,een dame nam op met een zware stem en heb dus toen gewoon neergelegd maar hebt dat nummer nog steeds in gedachten, ik vond het ook vervelend om te gaan zeggen dat ik over dat nummer gedroomd hebt, ik probeerede wel er achter te komen van wie het was (dat nummer )maar is mij jammer genoeg niet gelukt
amdjad@msn.com