Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Islam

Marissa
14 jaar geleden

Ik heb al 3 keer dezelfde droom gehad over een Islamitsche man, die tegen me schreeuwt en roept dat ik moet komen hij maak hevige bewegingen en staat te springen dat ik echt moet komen. Maar telkens rijd ik door omdat ik bang ben en stak me middelvinger op. Nog steeds rent hij me achterna. Enig idee wat dit heeft te betekenen?

14 jaar geleden

Hoi Marissa

Het is van belang of het om een onbekende of een bekende man gaat. De onbekende man in de droom symboliseert de schaduwkant van de dromer. Vaak is de onbekende achtervolger in onze dromen de duistere kant van onszelf. De onbekende man wil ons dwingen onze gebreken onder ogen te komen. Dromen over een onbekende man monden vaak uit in ware nachtmerries. Niets is zo eng als het in contact gebracht worden met de eigen duistere kant. In dromen van vrouwen is het niet alleen de duistere zijde van de persoonlijkheid maar bovendien de mannelijke kant van de droomster. De onbekende man kan in dromen verschijnen als achtervolger, als voorbijganger, leraar, chef maar ook als bekenden zoals de eigen vader.

Vingers zijn het centrum van onze tastzin. Wie over vingers droomt heeft in het waakbestaan vaak een grotere behoefte aan handelingsvrijheid.

Kijk maar wat je er mee kan, de droom slaat helemaal op je zelf, en kijk wat jeer aan kan doen.

Groeten H@ns.

Bron.

DROMEN ENCYCLOPEDIE

moslima
14 jaar geleden

Hoi meid,


Slechte dromen kun je beter niet doorvertellen. En goede dromen alleen aan betrouwbare goede vrienden. Niemand kan jou dromen uitleggen alleen jij zelf kan ze het beste begrijpen.

Groetjes

Yasmine
14 jaar geleden

ik was eerst slecht en ik ben beter geworden en nu heel veel aan de Islam.
Laatst heb ik iets engs gedroomt dat ik en m'n twee vrindinnen in dr.Phil zaten en we zaten in een klein kamertje.
toen waren wij heel slecht bezig over slechte onderwerpen
En toen één van m'n vriendinnen zeiden STOP ( ze waren bekend ) en zei pakte toen een doek waar je bid en begon een Soerat voor te lezen,
en zei ' We moeten eerst dit zegge voor dat we deze week dood gaan '.
Wat zal deze droom betekenen ?

minoes
14 jaar geleden

de islam heeft in onze westerse wereld een nogal negatieve klank gekregen.
wij, als buitenstaanders, denken dat de vrouwen onderdrukt worden.

de moslima's zelf zeggen meestal dat dat nog wel meevalt.
dat het meer een bescherming is.

daar heb ik verder geen kennis of mening over.

feit blijft wel, dat voor ons (vooral voor westerse VROUWEN) moslim mannen een SYMBOOL zijn voor onderdrukking.
ik vermoed dat jij je in een leven gedrukt voelt, zoals jij het niet wilt leven.
misschien wordt je in keuzes gedwongen, die je niet wilt maken.
gedwongen om beslissingen te nemen, die je zelf niet gekozen had.

misschien is het een emotionele 'dwang'.
dat kan op allerlei manieren spelen.
een moeder die op je schuldgevoel in speelt...
(maar zonder jou heb ik toch niemand...dan ben ik helemaal alleen... of: wees blij dat je dit kunt doen. IK had er in mijn jeugd een moord voor gedaan...)
dat soort dingen zou mogelijk kunnen zijn.

ga voor jezelf na:
wat bevalt je in dit leven zoals je het nu leidt NIET ???
wat zou je zelf willen doen, als je de vrijheid zou krijgen?
en bedenk ook: waarom DOE je het niet? wat of wie houd je tegen?

en maak dan een beslissing die vanuit JOUW hart voortkomt.
geen gedwongen beslissing. JOUW keuze. JOUW wens.

je wilt ook ZELF kunnen kiezen.
vandaar die middelvinger in je droom.
ze kunnen allemaal de pot op, zeg je daarmee. je doet je eigen ding.

doe dat dus in je echte leven OOK!

yaya
14 jaar geleden

Dat betekent dat je nooit aandacht geeft aan moslims en dat je gewoon een keer aandacht moet geven en luister een keer wat ze vertellen over de islam wat het beteknt

x
12 jaar geleden

De man waarschuwt je en roept je om tot de islam te komen. Ga je meer in religies verdiepen, m.n. in de islam. Dan zal je het begrijpen.

naa
11 jaar geleden

hallo broeders en zusters,

Ik droom de laatste tijd dat ik beval van een baby die dood geboren wordt en ik roep ook de naam van me man maar het is alleen ik en de pverleden baby,volgende avond droom ik dat ik een miskraam kreeg, wat betekend dit heb zelf al 2 kids.

anoniempjee
11 jaar geleden

Salaam/Hoi,

Ik heb namelijk een vraagje, heb vandaag heel raar gedroomd. Het ging over vliegende insecten. ze waren eerst heel klein en daarna werden ze groot en konden vliegen. Ze vielen mensen aan (bekenden van mij). Weet iemand wat dat betekent?


Alvast bedankt,

Masalama

Touria
11 jaar geleden

Salam,
Ik heb een prachtige droom gehad dat ik 3 prachtige Ma sha Allah jongentjes heb gekregen en dat ze de heletijd mij aan het knuffelen waren en Oemi ya Oemi aan het roepen waren. Ik heb geen kinderen en ben ook nog niet getrouwd dus zou iemand mij misschien kunnen vertellen wat dit betekent?

JazakAllah elghair

amal
11 jaar geleden

heyy,

ik heb laatst een droom gehad over dat ik in een cafe zat en er een man binnen kwam en ik zei ha de wereld is nog niet vergaan die man zei techen mij wacht maar tot augustus wat betekend dat ??

alvast bedankt

dady
11 jaar geleden

ik dromde dromde dat er politie voor my deur stonden ze waren op zoek naar myn man hy probeerde te vlugte maar opeens kwamen de grote politie toen kon hy niet vlugte hy moest mee hy had geen keuze hy nam afschyt van my en moest voor een lange tyd weg opeens dromde ik dat my zusje my belde om me te veliciteren van my verjaardag toen ik op nam begon ik heel hard tehuilen en zy tegen haar ik ben helemaal niet bly want my man is megenomen door de politie voor een lange tyd en zo werd ik waker.ik heb de laatste tyd freemde dromen zo dromde ik dat ik tegen my man zy dat we gaan schyden of ik droom dat er diefen my huis binnen komen. myn man is een geen crimineel ofzo we lefen gelukkig hebben ook geen problemen

chaima
11 jaar geleden

heey,
ik droom laatste tijd telkens weer over een jonge,
ik vind hem trouwens al 2 jaar leuk heb het hem niet verteld.

ik denk heel vaak aan hem, ik zou hem liever niet leuk willen vinden omdat hij namelijk al op het punt staat te trouwen ik ben nou 19 hij is al 26
ik heb er zoveel verdriet door want elke keer als ik hem vergeet komt hij tog weer in me dromen terug?!
en ook als ik hem een tijdje niet gezien heb dat ik dan denk dat ik hem vergeten ben maar dan komt ik hem tegen dan voel ik tog weer dat
ik verliefd op hem ben

zou graag willen weten waarom ik over hem blijf dromen?

xx

chaima
11 jaar geleden

heeyy
zo een droom komt van de duivel, de duivel probeerd je dan dingen in te fluisteren waardoor jij bang word zulke dromen
mag je eigelijk aan niemand vertellen al is het iemand die je vertrouwd. dromen waar je van schrikt zijn dromen die nooit waar zijn
zulke dromen komen niet van allah(swt) allah (swt) zei dat niemand weet waneer de dag des oordels is, de duivel probeerd je wijs te maken
dat hij dat nammelijk wel weet hij wil je bang maken

xx

moslima
11 jaar geleden

Graag wil ik weten wat deze droom eventueel inhoudt?
Ik heb gedroomd over twee witte katjes. Die had ik gevonden en opgepakt om ze naar een veilige plek te brengen. Vervolgens liet ik deze twee witte katjes achter en kwam er later achter dat de twee witte katjes niet meer op dezelfde plek bevonden. Ik maakte me zelf zorgen hierover. Wat betekent deze droom?

Graag een serieus antwoord hierop.

Grtjes

khamissa
11 jaar geleden

heey
soms droom ik over slechte dingen maar dan zeg ik in mijn droom ach het is maar een droom.
enige idee wat dat betekent.

ilham
11 jaar geleden

hoi,

ik heb gedroomt dat ik met mijn zus ruzie had en dat ze me wou dood maken heel bizar, en mijn zus had de dag daarna precies het zelfde gedroomt, het was een raare droom. Ik wil echt graag weten wat het betekend kan iemand mij daarbij helpen zo ja , reageer der op.

x

Morro
11 jaar geleden

Salaam Walykoum

Ik heb gedroomd dat ik in de spiegel keek en ik door mijn ogen heen kon kijken dus ik keek in mijn hoofd.
Het was grijsblauw achtig in mijn hoofd en er waren geen hersens. Ik zag alleen een klein zwart puntje en ik ging beter kijken. Toen ik beter was gaan kijken zag ik dat dat kleine zwarte puntje de Kaaba was. Ik was heel bang en ik kreeg kippenvel. Ik wou schreeuwen maar het lukte me niet, het leek alsof iets me tegen hield.

Weet iemand misschien wat dit betekent??
(ik weet niet eens of het een goede of slechte droom is)

ddddddddddd
11 jaar geleden

iK HEB VAANDAG OVER EEN ONBEKENDE JONGEN gedroomt EN DAT ik MET HEM ons verlovingsfeest aant feesten waren maar ik wou het niet en moest van mijn moeder verloven ,mijn moeder kwam naar mij en zei : lacht de mensen kijken naar u . Die onbekende jongen was rijk en als ik hem op straat zou zien ,zou ik hem direct herkennen .....

Lissa
11 jaar geleden

Ik heb gedroomd dat ik naar Mekka ben geweest.
Dat ik witte kleding aan had. Dat er heel veel water om me heen zat.
Wie o wie kan mijn hier wat over vertellen.

yasminou15@hotmail.com
11 jaar geleden

Ik heb gedroomd dat mijn moeder gestorven was en dat zij half begraven was in onze tuin. Ik ging naar de tuin en het was aan het regenen, ik begon zand af haar te doen en ik was aan het wenen. Ik was hard aan het huilen maar was hees dus er kwam helemaal geen geluid, ondertussen was ik dus hard aan het wenen en kneep ik ondertussen ook hard in haar handen, hierdoor werd zij terug wakker.
Zou er iemand weten wat deze droom zou betekenen, want vanaf dat ik wakker werd en mijn moeder zag begon ik te huilen.

Djazakoulahi Ghayrin

Mevr.
11 jaar geleden

Beste mensen,

Laatst heb ik een vreemde droom gehad. Mijn oom is inmiddels 1 jaar overleden en is sinds kort in mijn droom verschenen. Zijn gezicht was niet zichtbaar maar ik voelde zijn aanwezigheid duidelijk. Ik wist dat hij het was. In mijn droom liet hij mij duidelijk weten dat hij honger lijdt. Hij heeft het niet met woorden verteld maar wederom met gevoel laten blijken dat hij honger heeft. Wie o wie kan mij hierbij helpen. Ik heb overal gezocht naar een betekenis maar kan niets vinden.

In afwachting op een reactie.

alvast bedankt!

Loubna
11 jaar geleden

Salaam walikoum allemaal,

Ik heb een site voor jullie misschien hebben jullie daar iets aan.


Ghair Inshallah

Wa Alikoum salaam.1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Sheherazade.

Anoniem.
10 jaar geleden

Ik droomde over de dag des oordeels. alles werd groen en mijn moeder zei: de djinns en dajjaal zijn er , verstop je ! Mijn oma zei dat dat betekent dat Allah van me houdt en niet wil dat ik in de hell belandt. Ik bidt niet veel maar er wordt veel over me gezegt dat ik veel te lief ben en aardig enz. InshAllah is dit waar , toen ik dat hoorde van mijn oma was ik blij , en huilde hierom. Is dit misschien de ware bettekenis ? ik vraag me dat ech af! Alvast bedankt. ( ben 13 jaar )

moslima2
10 jaar geleden

salam hoezo mag je slechte dromen niet doorvertellen ??

Deze discussie is gesloten.