Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gekke droom

12 jaar geleden

Ik droomde weer eens gek xD

Ik was net aangekomen op school, maar de lessen waren net begonnen. Om een of andere reden wilde ik niet meer naar de les en ik liep naar buiten. Met de smoes "Ik moet naar de tandarts" Het was zonnig toen ik vertrok, Ik maakte me wel een beetje zorgen dat ze vanuit het lokaal konden zien dat ik wegliep, maar ze zagen mij niet.
Toen ik weer terug naar school ging, begon het ineens te stortregenen. Ik was de enige die nog buiten was, en ik kwam dus totaal doorweekt de school binnen.
Een hele hoop mensen kwam om mij heen staan, en ik zakte in alsof ik gewond was. Ik raakte ook buiten westen.

Toen ik weer bijkwam, lag ik in een bed, precies op de plek waar ik ingezakt was, en stond mijn Wiskundeleraar naast me (vader van een goede vriendin van me)
Hij vertelde me dat alles goed was, hij ging uitzoeken wat er aan de hand was en hij zou me goed in de gaten houden. Het stelde me gerust, ook al wist ik dat ik fout zat door weg te lopen van school terwijl ik een les had.

Hierna werd ik wakker
Ik wil graag weten hoe dit "vertaald" kan worden.
Ik droom vaak over school en docenten, op een positieve manier. Is dat raar?

12 jaar geleden

Mij lijkt het, dat je ergens met iets wat je gaat of nu al doet moet uitkijken. Dat als je bijv. spijbelt in dit geval, dat het nog wel eens niet zoals geplant kan gaan.