Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

help, vreemde droom

dennis
17 jaar geleden

Mijn droom. 17/10/2007

Samen met mijn vriendin was ik op zoek naar een plek om een tent op te zetten. We waren op zoek naar een plek in een grote ruimte, volgens mij was het in een groot overdekt winkelcentrum of zoiets. Uiteindelijk vonden we een plek en later bleek dat onze tent die wel redelijk groot was precies tegen de uitgang van een gebouw te staan, zodat iedereen die dat gebouw in en uit wilde door onze tent heen moest. Wat ook gebeurde en onze tent dus aan de achterkant opengescheurd was en zo als een soort overdekte doorgang naar de voordeur van dat gebouw fungeerde.
Mijn vriendin lag aan een kant van de tent en vond het allemaal wel ok. Als ik ook wilde gaan slapen moest ik dus aan de andere kant gaan liggen zodat de mensen gewoon tussen ons door het gebouw in en uit konden.
Een tijdje later was er ergens een kampvuur waar een hoop mensen in pyama gezellig bij elkaar zaten, waar wij ook bij gingen zitten. Toen zag ik pas dat de vreemde blauwe pyamajas ( een ouderwets heren model ) die mijn vriendin aan had, eruit zag als een soort netpanty en ze dus eigenlijk helemaal naakt was. Toen ze zich ook nog eens wulps neervleide bij het kampvuur zei ik iets tegen haar. Ik zei dat wat ze aanhad echt niet kon, en dat ik het niet leuk vond dat ze zich zo liet zien waar allemaal vreemden bij waren. Zij zei toen tegen mij dat ze eindelijk blij was met haar lichaam wat ze vroeger zo haate en dat ze dat graag aan iedereen wilde laten zien. Ik kreeg er een vervelend onzeker gevoel bij en we kregen er ruzie over.

Ik geloof dat de droom nog wel verder ging maar tot hier kan ik me hem echt goed herinneren.
Ik vind het zelf wel erg bijzonder dat ik me een droom zo duidelijk kan herinneren, omdat ik zelden wakker word en me herinner wat ik gedroomd heb. Nog bizarder vind ik het dat ik gesproken heb in mijn droom, dat ik daadwerkelijk stemmen hoorde.
Als ik me al herinner wat ik gedroomd heb zijn dat altijd beelden. Voor zover ik me kan herinneren heb ik nog nooit gesproken taal in een droom gehoord.